• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bakiremiymişim......

belkide ciddi degildi bakire olmasaydin diyelim ki ozaman belki seni kullanacakti? Öyle erkeklerde cok malesef pislik adiler. Insanlarin namusuyla oynayan cok var. Yada ciddi bisey var diysa aranizda ailesi annesi sordurmustur belki sende hayir demedigin icin gitti ama bence birinci ihtimal yüksek! Cogu oynayacak kiz ariyor evlenecek degil.
bende bugun ilkkez dusundum arkadasıma anlattım oda annesı sordurmustur kesın dedı çünkü annesi ogunde bana dedı kı senın ailenlede tanışalım yaza söz falanda yaparız seneyede okulun bıtıyormuş hayırlısı falan dıyordu duruyordu olabılır ve annesı kapalıydı belkı benden hoşlanmadı aıleye terste demış olabılır çunku sevgılımde soğuktu bırkaç gundur

Ya neden ona yani neden erkeklere önemli değil diyorsun o sana ima edince neden bu kadar iğrenç bakiyorsun olaya demek ki bu olay senin için iğrenç o erkek yapmış bunu nasıl tamam diye hafife aliyorsun unutma senin ki namussa onun ki de namus erkekte yapmayacak ama senin gibi bişey olmaz önemli değil diyen olduğu sürece namus yine tek kadına yüklenecek olmayın böyle ya sana günah ayipsa ona da günah ayıp sen bekaretini saklamissan sende öyle birini ara ne diye her delige girip çıkmış birine tamam diyorsunuz ki anlamıyorum gerçekten
bakıre değilim ben soru sormasına sınırlendım sanane falan dedım işte oyle ayrıldık bakıre degılım dıye terkettı ruh hastası benı

Bence diğer üyelerin anladığının aksine sizin cinselliğe bakış açınızı test etmek istemiş, siz de "nasıl böyle iğrenç düşünebilirsin" vs. deyince yani olaya "tü kaka" şeklinde baktığınızı belli edince bitirmiş. Amacı cinsellik yaşamakmış sanki. Amiyane tabirle ekmek çıkmayacağını anlayıp topuklamış. Bayağı boş beleş bir tip.
Kelimesi kelimesine katılıyorum.
Sizi test etmiş.

Davul bile dengi dengine demişler. Ona da yapıp yapmadım diyen biri yaranırmış demek ki.
Ne yazık ya kadın geçmişin önemli değil derken adam geçmişi yüzünden terkediyor.
Tuhaf

İnşallah acımazsın tekrar geldiğinde. Ya lütfen bu tarz kişiliksiz insanları çekme kendine
tekrar gelmez kaç yasında adam ergen gıbı 30 kız eklemış hesaplarından falan allah akıl fıkır versın, zaten su dakkadan sonra gerı gelsede ölsemde affetmem böyle mşdesiz hasta ruhlu bırını, keyfı yerınde b.kounda boğulsun....

Davul bile dengi dengine demişler. Ona da yapıp yapmadım diyen biri yaranırmış demek ki.
Ne yazık ya kadın geçmişin önemli değil derken adam geçmişi yüzünden terkediyor.
Tuhaf
demekki öyleymiş ve inanın düşündüm acaba yapmadım mı deseydım diye ama yok yani iyikide inkar etmedim, böylece benı sevmedğini görmüş oldum, allah onada aılesınede akıl fıkır versın ne dıyebılırım zaten artık

erkek arkadaşım bır kaç gündür garipdi, önce bana işiyle ilgili sorunlarını falan bahane etti ama dun gece üstüne gidince döküldü. söz ver kızma bırsey soracagım falan dedi, Ben bencılım demı falan dedı senı haketmıyorum dedı ne alaka falan dedım eski ilişkilerimdeki sevgililerimle birlikte olmuştum senın için sorunmu bu dedı bır anda, bende neden bana bunları anlatıyorsun bana ne senın gecmısınden neden anlatıyorsun dedım. Sorun degılmı yanı dedı değil bana ne kapat şu konuyu dedım peki sen biriyle birlikte oldunmu dedi. Tabı kan beynıme sıcradı oha bu nasıl soru ne kadar iğrenç bir soru, bana bunu nasıl sorabılırsın neler dusunmussun dedım durdum, oda ihtimal vermedim zaten bırıyle olduguna falan gıbı seyler dedı bende kendınden soğutmaya mı çalışıyorsun ne kadar iğrençleştin dedim bağırdı kalbını kıracam kapatalım dedı kapattık telefonu. Elim ayagım tıtredı sınırden saatlerce uyumadım zaten, bugunde ne yazdı ne aradı ınsan özür dilerdi, arar bir haddımı aştım derdı bu nasıl bır adam allah kahretsın ya böyle erkekleleri.... Belliki utanmadan o bitirdi ilişkiyi zaten bu kadarmı az sevmiş bu kadarmı yalanmış hersey ya yazıklar olsun...
Size bi tavsiye asla bi daha o adamla görüşmeyin
Size o soruyo sorma nedeni çok açık : sizinle birlikte olmak için !!!

erkek arkadaşım bır kaç gündür garipdi, önce bana işiyle ilgili sorunlarını falan bahane etti ama dun gece üstüne gidince döküldü. söz ver kızma bırsey soracagım falan dedi, Ben bencılım demı falan dedı senı haketmıyorum dedı ne alaka falan dedım eski ilişkilerimdeki sevgililerimle birlikte olmuştum senın için sorunmu bu dedı bır anda, bende neden bana bunları anlatıyorsun bana ne senın gecmısınden neden anlatıyorsun dedım. Sorun degılmı yanı dedı değil bana ne kapat şu konuyu dedım peki sen biriyle birlikte oldunmu dedi. Tabı kan beynıme sıcradı oha bu nasıl soru ne kadar iğrenç bir soru, bana bunu nasıl sorabılırsın neler dusunmussun dedım durdum, oda ihtimal vermedim zaten bırıyle olduguna falan gıbı seyler dedı bende kendınden soğutmaya mı çalışıyorsun ne kadar iğrençleştin dedim bağırdı kalbını kıracam kapatalım dedı kapattık telefonu. Elim ayagım tıtredı sınırden saatlerce uyumadım zaten, bugunde ne yazdı ne aradı ınsan özür dilerdi, arar bir haddımı aştım derdı bu nasıl bır adam allah kahretsın ya böyle erkekleleri.... Belliki utanmadan o bitirdi ilişkiyi zaten bu kadarmı az sevmiş bu kadarmı yalanmış hersey ya yazıklar olsun...
bunu bana diyen eski sevgiliyi bir güzel tokatlamıştım

Seni tanimis olmaliydi zaten. Sormadan nasil biri oldugunu bilmeliydi. Boyle lap diye sorulunca samimiyet de guven de kalmaz o kisiye. Seni cok kirmistr yani...ayip bisey..Sanki hayat cinsellikten ibaret,midesiz erkekler..

demekki öyleymiş ve inanın düşündüm acaba yapmadım mı deseydım diye ama yok yani iyikide inkar etmedim, böylece benı sevmedğini görmüş oldum, allah onada aılesınede akıl fıkır versın ne dıyebılırım zaten artık
İnsanda yüz olur, ar olur hiç canını sıkma tatlım senin için en iyisi olmuş inan. İki yüzlü biriyle hayatı paylaşmamış olacaksın. Sen en azından yaptım karşımdakinin geçmişi önemli değil diyebildin, kimseyi kandırmadın kimseye zarar vermedin. O daha kendi yaptığı şeyin sorumluluğunu alamayacak kadar ezikmiş. Kendi yaptığı şey sevapta başkasınınkini mi günah. Beyinsiz.

Ederinden fazla deger verince saray soytarilari kendini kral zannetmeye başlıyor. Kurban olsun sana. Edepsiz.

way arkadaş zaten ayrılmak istiyor.
sen sinirle guya değilim diyeceksin.çaurunuda sürecek sana önüne bakacak.verilmiş sadakan varmış

Konu sahibi arkadaşım bir de olaya şöyle bak
Seni sevmiş sevmese sormazdı,hatta beraber olalım ozaman derdi
O da bu duruma üzülmese sana bağırmaz ve seni arardı
Demek sana değer vermiş hala da veriyor emin ol bence
Ona zaman ver gerçekten sevdiyse zaten bu durumu içinde halledicek ve sana döncektir
Türk erkekleri bu konuya Önem verirler..zaman Herşeyin ilacı
Sen sessizde kal ve bekle sadece
Seni sevip sevmediğini ona zaman vererek anlayabilirsin bağırıp çağırarak değil...

Dalga mı geçiyorsunuz? Hiçbir erkek bu kadar mahremimi soramaz, ne babam ne sevgilim ne kocam. Ben bilmesi gerektiğini düşünürsem söylerim. Değer anlayışınız bu mu sizin, böyle kadınları görünce kahroluyorum ya. Ne yaşadınız, nasıl erkeklerle birliktesiniz de kendinizi zarla bilmem neyle değerli görecek duruma geldiniz? Yazık ya.

Dalga mı geçiyorsunuz? Hiçbir erkek bu kadar mahremimi soramaz, ne babam ne sevgilim ne kocam. Ben bilmesi gerektiğini düşünürsem söylerim. Değer anlayışınız bu mu sizin, böyle kadınları görünce kahroluyorum ya. Ne yaşadınız, nasıl erkeklerle birliktesiniz de kendinizi zarla bilmem neyle değerli görecek duruma geldiniz? Yazık ya.
Yo ciddiyim
Adamla sevgilisin,herseyını sıkıntını derdini paylaşıyorsun,tabiki de sorar,baban da sorar annen de,sormalı zaten,Özgür kız modunda gezersen sonra bak pahalıya ödüyorsun
Senın değerin düşmedi,bi hata yapmışsın sadece,bu hatanı kabullenmek yerine sağa sola saldırmanın manası ne?

Back
X