Bu ülkede 12-13 yaşındaki kız çocukları evlendiriliyor.ve burada kız sadece 16 yaşında diye elestriyorsunuz.Eger eleştirmek istiyorsaniz çocuklarına her türlü konu hakkinda bilgilendirmeyen onları her türlü konuda korkutarak büyüten aileleri eleştirin.Evet yapmış olduğu eylem erken ve yanlış.Maalesef yumurta takibi yapıp hamile kalmak ve o çocuğu doğurmakla olmuyor bu işler.Sevgili kardeşim soruna gelince hayatta hiç birşey imkansız değildir ancak anlatmış olduğun şekilde hamile kalmak biraz zor görünüyor ki insanlar yıllarca uğraşıyor. Sana nasıl hamile kalinacagindan bahsedeyim.kadınlar ortalamada 28 günde bir regl olurlar.bu dönemin 14. Gününde yumurtlama gerçekleşir. Yumurta hücresi maksimum 24 saat yaşar. Bu gün öncesinde veya sonrasında bir ilişki ile erkek sperm hücreleri kadın yumurtası ile karşılaşırsa dollenme gerçekleşebilir. Bu arada Sperm hücresi de kadın vücudu içerisinde 3 gün yasayabilir.Dollenen yumurta hücresi uygun şartlar sağlanırsa rahim içerisine yerleşir ve gebelik başlar bu da yaklaşık 7-10 günlük bir süreçtir.Rahime yerlesme sonrasinda vucut bhcg denilen hormonu salgilamaya baslar.ve bu hormon kanda belirlenebilir.Bunun dışında şunu bilmelisin ki cinselliği yaşamak için sakın acele etme.Bu senin için özel bir durum ve bunu hakedecek insanla karşılaşmayı bekle.zaten o insan sana değer veriyorsa bu ülke şartlarını bildiği için evlenene kadar senden bu şekilde bir talebi olmayacaktır.Lütfen kendini ve aileni yaralayacak birşey yapma.Bu arada eksik yada yanlış anlattığım birsey varsa düzeltmenizi rica ederim.
Canım benim korkma hamile kalmazsın, ertesi gün hapı koruyucudur.be
nasilda elestiriyorsunuz haklisiniz ablacim haklisiniz cok haklisiniz ama en azindan beni ezmeyin bu kadar merakdan sonra oldu bunlar birde sevgilimi seviyorum emin olun bana guven vermese o yada bi hatasi olsa asla boyle sey yapmazdim C canali84 derslerim gayet iyi o konuda sikintilarim yok ama nolur bilgi verin banaaa
be
nasilda elestiriyorsunuz haklisiniz ablacim haklisiniz cok haklisiniz ama en azindan beni ezmeyin bu kadar merakdan sonra oldu bunlar birde sevgilimi seviyorum emin olun bana guven vermese o yada bi hatasi olsa asla boyle sey yapmazdim C canali84 derslerim gayet iyi o konuda sikintilarim yok ama nolur bilgi verin banaaa
Cinselliğin kesinlikle değil bence yaşla alakası var reşit olur ben yaptim ben çekerim der tamam eyvallah ama daha 16 yasinda bu kardeşimiz bu yaşta hamile kalsinda ya zorla evlendirirler yada kendi dedi zaten ailem öldürür beni diye sonrası bundan 5 yil sonra iki çocuklu kocasıyla gecinemeyen küçücük yaşta bunları yaşadığı için pişman olan mutsuz bir ailede çocuk büyütmek zorunda kalan sirf bunları yaşadı diye ailesi arkasında olmayan bi kadın olabilir yani biz yargılanıyordu sadece birşeyler değişsin artık gençlerimiz bilinclensin okusun kendi ayaklarının üstünde dursun mutsuz olmasin mutsuz bireyler yetiştirmenin diye bu yorumlarimiz yoksa her koyun kendi bacağından asilir bize düşmezHerkesin hayatı kendini ilgilendirir.
Farkindaysaniz bende ayni seyi belirttim ve yasinin küçük olduğunu söyledim. Ancak genç bir insanı rezillik iğrencsin gibi mahalle baskısı tarzı eleştirilerle ezmeye de kimsenin hakkı yok.Cinsellikte yaşananlarada herkes kendi karar verir.Kadın olduğun için cinsellik yasamayacaksin diye bir kural yok.biz sadece abla olarak akıl verebiliriz.Uyup uymamak yine kendisine kalır.İleri de pişman olacaksa da kendisi olur.
sevgilim bosaldikdan sonra geri boxerina koydu sildi bi kac dakika sonra tekrar devam ettik regl gunume 18 gun oldugu yaziyor takvimde birde gec oluyorum ben 26 temmuzda oldu olay takvimde 28 29 30. gunlerinde dogurganlik yaziyor ve ustelik 26 temmuzda korunmasiz da yapilabilir yaziyordu ne kadar dogru bilmiuorumYapacak birseyin yok.
Adetin nezaman? Adetine 1 hafta kala erken gebelik testi yapabilirsin yada adetini 1 gun falan gectiginde kan verip ogreneceksin.
Umarim yoktur oyle birsey sadce bosaldi dediginde nottalamis olsaydin guler gecerdim.
Ama neden devam ettiniz? Peki temizlendikten sonrami devam ettiniz?
Temizlendikten sonra devam ettiyse birsey yoktur merak etme.
Göğüs hassasiyetin veya belirtilerin piskolojikdir. Cok oluyor.kotu seyler dusunme.
Sen daha cocuksun. Kendime birsey yapicam falan gibi seyler sakin dusunme bile.
E be guzelim 16 yasindayim bunlari yaptim diye sorarsan birak biraizikca elestiri versin buyuklerin.
16 yasinda kime nasil guveniyorsun canim benim. Daha cok genc. Cok tecrubesizsin. Arkadasin kac yasinda?
Odami küçük?
Bidaha yapma kurban oldugum. Kendini aileni dusun
Günah be yavrum ahiretine günah,bugününe günah,anana babana günah...Elin adamı seni mi düşünecek zevkini alır çeker gider daha bu yaşta yazık değil mi sana? Kendine niye bu kötülüğü yapıyorsun? 16 yaşında bir kızın bileceği şeyler değil senin bildiklerin.Korkma KESİNLİKLE hamile değilsindir o kadr kolay değil..Ayrıca bu yaşadıklarının hem ruhuna hem bedenine (ilaçlar haplar fln) bırakacagı hasarları yaşın ilerledikçe anlarsında iş işten geçmiş olur.Çok üzüldüm senin adına o kadar insan sana dil dökmüş bir kıymeti olsun söylenilenlerin. burdan da söz ver sana cvp yazan vaktini ayıran herkese Pişman ol tövbeni et bi daha sakın böyle işlere de bulaşma. Sana bunları yaşatan insandan da uzak dur...ertesi gun hapini falan bende bilmiyordum o olay oldukdan 1 gun sonra arastirdim 72 saat ocinde etkisi cok iyimis 38. saatinda ictim
buraya uye olmamin en buyuk nedeni de hic arkadasimin olmamasi sadece sevdigim bi erkek arkadasim var hem arkadasim he, dostum herseyim. ona guvenmesem asla boyle bisi yapmazdim zaten hepinizden ozur diliyorum haklisiniz her dediginizde ayrica bu kadar yorum olucagi asla aklima gelmedi ayrica o ladar yanlizim ki elestiri olsa bile mutlu oldum cok. umarim bisi yoktur ama genede yazin lutfenYok canim degilsindir, muhtemelen stress yaptığın icin sana oyle geliyor.. zaten hadi o küçücük cok küçücük ihtimal olsa bile ertesi gun hapi icmissin , yani imkansiz gibi birsey suanda , strees yapma yaparsan adet düzenin de bozulabilir o yuzden rahat ol.. eminim ki bu stressten kendine bir ders cikarmissindir , ailenden once kendini düşün, bu yasinda hayatini mahvetme kuzum..
al bi test yap mademlütfen acil yardım edin 26 temmuzda sevgilimle ilişki yasadık ama sadece sürtünme yoluyla ve bakireyim. ve dışarıya boşaldı biraz bekledikden sonra tekrar devam ettık hemen ertesi gün ertesi gün hapını içtim ve hiçbir yan etki göstermedi sayılır. yaptığımız günden bu yana akntı geliyor sürekli ve göğüslerimde hassaslaştı. 12 temmuzde regl olmuştum reglime daha cok var üstelik normalden gec regl oluyorum 1 ayı geçiyor delirmek üzereyim lütfen yardım edin
sevgilisinin kankasının evidir
kimsenin olmadigi terk edilmis bi evin arkasinda surekli bulusurduk orda otururduk bisiler yerdik arrik ora bizim yerimiz gibi oldu kimsede gormuyordu ve o an oluverdi iste lutfen simdide buna bisi demeyinsevgilisinin kankasının evidir
yada sevgilisinin anası babası çalışıyordur büyük ihtimal
Hakkatten ya bn 3 yil nisanli durdum hic boyle issiz bir ortam denk gelmedi
e yuh!!!kimsenin olmadigi terk edilmis bi evin arkasinda surekli bulusurduk orda otururduk bisiler yerdik arrik ora bizim yerimiz gibi oldu kimsede gormuyordu ve o an oluverdi iste lutfen simdide buna bisi demeyin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?