Bakirelik mevzuu

Bu arada şaka bir yana Türk erkeklerine bayılan yabancı kadınlar da var ya bayağı. Bana İngiliz bir garson kız, hiç Türk erkek arkadaşın yok mu bana ayarlayacak? demişti.:KK53:

Ya ben de lisedeyken mektup arkadaslarim vardi. Alman bi kiz bana turkce yaziyodu ben ona almanca. Kiz megersem tatilde konyali bi oglana abayi yakmis. Evlendiler simdi konyada yasiyor :KK57::KK45:

Bu arada şaka bir yana Türk erkeklerine bayılan yabancı kadınlar da var ya bayağı. Bana İngiliz bir garson kız, hiç Türk erkek arkadaşın yok mu bana ayarlayacak? demişti.:KK53:
Ingiliz kızları erkeklerden beter :KK14:
sexe cok düşkün oldukları için turk erkeklerinide azgın bildikleri içindir

Ingilterenin durumu çokmu iyi sanki ülke 18 altı annelerle dolu, ne okuyorlar ne çalışıyorlar devlete yaslamislar sirtlarini.

Ya ben de lisedeyken mektup arkadaslarim vardi. Alman bi kiz bana turkce yaziyodu ben ona almanca. Kiz megersem tatilde konyali bi oglana abayi yakmis. Evlendiler simdi konyada yasiyor :KK57::KK45:
:KK70::KK70:
Ya bir de hani çok hoş, yakışıklı, efendi Türk erkekleri var. Hani ben şu Türk erkekleri yok tipsizmiş, yok göbekliymiş laflarına katılmıyorum. O yüzden bana bu kadınların Türk erkeklerine aşık olması değil de,o tatil yörelerindeki kırolara aşık olmaları garip geliyor. :KK53::KK53:

:KK70::KK70:
Ya bir de hani çok hoş, yakışıklı, efendi Türk erkekleri var. Hani ben şu Türk erkekleri yok tipsizmiş, yok göbekliymiş laflarına katılmıyorum. O yüzden bana bu kadınların Türk erkeklerine aşık olması değil de,o tatil yörelerindeki kırolara aşık olmaları garip geliyor. :KK53::KK53:

evet sorun o kirolar zaten. Abazalar ya. Her gelen kizi deniyolar. Bazi ilgi yoksunu hatunlar kaniyo hemen. Neyse genlerimiz guzellesiyor :KK53:

Koskoca 18 yılda aklınızda kalan tek dert buysa halinize şükredin. Kusura bakmayın ama gülmekten de kendimi alamadım :rolleyes:

Yapmayın kaç sene geçmiş üstünden neden hala içinizde kaldı ki? bazı erkekler kaldırır bazıları ise hiç umursamaz demek ki sizin eşiniz için çok önemliymiş..

hem geçmiş geçmişte kalmış belki o an öyle demiştir siz karısısınız sonuçta sahiplenme duygusuyla demiş olabilir. Sizi ne kdr sevip sevmediğini mi test etmek istediniz o soruyu sorarak?

Mevzuyu bir toparlasak...

Bu konu toparlanmaz cunku birileri hep saygi gostermeden kendisine ve dusuncelerine saygi bekliyor. Savunma sekilleri bile bakire olanlar ve bakire olmayanlar. Bir kadin bakire ise bakire olmayan birinin hakkini savun(a)maz, ayni sekilde bakire olmayan bir kadin da bir bakirenin hakkini savun(a)maz. Otekilestirmeyi bir gun birakirsak , iste o zaman belki toparlayabiliriz.

Berberistan'da bir berber, bir berbere bre berber gel beraber bir berber dükkanı açalım demiş.:confused:

Son düzenleme:
Bu konu toparlanmaz cunku birileri hep saygi gostermeden kendisine ve dusuncelerine saygi bekliyor. Savunma sekilleri bile bakire olanlar ve bakire olmayanlar. Bir kadin bakire ise bakire olmayan birinin hakkini savun(a)maz, ayni sekilde bakire olmayan bir kadin da bir bakirenin hakkini savun(a)maz. Otekilestirmeyi bir gun birakirsak , iste o zaman belki toparlayabiliriz.

Berberistan'da bir berber, bir berbere bre berber gel beraber bir berber dükkanı açalım demiş.:confused:
Halbuki bakire ya da değil hepimiz aynıyız, yani kadınız...
Ve erkekleri bir yana bırakırsak birbirimizle arkadaşlık ederken hiçbirimizin bekaret raporu istediğini sanmıyorum, Mune arkadaş olalım senle ama önce raporunu göster diyene rastlamadım, rastlarsam kesinlikle hemen uzaklaşırım:KK14:
Aklıma, yüreğime önem vermeyen kadın ve erkeklerle işim olmaz.

Bence laf olsun diye demistir, sizin bu kadar uzuleceginizi dusundugunu hatta bu soruya dusunerek yanit verdigini hic sanmiyorum.
insan sevince tum tabularini yikar cunku... ayrica zaten artik erkek milleti de cok iyi biliyor bekaret denen seyin gereginden fazla anlam yuklendigi icin bu kadar onemsendigini. Oylesine bir soru olarak gorup oylesine bir cevap vermistir. Ben de bazen esime geyigine senin adin x olsa sana asik olmazdim falan derim. Halbuki kulliyen palavra :KK49:

illa size verdigi degerle alakali degil, yani size deger veriyodur ama bu onun ayri bi dusuncesi olabilir.. bakis acisi.. bizim toplumumuzda da sasilacak bi bakis acisi degil.. bi cok erkek ayni cevabi verirdi sanirim (ayy benim kocisim oyle degil diye hucuma kalkilmasin lutfen, hepsi oyle demedim, bi cok dedim..)

Kocamla birbirimize aşık olarak evlenmiştik.18 yıllık evliyim .Evliliğimizin 2.senesinde yanılmıyorsam ona demiştim ki eğer ben bakire olmasaydım yine de evlenirmiydin?Hayır demişti .Bir daha da konusu açılmadı ama o zaman çok büyük tepki vermiştim. Hala beynimi kurcalar ama hoş değil .Sizce de kırıcı değil mi?

hayir kirici degil sonucta evlilikte herkesin onem verdigi seyler var..ayrica bu değersiz anlamına gelmez..kişi sonuçta neyi kabullenip kabullenemeyecegini bilirse baştan ilişkiler o kadar az zarar görür. .başta kabullenmeye çalışıp sonra kabullenememek daha kötü bence..insan o yüzden kendini iyi tanımali sonra da karsisindakini. ..ona göre karar verilmeli..

Kocamla birbirimize aşık olarak evlenmiştik.18 yıllık evliyim .Evliliğimizin 2.senesinde yanılmıyorsam ona demiştim ki eğer ben bakire olmasaydım yine de evlenirmiydin?Hayır demişti .Bir daha da konusu açılmadı ama o zaman çok büyük tepki vermiştim. Hala beynimi kurcalar ama hoş değil .Sizce de kırıcı değil mi?
Klasik bir Türk erkeği :)

Ne kadar isinmis ortalik. Insanlar isterse bakire kalirlar, bunun onemli oldugunu dusunurler istemezlerse bakireliklerini evlenmeden kaybederler evlilik disi cinsellik yasarlar. Onemli olan kimsenin gozune ne yaptigini sokmamak, ve baskasi hakkinda konusmamak.

Bakirelik onemli diyen birine yil 1700 demeyi ayipliyorum, cinselligi yasayan birine de fazla large olmussunuz demeyi ayipliyorum.

Herkes kendi isine bakmali. Kimse kimsenin bacak arasini bilmek zorunda deyil. Bakireligi on sart kosan erkekten kacabilirsen kac derim zaten. Dindar bir erkek gercekten halis bir muslumanmisin ona bakmali bence, zarini korumus ama her halti yemis bir kizdan once.

Bakire olmayanlarda bakirelige onem veren erkeklerin varligini kabul edip cok ta alinmamali. O da onun tercihi deyip saygi gostermeli ki bakire olmamak ta sonucta kendi tercihi oldugu gibi. Ama sonucta yok rahat, yok kimbilir ne yapti demeye de onlara kimsenin hakki yok.

Sonuc olarak birbirimizi tercihleri yuzunden yargilamaya hakkimiz yok.

İnsanların birilerinin özel bir taraflarını konuşması aslında baştan hata:))
Düşünüyorum da keşke başkasının bir tarafını düşünmeyen bir nesil olarak yetişebilseydik
Herkes ne kadar buna kafa patlatıyor böyle

Konuma yorum yapan tüm arkadaşlara teşekkür ederim .Kadının ruhunda sevilmek vardır ilgi çekmek vardır .Tarlada çalışan köylü kadınlarının tülbentlerinin kenarlarına bir bakın ne kadar güzeldir oyalıdır pulludur .Kadın işte .Her koşulda güzel olmak ister .İster büyük bir şirkette ceo olsun ister tarlada çalışan köylü kadını ister kentlerde temizlikçilik yapan bir kadın olsun isterse memur olsun .Kadınız işte .Her koşulda her şartta sevilmek istiyoruz .Bizim kalbimizi sevsinler istiyoruz .Önemsenmek istiyoruz .Kadın beyni ile erkek beyni farklı çalışır.Kadın beyni daha karmaşık ve ayrıntıcıdır .Küçük ayrıntılara takılır kendini üzer .Ne yapalım yapımız böyle .Mutlu kalın arkadaşlar .Teşekkürler hepinize .

Back
X