• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bakiremiymişim......

sanmıyorum çünkü daha once hıc dokunmadı bırsey yapmadı hep dikkat etti aylarca öpüşmenın otesıde olmadı bence bakıre oldugumu sormayı bekledı aylarca kendınce evlenecek kız arıyor hasta adam
Tatlım bir adam biri ile evlenmeyi düşünecekse sen bakire misin diye sormaz ikincisi zaten ADAM GİBİ ADAMSA kızlara oturup yatakta kontrol etmeye veya yatıp ya ben ilk değil miydim? Aa sen başkası ile de olmuşsun demez. Eğer sıkıntı başta bakirelikse onlarla yatağa girmez denemek için karşındaki bildiğin ağır psikolojik problemli hayvan. Sen niye oturup bu tarz insanları hayatına sokuyorsun? Bu şekilde hayat mı geçer? Yarın bir gün aa bu senin sevgilin miydi onunla ne kadar yaşadınız yok yatak sırlarını da sorar. Adamsa sana insan gibi yaklaşsın seni bu tarz şeylere boğmasın. Bu tarz doğu zihniyeti çık tehlikeli. Tüm sevgilileri ile yatmış belki ilk defa bunlar ile bu oldu ama hepsini bıraktı veya kardeşim bunu düşünüyorsan neden cinselliğe giriyorsun dürüst olsaydı bu bakirelik konusunda hepsi için düğün gecesini beklerdi... Hiç oturup kendini düşünme, sen tabi ki evleneceksin ama bu iğrençlerle değil. Çok sinirlendim tutamıyorum yazıyorum

Lütfen ya eski erkek arkadaşının anlatması Allahım!! İnsan olan , kendine saygısu olan erkek bunları anlatmaz ki.. Sen nerede yaşıyorsun? Kimlerlesin? Kimseye hiçbirşey anlatma bu tarz insanların hepsini defet hayatından..

sevmiyormuş zaten seven bır ınsan neden bunu sorup bu yuzden ılıskıyı bıtırsınkı aksını ıddıa etmedım

O kızla flört etmesi ve sonra tekrar görüşmesi de sana değer vermediğinin göstergesiydi ama hatasına rağmen affettin. İnanmak istedin bence.. Senin gibi güçlü bir genç kız için hayatına mutlu devam etmesinden başka bir isteğim olamaz. Umarım bir daha hayatına sokmazsın bu mahlukatı.

erkek arkadaşım bır kaç gündür garipdi, önce bana işiyle ilgili sorunlarını falan bahane etti ama dun gece üstüne gidince döküldü. söz ver kızma bırsey soracagım falan dedi, Ben bencılım demı falan dedı senı haketmıyorum dedı ne alaka falan dedım eski ilişkilerimdeki sevgililerimle birlikte olmuştum senın için sorunmu bu dedı bır anda, bende neden bana bunları anlatıyorsun bana ne senın gecmısınden neden anlatıyorsun dedım. Sorun degılmı yanı dedı değil bana ne kapat şu konuyu dedım peki sen biriyle birlikte oldunmu dedi. Tabı kan beynıme sıcradı oha bu nasıl soru ne kadar iğrenç bir soru, bana bunu nasıl sorabılırsın neler dusunmussun dedım durdum, oda ihtimal vermedim zaten bırıyle olduguna falan gıbı seyler dedı bende kendınden soğutmaya mı çalışıyorsun ne kadar iğrençleştin dedim bağırdı kalbını kıracam kapatalım dedı kapattık telefonu. Elim ayagım tıtredı sınırden saatlerce uyumadım zaten, bugunde ne yazdı ne aradı ınsan özür dilerdi, arar bir haddımı aştım derdı bu nasıl bır adam allah kahretsın ya böyle erkekleleri.... Belliki utanmadan o bitirdi ilişkiyi zaten bu kadarmı az sevmiş bu kadarmı yalanmış hersey ya yazıklar olsun...
Seni haketmiyorum demek ayrılalım demenin kibarcasi, hanzo sevgiline göre .. bakireligini sorgulamasinin sebebi de "burdan bana ekmek çıkar mı acaba" ... bakıre olmayışın ve tepkin bitirmesinin en önemli sebeplerinden bana göre ..

O kızla flört etmesi ve sonra tekrar görüşmesi de sana değer vermediğinin göstergesiydi ama hatasına rağmen affettin. İnanmak istedin bence.. Senin gibi güçlü bir genç kız için hayatına mutlu devam etmesinden başka bir isteğim olamaz. Umarım bir daha hayatına sokmazsın bu mahlukatı.
aynen belkide inanmak istedim, yanında o kızı getırınce kızda dusundugun gıbı degıldı hıcbırsey falan deyınce dedım hıcbırkız gelıp böyle konuşmaz demekki haksızlık ettım falan fılan sonra anne babasıyla yemek yedım vs ama dunde bunlar oldu kısacası hepsı boşmus. hayatıma sokmam bundan sonra zaten oda gırmek ıstemez ama işte bu kadar sacma bırseyden benım degerımı belırlemesı çok iğrençti dun gece ne kadar canım yandı bır ben bır allah bılıyor

aynen belkide inanmak istedim, yanında o kızı getırınce kızda dusundugun gıbı degıldı hıcbırsey falan deyınce dedım hıcbırkız gelıp böyle konuşmaz demekki haksızlık ettım falan fılan sonra anne babasıyla yemek yedım vs ama dunde bunlar oldu kısacası hepsı boşmus. hayatıma sokmam bundan sonra zaten oda gırmek ıstemez ama işte bu kadar sacma bırseyden benım degerımı belırlemesı çok iğrençti dun gece ne kadar canım yandı bır ben bır allah bılıyor

Bir şekilde anlaşmışlardır, o kızda biraz mide olsa tekrar arabasına binmezdi zaten... Ne kadar küçük duruma düştüğünün farkında bile değil. O yüzden ölçütün o kızın söyledikleri olmasın.

Ben seni anlıyorum aslında. Çok zor şeyler yaşadığını biliyorum ve ne kadar değersiz hissettirildiğini... Eminim ki hala ne kadar değerli olduğunun farkında değilsin ve daha azıyla yetinmeye çalışıyorsun, bu karaktersiz adam gibi. Affetmek zorunda hissedişin bundandı belki de. Ama emin ol ki daha karakterli adamlara layıksın.

Senin hakkında biri birlikte olduğunu söyledi ve ona inandı sana güvenmeyen biri için gitmesi iyi oldu bence

böyle şeylerin konuşulması gerekmez mi?
ben mi yanlış baktım olaya bir tek.
ben yaşadım sen de yasadin mi demiş?
yaşadım ve ya yasamadim cevap net.
yani saçmalama igrencsin felan diyerek aslinda bakirelige siz daha çok anlam yüklemiş olmuyormusunuz.?
evet yaşadım senin gibi.sorun mu yani senin için deseydiniz.
onunki sizin için sorunsa sizde ayni şeyi sorabilirdiniz aldığınız cevaba göre iliskinize devam etme yada etmeme kararı verirdiniz .
tartışma yerine konuşmak ve ciddi bir adım atmadan bu mevzuları aşmak daha doğru degil mi?o_O
sizin için sorun değil onun için sorun yada onun için sorun değil sizin için sorun diyelim.
beklentiler ve bu konuya bakışınız farkliysa bilmekte hakkınız bana göre.
karşıdakinin kafa yapısını anlamak için bir fırsat bir nevi.böyle bir adamla direk evlenseniz çok daha büyük sorunlar yaşayabilirsiniz..
böyle şeylere takılan ve sorun edebilen insanlar için yazdım yanlış anlaşılmasın.
Kesinlikle bende böyle düşünüyorum bu konuların konuşulması normal, bu olayda verilen tepkiler her iki taraflı anormal

Bir şekilde anlaşmışlardır, o kızda biraz mide olsa tekrar arabasına binmezdi zaten... Ne kadar küçük duruma düştüğünün farkında bile değil. O yüzden ölçütün o kızın söyledikleri olmasın.

Ben seni anlıyorum aslında. Çok zor şeyler yaşadığını biliyorum ve ne kadar değersiz hissettirildiğini... Eminim ki hala ne kadar değerli olduğunun farkında değilsin ve daha azıyla yetinmeye çalışıyorsun, bu karaktersiz adam gibi. Affetmek zorunda hissedişin bundandı belki de. Ama emin ol ki daha karakterli adamlara layıksın.
belkide anlaşmışlardır haklısınız işste aynı gun kuzenıyle evde fotografları falanda vardı of nerden tutsam elımde kalıyor zaten keşke hiç peşime düşmeseydı cunku ilişkiyi başlatanda oydu benım sevgılım oldugu halde ayrılmamı bekleyende oydu bunları dusunup duusnup çok sevıyor sandım her zaman hatta yakıısklı değildi bense çirkin bir kız degılım ego gıbı anlamayın ama farkındayım kendımın buda benım gorunusum ıcım pesımdeydı zaten bılıyorum ben ılk ısınamadım sonra davranışlarını sevdım bağlandım falan benım salkalığımdı bakalım bendne guzelı ona bakar mı bundan sonra, yaptıkları yasattıkları hıcbırınınde yanında kalmaz ınsallah

sana böyle bişey sorulmasına değil de bakire olmana rağmen sorulmasına bozulmuşsun. sendeki zihniyet de karşındaki zihniyet de leş bana göre.
hayır yanlış anlamıssınız bakıre değilim ki ? konu bana bunu nasıl sorma cesaretı buldugu zaten cevap vermedım oyleyım yada değilim diye

erkek arkadaşım bır kaç gündür garipdi, önce bana işiyle ilgili sorunlarını falan bahane etti ama dun gece üstüne gidince döküldü. söz ver kızma bırsey soracagım falan dedi, Ben bencılım demı falan dedı senı haketmıyorum dedı ne alaka falan dedım eski ilişkilerimdeki sevgililerimle birlikte olmuştum senın için sorunmu bu dedı bır anda, bende neden bana bunları anlatıyorsun bana ne senın gecmısınden neden anlatıyorsun dedım. Sorun degılmı yanı dedı değil bana ne kapat şu konuyu dedım peki sen biriyle birlikte oldunmu dedi. Tabı kan beynıme sıcradı oha bu nasıl soru ne kadar iğrenç bir soru, bana bunu nasıl sorabılırsın neler dusunmussun dedım durdum, oda ihtimal vermedim zaten bırıyle olduguna falan gıbı seyler dedı bende kendınden soğutmaya mı çalışıyorsun ne kadar iğrençleştin dedim bağırdı kalbını kıracam kapatalım dedı kapattık telefonu. Elim ayagım tıtredı sınırden saatlerce uyumadım zaten, bugunde ne yazdı ne aradı ınsan özür dilerdi, arar bir haddımı aştım derdı bu nasıl bır adam allah kahretsın ya böyle erkekleleri.... Belliki utanmadan o bitirdi ilişkiyi zaten bu kadarmı az sevmiş bu kadarmı yalanmış hersey ya yazıklar olsun...
Sen daha iyilerine layiksin demiş.
Bi kere seven kişi kadın- erkek farketmez layik olmasanda uygun olmasanda her açıdan, SEVEN biri için önemli değil. Çünkü seviyor önüne kimse geçemez.
Sevmiyor demekki bahaneside buymuş eğer senin geçmişin erkek arkadaşın gibi olsaydı ayrılma nedeniniz bakire olmaman olcaktı. Bla blaa erkek o her haltı yer o 2 beyinliler

hayır yanlış anlamıssınız bakıre değilim ki ? konu bana bunu nasıl sorma cesaretı buldugu zaten cevap vermedım oyleyım yada değilim diye

ben bi an bana bunu nasıl yakıştırır dediniz gibi geldi de o yüzden.

neyse değmez yani bunu kafaya takıp da size soru soran adama.

Keşke nasıl bunu sorabilirsin diye sinirlenmek yerine az önce bir arkadasında yazdığı gibi evet yaşadım sen nasıl cinsellik yaşadıysan bende yaşadım vb ifade etseydin bugünden sonra derdi yatağa atmak olurdu büyük ihtimalle. Sen öyle fevri tepki verince aa buradan iş çıkmaz bu kız bakire gibi düşündü bence

Keşke nasıl bunu sorabilirsin diye sinirlenmek yerine az önce bir arkadasında yazdığı gibi evet yaşadım sen nasıl cinsellik yaşadıysan bende yaşadım vb ifade etseydin bugünden sonra derdi yatağa atmak olurdu büyük ihtimalle. Sen öyle fevri tepki verince aa buradan iş çıkmaz bu kız bakire gibi düşündü bence
sonuçta yanımda kalip kalmamasını buna bağladı öyle cevap verseydımde yaptığı dogru degıldı her türlü içinde kötülük tasıyan pis bırıısı benım ıcın yanı gururumu çok kırdı benı gercekten sevse bunu sormazdı onemsemezdı

Back
X