• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bakiremiymişim......

belki bakıre oldugunu anladı uzaklastı.. tum ılıskılerımde bırlıktelıklerım oldu belkı senlede olur dıye dusunmus olmasın .. sonradan aramamamsı bana bunu hıssettırdı..
yok sanmıyorum cunku bu gune kadar huc yakınlaşmadı ellemedi hiçbirseyı yoktu saygılıydı dıkkat ederdı kafa yapımız farklıydı zaten

erkek arkadaşım bır kaç gündür garipdi, önce bana işiyle ilgili sorunlarını falan bahane etti ama dun gece üstüne gidince döküldü. söz ver kızma bırsey soracagım falan dedi, Ben bencılım demı falan dedı senı haketmıyorum dedı ne alaka falan dedım eski ilişkilerimdeki sevgililerimle birlikte olmuştum senın için sorunmu bu dedı bır anda, bende neden bana bunları anlatıyorsun bana ne senın gecmısınden neden anlatıyorsun dedım. Sorun degılmı yanı dedı değil bana ne kapat şu konuyu dedım peki sen biriyle birlikte oldunmu dedi. Tabı kan beynıme sıcradı oha bu nasıl soru ne kadar iğrenç bir soru, bana bunu nasıl sorabılırsın neler dusunmussun dedım durdum, oda ihtimal vermedim zaten bırıyle olduguna falan gıbı seyler dedı bende kendınden soğutmaya mı çalışıyorsun ne kadar iğrençleştin dedim bağırdı kalbını kıracam kapatalım dedı kapattık telefonu. Elim ayagım tıtredı sınırden saatlerce uyumadım zaten, bugunde ne yazdı ne aradı ınsan özür dilerdi, arar bir haddımı aştım derdı bu nasıl bır adam allah kahretsın ya böyle erkekleleri.... Belliki utanmadan o bitirdi ilişkiyi zaten bu kadarmı az sevmiş bu kadarmı yalanmış hersey ya yazıklar olsun...
Beni yanlış anlamayın ama neden sizin için geçmiş önemli değil? İnsan aynı yaşam tarzına aynı değerlere sahip olmadığı biriyle nasıl birarada olabilir ki? Beyfendiye gelince cinsellik normalde Size gelince neden iğrenç oluyor? Birde bakire kadın takıntısı olan herkes erkek benim için tuvalete atılıp sifon çekilecekler listesindedir.

haklıısnız ama sırf bakıre değilim diye evlenemeyecek mıyım duzgun ilişkim olmayacakmı benım depresyondeyım dunden berı bu yuzden ya
Bakir bir adamın bakire bir kadın aramasını anlarım ama diğer kombinasyonlarını asla kabul edemem. Bu tarz düşünceleri olmayan biriyle evlenebilirsin elbette. Tabi biraz da nasip kısmet meselesi. Ha çok kafana takıyorsan bunun çözümü var hallediyor doktorlar. Ben pek onaylamıyorum bu durumu ama kendileri herkesle birlikte olup sonra bakire kadın arayanlara müstahak kandırılmak:işsiz:

Beni yanlış anlamayın ama neden sizin için geçmiş önemli değil? İnsan aynı yaşam tarzına aynı değerlere sahip olmadığı biriyle nasıl birarada olabilir ki? Beyfendiye gelince cinsellik normalde Size gelince neden iğrenç oluyor? Birde bakire kadın takıntısı olan herkes erkek benim için tuvalete atılıp sifon çekilecekler listesindedir.
ben hep benle bırlıkteyken nasıl davrandıgına falan bakan bırıydım öncesını sorgulamadım

Bakir bir adamın bakire bir kadın aramasını anlarım ama diğer kombinasyonlarını asla kabul edemem. Bu tarz düşünceleri olmayan biriyle evlenebilirsin elbette. Tabi biraz da nasip kısmet meselesi. Ha çok kafana takıyorsan bunun çözümü var hallediyor doktorlar. Ben pek onaylamıyorum bu durumu ama kendileri herkesle birlikte olup sonra bakire kadın arayanlara müstahak kandırılmak:işsiz:
haklıısnız dun gece bende ınkar edebılırdım ama yapmadım bunlara masum rolü yapanlar yaranıyor işte hata ettim

Bence diğer üyelerin anladığının aksine sizin cinselliğe bakış açınızı test etmek istemiş, siz de "nasıl böyle iğrenç düşünebilirsin" vs. deyince yani olaya "tü kaka" şeklinde baktığınızı belli edince bitirmiş. Amacı cinsellik yaşamakmış sanki. Amiyane tabirle ekmek çıkmayacağını anlayıp topuklamış. Bayağı boş beleş bir tip.

+1500 kesinlikle

evet kızı alıp yanıma getırdı

Ee? Mesajları görmemiş miydin? Gayet flört vardı aralarında. Sonra da snap falan attılar hatta. Okuduğum konuları hatırlıyorum yani, nick değiştirmişsin ama... Kız buna sevgilin varsa neden ilgilendin falan demişti? Kusura bakma ama hata yapmışsın açıkça. Al işte yine vazgeçti senden.

Bu nasil sacma sapan bir adam ya
Kendisi bakir degilse bakire birini isteyemez nokta.
Kendi seyini tutamasin ondan sonra da hic sevismemis kiz istesin oldu baska istegi var mi soylesin. Uzak durun bundan size zarar gelir.

ben hep benle bırlıkteyken nasıl davrandıgına falan bakan bırıydım öncesını sorgulamadım
Yani tabiki sizin tercihiniz. Ama ben geçmişi benim için hiç önemli değil diyenlerden değilim. Çünkü özellikle çok fazla ilişkisi olmuş bir erkek daha öncekilerle hangi gerekçe ile sevgili olmuş ayrılmışsa bende de durum aynen tekrarlanacak. Bu yüzden geçmiş önemlidir. Yok bu sefer farklı ben onun için özelim felan bu tür şeylere itibar etmem. Ne demiş bilge kişi "İnsan alışkanlıklarıdır"...

erkek arkadaşım bır kaç gündür garipdi, önce bana işiyle ilgili sorunlarını falan bahane etti ama dun gece üstüne gidince döküldü. söz ver kızma bırsey soracagım falan dedi, Ben bencılım demı falan dedı senı haketmıyorum dedı ne alaka falan dedım eski ilişkilerimdeki sevgililerimle birlikte olmuştum senın için sorunmu bu dedı bır anda, bende neden bana bunları anlatıyorsun bana ne senın gecmısınden neden anlatıyorsun dedım. Sorun degılmı yanı dedı değil bana ne kapat şu konuyu dedım peki sen biriyle birlikte oldunmu dedi. Tabı kan beynıme sıcradı oha bu nasıl soru ne kadar iğrenç bir soru, bana bunu nasıl sorabılırsın neler dusunmussun dedım durdum, oda ihtimal vermedim zaten bırıyle olduguna falan gıbı seyler dedı bende kendınden soğutmaya mı çalışıyorsun ne kadar iğrençleştin dedim bağırdı kalbını kıracam kapatalım dedı kapattık telefonu. Elim ayagım tıtredı sınırden saatlerce uyumadım zaten, bugunde ne yazdı ne aradı ınsan özür dilerdi, arar bir haddımı aştım derdı bu nasıl bır adam allah kahretsın ya böyle erkekleleri.... Belliki utanmadan o bitirdi ilişkiyi zaten bu kadarmı az sevmiş bu kadarmı yalanmış hersey ya yazıklar olsun...
bence konuşmada igrenc birşeyt yok. gayette kibar sormuş.

Yani tabiki sizin tercihiniz. Ama ben geçmişi benim için hiç önemli değil diyenlerden değilim. Çünkü özellikle çok fazla ilişkisi olmuş bir erkek daha öncekilerle hangi gerekçe ile sevgili olmuş ayrılmışsa bende de durum aynen tekrarlanacak. Bu yüzden geçmiş önemlidir. Yok bü sefer farklı benim onun için özelinde felan bu tür şeylere itibar etmem. Ne demiş bilge kişi "İnsan alışkanlıklarıdır"...

Ay adam aldattı zaten, karakteri her yönden falsolu.. Atladım öyle ortaya ama boşuna yorulmayın diye yazıyorum. Konu sahibi de çok güçlü bir duruş sergilemişti ama meğer affetmiş sonra... Kendisi adına üzüldüm açıkçası. Sonuç bu işte.

ee bu adam sizi aldatmamış mıydı zaten hatta kör olsaydım diye söyleniyordunuz
nasıl biri olduğu o zamanda belliydi
niye kendinizi küçük düşürecek ilişkilere dahil oluyorsunuz
yapmayın azıcık kendinize değer verin

Cok dogru. Her kadin boyle dusunseydi keske.

haklıısnız ama sırf bakıre değilim diye evlenemeyecek mıyım duzgun ilişkim olmayacakmı benım depresyondeyım dunden berı bu yuzden ya

Hayatimda ilk defa boyle bi isyan duyuyorum :D sacmalama bakire diye depresyona girer mi insan?? Genellikle bu senaryonun tersi yasanir.

Back
X