Cocuksun daha yazık senin annene babana kendine de yazık edersin ilerde çok çok pişman olacaksın bu yaptıklarına çocukluğunu yaşa herseyden önce eninde sonunda zaten tanisacaksin cinsellikle bilmem neyle niye erkenden hayatıni mahvediyosundaha 16 yaşındayım..
Sana söyliyim kendine bisey yapman sana bi fayda saglamaz herseyi daha b.k yaparsin bende hastanede çalıştim ve senin gibi gelende çoktu ewlendirdiler iliski yasadiklariyla bazilarini,yaşina basina bakmadan cinsellik senin neyine okuluna git meslek sahibi ol evlen sonrada naparsan yap 16 yas ne demek daha ergenlik donemindesin sentabikide o rahatlığa sahip değilim ailem beni öldürür gülerdir kendıme bişi yapmamak içi zor tutuyorum kendimi nappıcam hiç bilmiyorum cok korkuyorum
ben 26 yaşında zevk suyumu neyse onu burda duyacak kadar cahilim,16yaşında herhaltı biliyosunuz ,ozaman önleminizi de alacak olgunluktasınız .bide herhaltı yapıp bakireyim demiyolarmı ya sabır .
aynennnnnn...kız burasıda bize göre değil :)) abbooo..... biz çok cahal kalmışız çok....
Diger herkes yeterince ders vermiş sana...daha 16 yaşındayım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?