- 27 Aralık 2011
- 63.354
- 61.080
- 898
- Konu Sahibi papatyalarr
bak şimdi kısaca özet yapayım; kimse ak kaşık falan degıl. '' ufak tepek şeyler yasıyorduk, sonra nasıl olduysa oluverdi ve bekaretım gıttı''Buradaki yorumları okudum inanamıyorum... Daha çok üstüne gidin kızın, vurun ...!!! Hepiniz sütten çıkmış ak kaşıksınız ya !!! Her şeyin en doğrusu sizin yaşadığınız küçük dünyanızın kurallarına göre belirlenmiştir.
Üniversite de yaptı yaptı yanına kaldı ne demek, ne biliyorsun mutluluğunu... nedir yani ben yapmadım ama onun gibi mükafatlandırılmadım mı ?? Fabrikatör koca benim olmalı mıydı?? Demek ki bazı şeyler, bazı hareketlerin sonucunda elde edilmiyor.
hiç hoş değil .... Yorumlarınız kırıcı ve yıkıcı, yapıcı olmalısınız... Bu dünyadan binlerce kültür geldi geçti gitti... Sizin küçük dünyanızın kültürü genel geçer evrensel kanun değil bunu öğrenin artık...
Dinleme arkadaşım sen bunları, sen bir hata yapmış olabilirsin ? Ne biliyor bunlar görgüleri bilgileri ne? En görgülünün bilgilinin bu dünyada bildiği ne? Kim biliyor ölümden sonrasını.. Yapmış olabilirsin.. tövbe et canım.. Kimselere ve kimselere anlatma geçmişine göm. Ders al yaptıklarından, tekrar yapma, kimseye güvenme, çalış et kimseye muhtaç olma.. Duygusal anlamda da kimseye muhtaç olma.. Tek ol ama gururlu ol...
eger ufak tefek seyler yasanıyorsa bekarette söz konusu olmaması gerek

kirlenmiş hissedıyormus kendını ? zar gıdınce hissedıyor ama o ufak tefek olaylar masumcuk olaylar dımı?
burada kımsenın yaptıgı kımseyı ılgılendırmez. yaşadıgı şeyin arkasında olmaması, hatta kendını kirlenmiş hissetmesi, yok küçük kız cocugu gorunce bılmem ne olması falan filan...
arkadas düşünce yapın buna müsait degılse, neden sevgılınle bişiler yaşadın, adam sana zorla mı sahıp oldu, bu ne yaman celıskı? demezler mı adama?
bu arada ben evlılık öncesi ilişkiye karsı bırı degılım
olana da saygım var

ama bişileri yaşamayı göze alıyorsan arkasında olacaksın