Bakireyim tampon ya da adet kabı kullansam pişman olurmuyum?

Dilara_766ylz

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
9 Haziran 2025
1
0
1
21
Merhaba 21 yaşındayım daha önce hiç ilişkim olmadı kanamalarım çok yoğun oluyor bazı problemlerim var ped çok sık değiştiriyorum 1 saat kalsa direk sızıyor kaç defa misafirlerin koltuğuna kan bulaştı bu yüzden rezil oldum hem ped hem de adet kapı/tampon beraber kullansam diyorum üni okurken rezil olmak istemiyorum ama bakirelik konusu beni çok korkutuyor ne yapmalıyım

Merhaba 21 yaşındayım daha önce hiç ilişkim olmadı kanamalarım çok yoğun oluyor bazı problemlerim var ped çok sık değiştiriyorum 1 saat kalsa direk sızıyor kaç defa misafirlerin koltuğuna kan bulaştı bu yüzden rezil oldum hem ped hem de adet kapı/tampon beraber kullansam diyorum üni okurken rezil olmak istemiyorum ama bakirelik konusu beni çok korkutuyor ne yapmalıyım
Bacım hangi kafayla tampon yada adet kapı kullanicaksin 😅 kış bakirelere kullanamaz onu
Ped yerinə bak çocuk bezi yenidoğan al kenar lastiklerini kəs mis gibi olur sızdırmaz korkma hemde yoğun kanama için idealdir

Daha çok korkuyorsan lohusa oedleri var kılot gibi ünv giderken en inceleri olandan tercih et hiç çıkmaz

Adet kabı ya da tampon kullanmamanı tavsiye ederim. Belki ileri kayma durumu olur vs derinlik açısından tıbbi yorumum yok ama tamponlarda kayma olabileceğini duymuştum. Adet olduğun günlerde yetişkinler için bezler var depent felan. Kullan ilk üç gün koyu renk etek giyersin anlaşılmaz bile nolcak.

Doktora danışın bazı kişiler kullanabilir bazısı kullanamaz. Önceki yorumlara da biraz şaşırdım doğrusu, 31 yaşınızdasınız, kime neyi kanıtlayacaksınız? Bekaret = zar demek değildir. Doktora gidin, kanamanın bu kadar yoğun olmasının sebebi de araştırılsın, sağlığınız açısından doktor sizi en doğru şekilde yönlendirir, kendinize eziyet etmeyin.

Back
X