• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bakiremiymişim......

Bence ağzını aramak için kendini öne sürmüş.
Aklı oralarda zaten erkeklerin bunu bilmeyen yoktur.
Böyle kullanmayı severler. Ellerini sallasa ellisi çünkü.:kızgın:

hayır belkıde ben yanlış yazdım ben oyle tepkı vermedım bunu bana soramazsın sen bu cevaba gore mı yanımda duracaksın dıye kızdım ben yanı bakıre olmadıgımı zaten bellı ettım
hiç belli olmamış bence. yazdıklarınızdan ben bakire olup olmadığınızı anlayamadım. bakire bir kişide bu soruya kızabilir.
karşıdakinin niyeti ya evlenmek için bakirelik şartı var, ya da bu konulara girip rahat davrandığınızı görmeyi umarak cinsellik yaşamak.

erkek arkadaşım bır kaç gündür garipdi, önce bana işiyle ilgili sorunlarını falan bahane etti ama dun gece üstüne gidince döküldü. söz ver kızma bırsey soracagım falan dedi, Ben bencılım demı falan dedı senı haketmıyorum dedı ne alaka falan dedım eski ilişkilerimdeki sevgililerimle birlikte olmuştum senın için sorunmu bu dedı bır anda, bende neden bana bunları anlatıyorsun bana ne senın gecmısınden neden anlatıyorsun dedım. Sorun degılmı yanı dedı değil bana ne kapat şu konuyu dedım peki sen biriyle birlikte oldunmu dedi. Tabı kan beynıme sıcradı oha bu nasıl soru ne kadar iğrenç bir soru, bana bunu nasıl sorabılırsın neler dusunmussun dedım durdum, oda ihtimal vermedim zaten bırıyle olduguna falan gıbı seyler dedı bende kendınden soğutmaya mı çalışıyorsun ne kadar iğrençleştin dedim bağırdı kalbını kıracam kapatalım dedı kapattık telefonu. Elim ayagım tıtredı sınırden saatlerce uyumadım zaten, bugunde ne yazdı ne aradı ınsan özür dilerdi, arar bir haddımı aştım derdı bu nasıl bır adam allah kahretsın ya böyle erkekleleri.... Belliki utanmadan o bitirdi ilişkiyi zaten bu kadarmı az sevmiş bu kadarmı yalanmış hersey ya yazıklar olsun...
Bakire degilim deseydiniz eger sizinle birlikte olmak isteyecekti bence. Bakire oldugunuz icin arayip sormuyor. Istedigi cevabi alamadi.

hiç belli olmamış bence. yazdıklarınızdan ben bakire olup olmadığınızı anlayamadım. bakire bir kişide bu soruya kızabilir.
karşıdakinin niyeti ya evlenmek için bakirelik şartı var, ya da bu konulara girip rahat davrandığınızı görmeyi umarak cinsellik yaşamak.
bakirelik şartı varmış işte eski sevgilileri onu kandırmışmıs bılmem ne bu gıbı saçmalıklar

Ben şunu anlamadım adam sevgilisine bâkire misin diye sormuş bunda Abes olan ne?
Yoldan geçen biri sormuyor ki bunu sevdiğin adam soruyor
Sorma Hakkı yok mu erkek olsam ben de biriyle sevgili olsam sorarım

Bakire degilim deseydiniz eger sizinle birlikte olmak isteyecekti bence. Bakire oldugunuz icin arayip sormuyor. Istedigi cevabi alamadi.
eski sevgilileri bakire değilmiş kandırmış onu bılmem ne kısacası bekaretle kafayı bozmuş bende bakıre degılım bu arada onada dun gece bakıreyım demedıgım ıcın benı bugun aramadı ayrıldı kısacası hastanın tekıymıs

Ayrilmaya bahane aramis kendi kendine bahane uretmis bu 1. 2.si bekareti neden bu kadar onemsiyorsunuz namus dediginiz bacak arasi degildir kusura bakmayin namus aldatmamak yanlis yapmamaktir. Tanimadiginiz bir insanin oncesinde yasadiginiz iliskiler namussuzluk olarak adlandirilamaz. O gunah size aittir ve bunu Allahtan baska kimse sorgulayamaz. Kendinize uygun birini bulmaniz dilegiyle donse de barismayin mutlulugunuz icin

Ne bileyim, belki'de sana zarar vermek istemedi.. iyide bu bakirelik konusu bi kadinlarami has birsey, erkekler ne peki ! Ohhh ne guzel sagda solda afedersiniz.. ya ufffff bu erkek cocuklarini yetistiren aileler sen oglansin yaparsin diye diye maalesef boyle bir zihniyet turedi..

Bence artık kendine ilk başta değer vermeyi öğren. Bu biraz zor bir süreç, annen, baban vs keşke bunu hissettirseymiş. Biz kültür olarak çok geride tutuyoruz çocuğumuzu kendine güvenen biri olarak eğitmeyi. Bir bayan olarak çok şanslısın şu an bir öküzü evlenmeden böyle bir şeyle tanımış olduğun için. Değerli birisin, ve hak ettiğin kişi ile beraber olmalısın sokak ağzı ile konuşan, kendisine ilişkisine saygı duymayan birine layık değilsin

Konu sahibi arkadaşım bir de olaya şöyle bak
Seni sevmiş sevmese sormazdı,hatta beraber olalım ozaman derdi
O da bu duruma üzülmese sana bağırmaz ve seni arardı
Demek sana değer vermiş hala da veriyor emin ol bence
Ona zaman ver gerçekten sevdiyse zaten bu durumu içinde halledicek ve sana döncektir
Türk erkekleri bu konuya Önem verirler..zaman Herşeyin ilacı
Sen sessizde kal ve bekle sadece
Seni sevip sevmediğini ona zaman vererek anlayabilirsin bağırıp çağırarak değil...

Herkes olayı ne kadar farklı yorumlamış.
Benim anladığım kişi herkese kendi gibi bilir hesabi sana güvenmiyor. Gerçekten bilgi almak istiyor senden supheci. Ama sen zaten İğrençsin iğrenç diyerek ona istediği cevabı vermişsin. Ama anlamadigimm neden aramadığı ya ikna olmadı hala şüpheleri var ya da amacı seninle takılmakdi ışık göremeyince uzaklaştı ama her halükarda beş para etmez

Bence diğer üyelerin anladığının aksine sizin cinselliğe bakış açınızı test etmek istemiş, siz de "nasıl böyle iğrenç düşünebilirsin" vs. deyince yani olaya "tü kaka" şeklinde baktığınızı belli edince bitirmiş. Amacı cinsellik yaşamakmış sanki. Amiyane tabirle ekmek çıkmayacağını anlayıp topuklamış. Bayağı boş beleş bir tip.
Aynen benimde aklima bu geldi.Sizinlede yasamak istedigi icin agzinizi aramis gibi geldi.Defolup gittigi cok iyi olmus

Agzini aramis.daha once yaptim dersen firsat bilip kullanacak seni.yapmadim desen ikna etmeye calisacak hayir dediginde senden is cikmayacagini anlayip kacacakmis.bastan sana layik degilim demek cinsellik ariyorum.senden bunu isteyemeyecegim icin musait kizlara yelken acacagim ayrilalim diyor öküz

Ben şunu anlamadım adam sevgilisine bâkire misin diye sormuş bunda Abes olan ne?
Yoldan geçen biri sormuyor ki bunu sevdiğin adam soruyor
Sorma Hakkı yok mu erkek olsam ben de biriyle sevgili olsam sorarım
katılıyorum, bazı insanlar ilk olmak, her şeyi ilk yaşamak istiyor, olabilir.

Pislik yaa böyle karaktersiz biri dönerse eğer sakin konuşma .
Adı herif ya .
Sen kendine bakire birini bul canım o hödugü boşver

Back
X