bakireyim zevk suyu hamile bırakırmı

Bu ülkede 12-13 yaşındaki kız çocukları evlendiriliyor.ve burada kız sadece 16 yaşında diye elestriyorsunuz.Eger eleştirmek istiyorsaniz çocuklarına her türlü konu hakkinda bilgilendirmeyen onları her türlü konuda korkutarak büyüten aileleri eleştirin.Evet yapmış olduğu eylem erken ve yanlış.Maalesef yumurta takibi yapıp hamile kalmak ve o çocuğu doğurmakla olmuyor bu işler.Sevgili kardeşim soruna gelince hayatta hiç birşey imkansız değildir ancak anlatmış olduğun şekilde hamile kalmak biraz zor görünüyor ki insanlar yıllarca uğraşıyor. Sana nasıl hamile kalinacagindan bahsedeyim.kadınlar ortalamada 28 günde bir regl olurlar.bu dönemin 14. Gününde yumurtlama gerçekleşir. Yumurta hücresi maksimum 24 saat yaşar. Bu gün öncesinde veya sonrasında bir ilişki ile erkek sperm hücreleri kadın yumurtası ile karşılaşırsa dollenme gerçekleşebilir. Bu arada Sperm hücresi de kadın vücudu içerisinde 3 gün yasayabilir.Dollenen yumurta hücresi uygun şartlar sağlanırsa rahim içerisine yerleşir ve gebelik başlar bu da yaklaşık 7-10 günlük bir süreçtir.Rahime yerlesme sonrasinda vucut bhcg denilen hormonu salgilamaya baslar.ve bu hormon kanda belirlenebilir.Bunun dışında şunu bilmelisin ki cinselliği yaşamak için sakın acele etme.Bu senin için özel bir durum ve bunu hakedecek insanla karşılaşmayı bekle.zaten o insan sana değer veriyorsa bu ülke şartlarını bildiği için evlenene kadar senden bu şekilde bir talebi olmayacaktır.Lütfen kendini ve aileni yaralayacak birşey yapma.Bu arada eksik yada yanlış anlattığım birsey varsa düzeltmenizi rica ederim.

cok tesekkur ederim aciklaman icin bu yazdigim sorunu kimsenin umursamicagini dusunmustum umutsuzdum ama simdi yazilan seylerin bi coguu olumsuz olsa sizin yazdiklariiniz genede sakinlesmemi sagladi sevgilim beni cok seviyor 2 yildir birlikteyiz ve birbirimizi tqnidikdan sonra birden boyle seyler oluverdi iste cok yanis evet ama o an dusunemedim bunu daha once bi kac daha bu durum yasandi ama boyle endiselenmemistim anlasilan bu endise allahin bi istegi beni uyandirmaya calisiyor ve oyle pismanim ki tovbeler ettim kac kez dualar ediyorum butun tedbiri aldim ertesi gun hapini ictim umarim oyle bisi yoktur lutfen bildiginiz sey varsa yazin buraya yalvaririm

Zaten 12-13 yasinda evlendiren aileleride kiniyoruz daha bunlar cocuk ya 16 yas da cok buyuk degil yani daha oyun cagindaki cocugun konustugu konulara bak!
Tmm milletce baskici bir toplumuz ve gercekten baskinin olmamasi gerek ailelerin cocuklarini bu konularda bilgilendirmesi gerek ama bnide kimse bilgilendiemedi ve bn boyle mide bulandirici seyler yasamadim simdiden basladiysa boyle seylere ilerde evlendiginde esiyle yasayacagi bu guzel ve Allah tarafindan helal kilinmis durum onun icin hic bir anlam ifade etmeyecek. Herseyi zamaninda yasamak guzel!
Bnce A atina18 sen bu isleri birak yasinin gerektirdigi gibi davran ilerde istedigin kadar esinle bu tur olaylara girersin bu soylediklerimide elestri olarak algilama senin iyiligin icin yazdim

korkma hamile degilsindir eger hamileysende hamile kalmak isteyen arkadaşlara önerecem bu sürtünme işini biz aylarca ugrasiyoruz hamile kalmak icin sen bir zevk suyuyla hamile kalmamissindir merak etme:) saka bi yana bidaha o kdr yakınlaşma bak sonucu görüyorsun hamile çıkmıcaksin ins biliyorum ama buda sana cesaret vermesin tekrar ayni şeyleri yasamak icin

dediginiz butun bu uyarilari anliyorum istediginiz kadar elestirebilirsiniz hakli olan sizsiniz sadece regl gunume kadar elimden gelen bisi olmali yada imkansiz deyip rahatlamaliyim ne yapicagimi hic bilmiyorum ama elestirmek yerine bana bilgi verin sordugum soruyla ilgili lutfen sizce hamile kalirmiyim

Birlekte oldugun erkek arkadaşn kaç yaşinda?@atina18
Ilişki yaşarken yanliş olduğunu bilerek belkide sevgilini kaybetmemek icin yasiyodun simdi korkuya girince böyle konusuyosun pişmanim diyosun ama yarin yine istiycek bu adam yada cocuk neyse o zaman napicaksin 2 yillik ilişki?14 yaşindan beri birliktelikmi yaşiyosun?

Hamile kalmazsin muhtemelen ama imkansizda degil tamda yumurtlama donemine denk getirmissin
Allahim sonunu hayir getirsin insallah

yok tabiki oda benle yasit daha bu yil boyle oluyor sadece o beni asla zorlamadi ama bu kadar ciddi bisi oldugunu bilmiyorduk evet cok biliyorsun diyorsunuz biliyorum ama bu korunma konusunda ne biliyim boyle bi suphe etmemistim simdi ise bu olanlar icin lanet okuyorum

Annenin yerine koydum kendimi bir an.. Mesele namus meselesi değil, mesela bu yaşlarda böyle şeylerin yaşanıyor olması, mesele kendinize kıyıyor olmanız, mesele geleceğinizle böyle körü körüne oynuyor olmanız.. Benimde minnacık bir kızım var "Aman Yarabbim" dedim, inan..
Sonra da 20'li yaşlarda hayattan bezmiş, göz çukurları çökmüş, yüzüne kocaman bir ağırlık çökmüş genç kızlar ile doluyor dünya.. Sevin elbette, hatta aşıkta olun ama kendinize kıymayın.. Arkadaşlık kurun ama "ilişkiye girmek, ertesi gün hapı, sürtünme yolu, hamilelik" vs vs lugatınızda olmasın nolur..
Ah güzel, genç kızım yazık etme kendine de o sana umutla bakan ailene de..
Bak vallahi Anne olunca anlarsın.
Senin lugatında, eğitim olsun, gezmek olsun, koşmak olsun, müzik olsun, dans olsun, spor olsun, sanat olsun.. Yaşamayacaksın asla bir daha bu güzel günleri..

16 yaşında zevk suyunu, ertesi gün hapını maşallah çok bilgilisin. Sonuçlarına katlanacak kadar da büyümüş olman gerek. Neden daha 10 lu yaşlarda yapıyorsun bunu kendine?
Hah tamda agzimdan aldin lafı valla billa 26 yaşındayım 3 yıllık evliyim ben zevk suyunu ertesi gün hapını burda duydum burda öğrendim bu yeni jenerasyon ne bilgili ama sor bakalim sipil daginin yüksekliğini bilmezler ama zevk suyunu bilirler çünkü kafa ona calisiyo okula derse calismiyoki bu yaşta göze alıp o haltlari yediysen sonucuna da katlanirsin Hay Allahim akilsizlar ya

Herkesin hayatı kendini ilgilendirir.

Farkindaysaniz bende ayni seyi belirttim ve yasinin küçük olduğunu söyledim. Ancak genç bir insanı rezillik iğrencsin gibi mahalle baskısı tarzı eleştirilerle ezmeye de kimsenin hakkı yok.Cinsellikte yaşananlarada herkes kendi karar verir.Kadın olduğun için cinsellik yasamayacaksin diye bir kural yok.biz sadece abla olarak akıl verebiliriz.Uyup uymamak yine kendisine kalır.İleri de pişman olacaksa da kendisi olur.

:))
16 yasinda nelerde biliyon sen oyle. Nelerde yapiyon sen oyle?
Okuyor musun? Ailen biliyor mu? Derslerin nasil?

Sen yine 26 yasinda ogrenmissin :) ben 32 yasinda burada evli olmayip surtunenler iliski yasayanlarda ogrendim. Evlilerdende değil 16 yasinda oldugunu okuyunca beynimden vurulmusa dondum ki ailesi zavalkimda benim kizim okuyor, ojucak meslek sahibi olacak evkenmeyecek diye dusunuyordur her iyi niyetli aile gibi.

be
:))
16 yasinda nelerde biliyon sen oyle. Nelerde yapiyon sen oyle?
Okuyor musun? Ailen biliyor mu? Derslerin nasil?
nasilda elestiriyorsunuz haklisiniz ablacim haklisiniz cok haklisiniz ama en azindan beni ezmeyin bu kadar merakdan sonra oldu bunlar birde sevgilimi seviyorum emin olun bana guven vermese o yada bi hatasi olsa asla boyle sey yapmazdim C canali84 derslerim gayet iyi o konuda sikintilarim yok ama nolur bilgi verin banaaa

kizin cok üstüne gitmeyin hepiniz cogunuz biseyler yasamissinizdir cahillik döneminde sende hatani anla ve bidaha tekrarlama herkes iyiliğini istyor

Kadin oldugun icin cinsellik yasamayacaksin demedim bu yaslarda olmamali ayrica kadini erkegide yok bu yaslardakilerin kafalari surtunme zevk suyu falan filan gibi seylere calismamali arkadaslariminda belirttigi gibi yine birini sevebilir cikabilir konusabilir ama bu kadar ileri boyuta gitmemeli
ayrica zten banane bni ilgilendirmiyor ama burada konu acip yorum bekledigine gore bnde yorum atabilirim ve kendi dusuncelrimi ozgurce soyleyebilirim gerisi ona kalmis ister bunca yazilanlardan ders cikarir istersede ayni seyleri yapmaya devam eder onun secimi

Yas 16. Zevk suyu. Surtunme.. yeni jenerasyon nereye gidiyor boyle. Tabiki asik olacak seveceksin sevgilin olacak. Ama....... daha cok kucuksun be cocuk.. neyse..

hamileee degilsinnnnn rahat ol hamile kalmak o kdr kolay degil aylarca ugrasiyoruz hamile kalmak icin ne yontemler deniyoruz sen zevk suyuyla hamile kaldiysan atarim kendimi surdan asagi :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…