- 14 Haziran 2014
- 2.081
- 2.023
- 358
- Konu Sahibi imagemaker
Yaaa kızını niye karistiriyorsunuz ben Anlamadim. Kiziniz bakire olmasa falan filan. Bosbogazlik olsun diye yazip duruyo millet ya sinir oldum.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
helal olsun yazmama gerek kalmadıK
Kiziyla ne alaka? Kadin hakli tabiki incinir o ask o sevgi vs degeri yok mu? O zaman bes dakikada diktirsin yillarca iliski yasayanlar al sana bakire.
El degmemis, temiz :bakirelik denmis. Hayat arkadasi olsun, yol arkadasi olsun, gozune bakinca acisini hissetsin es dedigin o yeter. Yoksa isteyerek yada kandirilarak yada zorla iliski yasamis kizlar temiz degil mi? Artik asilsa bu sacmaliklar keske. Keske.
rica ederim saçmalamayın artık .Kızın da kızın yeter be .Ne kadar ilginçsiniz .
sizce neden ?Hoş mu?
ağzınıza sağlık olaya bak ya .Tutturdu kızın da kızın .Hayret bir şey .Yaaa kızını niye karistiriyorsunuz ben Anlamadim. Kiziniz bakire olmasa falan filan. Bosbogazlik olsun diye yazip duruyo millet ya sinir oldum.
Konu bu mu ? Tebriklerolan olmuş
evet deseydı ne degısecektı :d 18 yıllık eşinin nasıl bır cevap verecegını tahmın etmıs olman gerekmıyor muydu? :d
konu ne? ortaya bekaret konusu atmak mı? 2 yıllıkken sormussunKonu bu mu ? Tebrikler
Siz anlayamazsınız boşverin .konu ne? ortaya bekaret konusu atmak mı? 2 yıllıkken sormussun
18 yıl gecmıs hala kafana takılmıs. konunun amacını anlayamadım ben.
tabii kapasıtem yetmez anlamayaSiz anlayamazsınız boşverin .
valla ağzımdan aldınız . :)tabii kapasıtem yetmez anlamaya
siz gayet ıyı anlamıssınız ve konu bıle acmıssınız .
maksat konu olsun işte![]()
ne biliyormusun demekki hazmedememiş. kendini sadece bakire değil diye kabul etmeyecek bir erkekle evli olduğu için rahatsız olmuş. bunu yıllarca unutamamış. beynini kemirmiş. bu düşüncede bir erkek olması rahatsız etmiş demek.konu ne? ortaya bekaret konusu atmak mı? 2 yıllıkken sormussun
18 yıl gecmıs hala kafana takılmıs. konunun amacını anlayamadım ben.
bunu anlayamamış hanfendi .Boşa yordun ağzını okypete .Yine de teşekkürler .ne biliyormusun demekki hazmedememiş. kendini sadece bakire değil diye kabul etmeyecek bir erkekle evli olduğu için rahatsız olmuş. bunu yıllarca unutamamış. beynini kemirmiş. bu düşüncede bir erkek olması rahatsız etmiş demek.
18 yıl hazmedemedıgıyle kalmıs yani.ne biliyormusun demekki hazmedememiş. kendini sadece bakire değil diye kabul etmeyecek bir erkekle evli olduğu için rahatsız olmuş. bunu yıllarca unutamamış. beynini kemirmiş. bu düşüncede bir erkek olması rahatsız etmiş demek.
laf olsun torba dolsun.bunu anlayamamış hanfendi .Boşa yordun ağzını okypete .Yine de teşekkürler .
18 yıl hazmedemedıgıyle kalmıs yani.[/QUO
hee çok mu mutlu oldun?
evet. evlilikte unutulmayan bazı anılar vardır. eşin dediği bir kelime bazen yıllar geçsede acıyla anılır. akla gelir.18 yıl hazmedemedıgıyle kalmıs yani.