canım ertesi gün hapı adet gecikmesi yaşatabiliyor yada düzensizleştirebiliyorlütfen acil yardım edin 26 temmuzda sevgilimle ilişki yasadık ama sadece sürtünme yoluyla ve bakireyim. ve dışarıya boşaldı biraz bekledikden sonra tekrar devam ettık hemen ertesi gün ertesi gün hapını içtim ve hiçbir yan etki göstermedi sayılır. yaptığımız günden bu yana akntı geliyor sürekli ve göğüslerimde hassaslaştı. 12 temmuzde regl olmuştum reglime daha cok var üstelik normalden gec regl oluyorum 1 ayı geçiyor delirmek üzereyim lütfen yardım edin
gercekden cok cıddı soruyorum
surtunerek nasıl oluyor o ?
2 yıllık evlıyım anneyım ama surtmek surtunmek surtusmek kıvılcım cıkarmak nedır bılmıyorum
Benimde aynısı geciyo icimdenAğzinin ortasına terligin arkasiyla çat diye vurasim geldi yahu
Pekala sevgilin ne diyo bu olaya. Nasil tepki veriyi gerçekten merak ettimgelmis hala fake diyorsun endiseden fazla ayrinti verdim dediginize bakin madem oyle dusunuyosunuz bisi yazmayin size zorla tuttugum yok isteyen cevapliyor sagolsun
Bisi olmamistir bu kadar kadının tecrübesine guven.. Test falan yaptin mi? Gerci idrar testleri ilk 1 ayda gostermez diye biliyorum ama bi tane marka varmis biraz pahali diğerine göre ama kisa surede bile gosteriyormus bi araştır istersenkac gujndur evden disari cikmiyorum bu stresten keske drdiginix gibi yapabilsem
Bilmiyorum gerçekten bi bak internetten fiyati da yaziyodur. Belki yorum yazan hanimlar biliyodur kullanan varsa.iyiki bunu dediniz hemen bakicam ne kadar pahali olabilir ki
yeter ama gercekten demeyin boyleaaaa her şeyi biliyorsun bu testi mi bilmiyorsun? Cık cık cık çok ayıp sen bunu nasıl bilmezsin !!!!
yeter mi? pardooonnn????yeter ama gercekten demeyin boyle
16 yasindaki cocuga prezervatif kullan şunu yap bunu yap denirse...kücük hanfendiyi kimse tatmin edemiyo ayricaaha bu konu hala çözüme ulaşmadı mı ya
ilginç yahukonu sahibesi tatmin olmuyor hamilesin diyoruz olmuyor değilsin diyoruz olmuyor bilmiyorum ki neyin peşinde HANIM KIZIMIZ
prezervatifi napcakmış çok pardon ya bu kızın oturup ders çalışması lazım,sonradan kafasını gözünü duvarlara vuracak haberi yok..16 yasindaki cocuga prezervatif kullan şunu yap bunu yap denirse...kücük hanfendiyi kimse tatmin edemiyo ayrica
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?