bakireyim zevk suyu hamile bırakırmı

ve sevgilim bu konulardan hoslanmazdi aslinda salak olan ben tesvik ettim buna olayin ciddiyetini anlayamadim cunku iliski sikici olmaya baslamisti ona boyle bisi dedigimde sok olmustu yani onun sucu yok biz bu konusmalarla nerelere geldik yapmayin nolur soruma ceval verinnn lutfeennn

Kzıım bak dha açk bi dill kullanlm o zmn. Ertsi gnm 5 gn süresi var 5 gn içinde içmn lazm. Tabi ne kadr erkn içersn ilşkiden snra o kadr çok etki eder hamileliği önler. 5 gnn sonnda içtysn sıkıntı. Cocuk bildgin böle ilşki yasayıp içine boşalmş olsa ve hmn gdip ertsi gn hapı içsen hamile kalmzsn. Acık cevap olmşte sanrm. Hemn içtysn o hapı korkma ..

Ve çevrnde zaten anana babana bile güvnme. Yani o bahane diil cok güvendm baska arkım yok falan filan. Yeri geliyo okuyrz ana baba öz evladna neler yapıyo. Sen önce Allaha snra kndne güven insnlara güvenpte bişiler yasama. Dha çok küçüksün. Burdaki eleştrlere gelemiyosun dha bide ailenn öğrendiğini ve hamile oldgnı düşünsene. I
O zmn neler olur neler bunlara şükredersin !!

cvp verdim sanıyorum
TEST al biz ne bilelim hamilesin değilsin!!!!test al yap bak sonuca ona göre düşün yani
ben sana şudur budur diyemem demem için medyum falan olmam gerek
hayır yani kafanız herşeye çalışıyor,sanki bizi kekliyorsun ya neyse

Hamile değilsindir stres yapma kendine. Daha çok küçüksün sakın sevdiğime çok güveniyorum falan diye kendini kandırma. Daha ergenliğin başındasınız 19-20 yaşına geldiğinde bir bakacaksın bambaşka bir insan olmuşsunuz ikinizde. Sen okuluna bak oku, mesleğini al eline. İlerde hayatta kendinden başka kimseye güvenmemen gerektiğini öğrendiğinde ayaklarının üzerinde duruyor olursun.

Ben evliyim ben bile ertesi gün hapı kullanmadım hic. Bizlerinde yanlısı olmustur sen asık olcak yaştasın bakirelik basite alınacak bir sey degil. Ailen bu tarz seylere önem veriyorsa ilerde kaybedersen kızlıgını sonra diktirmek icin mi kosusturcaksın. Herkeste nefis var 16 yas en tehlikeli yas. Derslerin etkilenir sen sevmeye baksana sadece sevgilin olmasın demiyor kimse ama daha tazecik cildin pembe hayallerin varken bu baslangic daha ilerisinde gelir bunun nerden güveniyorsun sevgiline? Bırakmayacagını nerden biliyorsun? Simdi seni bırakcak olsa nasıl tutusursun bakirelik olsan bile aklına gelir yaşadıkların. İlerde esin ne hayallerle evlencek ona bunu hediye etmelisin. Bunu niye anlatıyorum bunun arkası gelir cünkü üniversiteye gitsen orda da olur. Hamile oldugunu düşünmüyorum. İnsanlar bosaldıktan sonra cocuk olsun diye yerinden kalkmoyor kac dakika dışardan bosalmayla olmaz bence. Sen bilirsin ister dinlersin istersen burnunun dikine gidersin. Hayat senin pisman olacak aglatacakta sensin bu duruma devam edecek olanda.

Allah seni bildiği gibi yapsın bilmen gereken şeyleri bilmezsin yok zevk suyu yol ertesi gün hapı....Git adam gibi okulunu oku bilmen gereken şeyler bunlar

Allah seni bildiği gibi yapsın bilmen gereken şeyleri bilmezsin yok zevk suyu yol ertesi gün hapı....Git adam gibi okulunu oku bilmen gereken şeyler bunlar
ertesi gün hapını ben de burdan öğrendim o ne ki diye saf saf sormuştum bi keresinde

ertesi gün hapını ben de burdan öğrendim o ne ki diye saf saf sormuştum bi keresinde
ben de en yakın arkadaşım benden sonra evlenince kullanmak için eczaneden alırken öğrendim bu ufaklık her haltı da biliyor maşallak kızımıza

ben de en yakın arkadaşım benden sonra evlenince kullanmak için eczaneden alırken öğrendim bu ufaklık her haltı da biliyor maşallak kızımıza
kekliyor sanki bizi inandırıcı gelmedi,test al yap diyorum hala bana cvp vermedin diyo

Bu kız fake bence milleti kekliyor. Herkes cevap veriyor ona rağmen bişey diyin diye lafı uzatıyor yok efendim kimsenin olmadığı yerde birlikte olmuş, eski evmiş, o teşvik etmiş.. Her detay soruya cevap veriyor falan. İnandırıcı gelmedi bana.

Eğer gerçeksen de net söylüyorum DEĞİLSİNDİR.

Ablacım yapma öyle şeyler bak ilerde çok pişman olursun
Aklına geldikçe neden yaptım dersin
Biraz daha yaş al ondan sonra dilediğince dilediğini yaşarsın
Hamile değilsindir ertesi gün hapı yan etkisidir o hassaslaşma

allam ne fakei ablacim yapma nolursun zor durumdayim ben..

Bende fake oldugunu düşünüyorum artık. O kadar sakin cevaplar veriyorsun ki ya da bir erkek yazıyo bunları

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…