Garanti evlenecektik ki zaten nikah kıyılacaktı ben vazgeçtim adam 2 yıl sonra psikopat çıktı neden şimdi böyle aşağılayıcı bir yorum yapma ihtiyacında bulundun ki ben istiyor muydum böyle olmasını fazla vicdansızsınızEvlenmeden önce ki yapma gereksiminiz neydi ki? Ne desem boş yazık olmuş.
Garanti evlenecektik ki zaten nikah kıyılacaktı ben vazgeçtim adam 2 yıl sonra psikopat çıktı neden şimdi böyle aşağılayıcı bir yorum yapma ihtiyacında bulundun ki ben istiyor muydum böyle olmasını fazla vicdansızsınız
Sözle alakası yok adam zaten benimle hala evlenmek istiyor nikah kıyılsın diye beni tehdit bile etti paranoyakça hastalık düzeyinde seviyor beni benim durumum başka kandırılmadım ben adam psikopat çıktı hala da kurtulmaya çalışıyorum ondan.Evlilik belgesi olmadan verilen sözlerin pekte garantisi yoktur. Ben vicdansız değilim mantık yürütür sorgularım. Yinede geçmiş olsun.
Sözle alakası yok adam zaten benimle hala evlenmek istiyor nikah kıyılsın diye beni tehdit bile etti paranoyakça hastalık düzeyinde seviyor beni benim durumum başka kandırılmadım ben adam psikopat çıktı hala da kurtulmaya çalışıyorum ondan.
Ben pişman değil miyim sanıyorsun. Keşke zamanı geri alabilmek gibi bir şansım olsa. Bende senin gibi düşünüyordum katıydım bu konuda. Sonra o karşıma çıktı aşığım oda bana aşık evleniyoruz dedim ama o cahilliği yaptım bir defa şimdi istesem de değiştiremiyorumŞunu söyleyeyim ne olursa olsun ister niyeti olsun ister olmasın evlenmeden böyle bir ilişkiye ben asla izin VERMEM. Bu ne dinen ne de ahlaken etik. Tek sizin için demiyorum bu yanlışı yapan çok kişi var.
Ben pişman değil miyim sanıyorsun. Keşke zamanı geri alabilmek gibi bir şansım olsa. Bende senin gibi düşünüyordum katıydım bu konuda. Sonra o karşıma çıktı aşığım oda bana aşık evleniyoruz dedim ama o cahilliği yaptım bir defa şimdi istesem de değiştiremiyorum
Bunları okudukça çok üzülüyorum. Bu devirde bakirelik nasıl problem oluyor aklım almıyor? Eşimle ben 22 yaşındayken tanıştık. 1 buçuk ay olmuştu tanışalı ilk birlikteligimizde. Benim ilk birlikteliğimdi ancak pembelikten başka bir sey yoktu öyle kan falan. Ilk olduğunu biliyordu ama hani kan gibi bir soru olmadı bile. Sonrasında 3 yıl birlikte yaşadık evlenmeden önce, evleneli 7 ay oldu. Soran arkadaşlarıma verdiğim tek tavsiye birlikte yaşamadan asla evlenmeyin.
Sizi kadın olarak, insan olarak insan olarak görmeyenler takılır öyle şeylere. Ama önce sevişmeyi erkek işini görüp kaçıyor zihniyetiyle gören kadınlar olmamalısınız ki onlarda size bakınca sadece kadın görebilsin..
Senin adına çok sevindim ama senin hem ilkin hemde sonun olmuş eşin. Düzgün karakterli birisiymiş ve o uyumu yakalamışsınız. Herkes bu kadar şanslı olamayabiliyorBunları okudukça çok üzülüyorum. Bu devirde bakirelik nasıl problem oluyor aklım almıyor? Eşimle ben 22 yaşındayken tanıştık. 1 buçuk ay olmuştu tanışalı ilk birlikteligimizde. Benim ilk birlikteliğimdi ancak pembelikten başka bir sey yoktu öyle kan falan. Ilk olduğunu biliyordu ama hani kan gibi bir soru olmadı bile. Sonrasında 3 yıl birlikte yaşadık evlenmeden önce, evleneli 7 ay oldu. Soran arkadaşlarıma verdiğim tek tavsiye birlikte yaşamadan asla evlenmeyin.
Sizi kadın olarak, insan olarak insan olarak görmeyenler takılır öyle şeylere. Ama önce sevişmeyi erkek işini görüp kaçıyor zihniyetiyle gören kadınlar olmamalısınız ki onlarda size bakınca sadece kadın görebilsin..
Bahsettiğim bu işte. Neye göre namus? Kim çıkarıyor bu adları? Kadınlar olarak biz bize karışmazsak kimse bize karışmaz eminim..
Arkadas bir erkegin 10 nefsi 1 nefsine sahip cikamazken kadinin 1 nefsi 10 nefsine sahip cikar demek istemis heralbir kadının bir aklı erkeğin 9 aklı var ne demek ya ben cidden anlamıyorum biz kadınları
ya ben şunu çok merak ediyorum bakın ben bakire değilim tamam ilk zamanlar çok kötüydüm bunalımdaydım filan ama şuan gayet iyim her neyse erkekler neden bu bakirelik konusunda şey yapıyorlar herkesle yapmışsın benimledir yap bak ben seni bırakmam gel benim ol yeter deyip hop işleri bitince bırakıyorlar yada işte bu benim için sorun değil deyip bakire değilsin sen aileme nasıl çıkartayım oluyor konu sex istemeyen erkek neden yok bu dünyada çok sıkıldım artq
Elalem laf edince namus oluyor etmeyince namus kavramı bitiyor mu. Ha yani bizim namusumuz iki damla kanda bile değil elalemin ölçüp biçtiği namus kıstasına göre mi belirleniyor.Canı cehenneme elalemin.Senin adına Üzgünüm. InşAllah birşeyleri değiştirebilirsin.
Kızlar böylesi hassas konularda bu kadar rahat olmamalı. Erkeklere namus lafı gelmez adı çıkmaz ama kız dikkat etmezse adı çıkar.
Haklısın bebeğimNerden tutsan elinde kalir. Yani siz ne istiyorsunuz yani evlilik istemeyip uzun sureli beraberlik mi yoksa ciddi bir evlilik mi. Evlilik istiyorsanız cinsellik konusmalarını 4 5 ay konusulmasi yerine daha cok anlasma birbirine tanima uzerine olmali daha sonra boyle bir gecmis oldugunu anlatabilirsiniz. Evlilik degilde duzenli cinsel iliski beraber yasama istiyorsanz yine ayni sekilde sizde bitiyor. Siz aman bir hata yaptm diye 2 hafta once tanistigin insanla aksam yatakta bitiyorsa bu insan sana guvenemez ki. Tutku olur bu ve bir sure sonra biter. Iliski emek ister sure ister paylasim ister fedakarlik ister. Yada soyle deyim kadinin 9 nefsi bir akli vardir erkegin dokuz akli bir nefsi vardir kadin bir akliyla dokuz nefsine sahip cikar erkek dokuz akliyla bir nefsine sahip cikamaz bir nefiste kadin oluyor iste.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?