• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bakiremiymişim......

Uzun uzun yorum yazmaya bile gerek duymuyorum, gereksiz oksijen israfı, beyni malum yerinde bir tip. Fazla vakit geçirmeden kendini tanıttığına şükredin derim.

Ay adam aldattı zaten, karakteri her yönden falsolu.. Atladım öyle ortaya ama boşuna yorulmayın diye yazıyorum. Konu sahibi de çok güçlü bir duruş sergilemişti ama meğer affetmiş sonra... Kendisi adına üzüldüm açıkçası. Sonuç bu işte.
Herşey biz insanlar için inşallah konu sahibi içinde ders olsun. Devir kötü niyetler bozuk..

kızı alıp yanıma geldi ayrıldıgımızdan sonra olan mesajlarınıda okuttular evet benle sevgılıyken flortleşti ama sonrasında olanlar sınır edip vs yazmam ıcındı kız geldı okuluma konustu falan sonra erkek arkadasım ailesiyle tanıstırdı benı vs yanı onun ustunden baya seyler oldu benı ıkna edecegı

Ya seninle birlikte olabilir mi diye nabzini olctu sen atarlaninca bakti yok ben bununla birlikte olamam.
Yada bakiremisin ogrenmek ona gore hareket etmek istedi
Degilim deseydin.onceki yasanmisliklarimi yeni iliskimde konusacak kadar basitte degilim deseydin.terbiyesiz insan

kızı alıp yanıma geldi ayrıldıgımızdan sonra olan mesajlarınıda okuttular evet benle sevgılıyken flortleşti ama sonrasında olanlar sınır edip vs yazmam ıcındı kız geldı okuluma konustu falan sonra erkek arkadasım ailesiyle tanıstırdı benı vs yanı onun ustunden baya seyler oldu benı ıkna edecegı

Peki seni çok seviyor o yüzden de dünden beri arazi.

ee bu adam sizi aldatmamış mıydı zaten hatta kör olsaydım diye söyleniyordunuz
nasıl biri olduğu o zamanda belliydi
niye kendinizi küçük düşürecek ilişkilere dahil oluyorsunuz
yapmayın azıcık kendinize değer verin
flortleşmişti sonra kızla resım paylaşmıstı ogun o arabada evde kuzenlerıde varmış gordum fotografları geldıler okuluma falan mesajlarıda gosterdıler benım onu terkettıgım akşama daır vs sonra ailesine girdim ikna etti yani o konuda her yonden evet flortleştı onunla ama çok pişman gubıydı işte

flortleşmişti sonra kızla resım paylaşmıstı ogun o arabada evde kuzenlerıde varmış gordum fotografları geldıler okuluma falan mesajlarıda gosterdıler benım onu terkettıgım akşama daır vs sonra ailesine girdim ikna etti yani o konuda her yonden evet flortleştı onunla ama çok pişman gubıydı işte

mide genişliği rahatsızlığı var sizde
evet flörtleşti ama siz sorduğu cinsellik sorusuna cevap vermediniz diye terkedildiniz
ne kadar büyük bir aşk tutku

Bence diğer üyelerin anladığının aksine sizin cinselliğe bakış açınızı test etmek istemiş, siz de "nasıl böyle iğrenç düşünebilirsin" vs. deyince yani olaya "tü kaka" şeklinde baktığınızı belli edince bitirmiş. Amacı cinsellik yaşamakmış sanki. Amiyane tabirle ekmek çıkmayacağını anlayıp topuklamış. Bayağı boş beleş bir tip.
Aynı şeyleri düşündüm cinsellik yaşıyacağı başkasını bulsun güle güle

böyle şeylerin konuşulması gerekmez mi?
ben mi yanlış baktım olaya bir tek.
ben yaşadım sen de yasadin mi demiş?
yaşadım ve ya yasamadim cevap net.
yani saçmalama igrencsin felan diyerek aslinda bakirelige siz daha çok anlam yüklemiş olmuyormusunuz.?
evet yaşadım senin gibi.sorun mu yani senin için deseydiniz.
onunki sizin için sorunsa sizde ayni şeyi sorabilirdiniz aldığınız cevaba göre iliskinize devam etme yada etmeme kararı verirdiniz .
tartışma yerine konuşmak ve ciddi bir adım atmadan bu mevzuları aşmak daha doğru degil mi?o_O
sizin için sorun değil onun için sorun yada onun için sorun değil sizin için sorun diyelim.
beklentiler ve bu konuya bakışınız farkliysa bilmekte hakkınız bana göre.
karşıdakinin kafa yapısını anlamak için bir fırsat bir nevi.böyle bir adamla direk evlenseniz çok daha büyük sorunlar yaşayabilirsiniz..
böyle şeylere takılan ve sorun edebilen insanlar için yazdım yanlış anlaşılmasın.

Ara ve seni bakir olmadığın için terk ediyorum sana cinselliği ben öğreticektim de.

Beyinsiz böyle erkekler büyük çoğunluğuda diktirilmiş bedenlerle kandırılıyo iyi yapıyolar.
su dakkadan sonra armamaın anlamı olmaz zaten kendı kendıne o ayrıldı ve haklısınız böylelerine dürüstlük değil kandırılmak lazım

"Keşke bazı yerlerini kullanmış olmanın pişmanlığını yaşayacağını, o sıfır kilometre beynini kullanamamış olmanın pişmanlığını yaşasaydın" deseydin.. Terbiyesiz..

Biraz yanlis sormus ama sizin tepki de normal degil. Yani zaten cinsellik bir tek isin o asamaya kadar gelmesi de degil. Abartmissiniz

erkek arkadaşım bır kaç gündür garipdi, önce bana işiyle ilgili sorunlarını falan bahane etti ama dun gece üstüne gidince döküldü. söz ver kızma bırsey soracagım falan dedi, Ben bencılım demı falan dedı senı haketmıyorum dedı ne alaka falan dedım eski ilişkilerimdeki sevgililerimle birlikte olmuştum senın için sorunmu bu dedı bır anda, bende neden bana bunları anlatıyorsun bana ne senın gecmısınden neden anlatıyorsun dedım. Sorun degılmı yanı dedı değil bana ne kapat şu konuyu dedım peki sen biriyle birlikte oldunmu dedi. Tabı kan beynıme sıcradı oha bu nasıl soru ne kadar iğrenç bir soru, bana bunu nasıl sorabılırsın neler dusunmussun dedım durdum, oda ihtimal vermedim zaten bırıyle olduguna falan gıbı seyler dedı bende kendınden soğutmaya mı çalışıyorsun ne kadar iğrençleştin dedim bağırdı kalbını kıracam kapatalım dedı kapattık telefonu. Elim ayagım tıtredı sınırden saatlerce uyumadım zaten, bugunde ne yazdı ne aradı ınsan özür dilerdi, arar bir haddımı aştım derdı bu nasıl bır adam allah kahretsın ya böyle erkekleleri.... Belliki utanmadan o bitirdi ilişkiyi zaten bu kadarmı az sevmiş bu kadarmı yalanmış hersey ya yazıklar olsun...
ben birlikte olacagim kiz istiyorum demis ben birlikte olmadan duranam eger sen de benim gibiysen gel yataga demek istemis bence

Back
X