bakireyim zevk suyu hamile bırakırmı

gercekden cok cıddı soruyorum
surtunerek nasıl oluyor o ?
2 yıllık evlıyım anneyım ama surtmek surtunmek surtusmek kıvılcım cıkarmak nedır bılmıyorum

Canım ihtimal var tabi ki azınlıkta değil hamile kalanlar.
Içine girmekle hamile kalınmıyor sadece.
Daha çok küçüksün canım ya uzak dur sorumluluğunu alamayacağın şeylerden

ben gayet normal yazıyorum
ne yapmamızı istiyosun anlamadım gitti
öyle diyorum yok
böyle diyorum kırıcı
sen bi karar ver bence

cinsellikle alakalı her haltı yiyor ama bakire, çünkü zar sağlam. ondan sonra da bakireyim diye övüne övüne evlenirler. zar sağlam olduktan sonra neden korunsun ki?

Kendine bisey yapma deil sen baskasına bisey yaptırmıssın zaten sevgilinde kesin buyuktur senden ne kadar safmı desem baska biseymi bilemedm olabiliyosn yani neyse ya genislik boyle bisey bu yasta boyle ilerde ohooo o ailenle iletisime gec te sok olmasınlar iki gın sonra cocuk basına cocuk yaptıgına
tabikide o rahatlığa sahip değilim ailem beni öldürür gülerdir kendıme bişi yapmamak içi zor tutuyorum kendimi nappıcam hiç bilmiyorum cok korkuyorum

Ah yavrum bu yaşta bunları düşünmüşsün iyi cesaret ne halt varki şu cinsellikte yazık ediyorsun kendine herhamile olduğunda yumurta rezervlerinin azaldığını bilmelisin ailenin başını yere indiriyorsun ne var derslerinize çalışsanız iyi bir gelecek te olsanız sonrası zaten gelir evladınıza bunlarımı anlatacaksınız yapma yavrum,o erkek arkadaşınla evlenmesen ilerde kocanın yanında o insanla karşılaşsan ne olacak utanç bir durum senin en özelini annenin bile belki şuanda görmediğini o insan bilecek sen sadece eşine ait ol o da daha çok erken bence aklını başına al daha yolun çok başındasın

Slm kızlaaar. Tüm iyi niyetimle bende cevap yazanlardan biriyim ama söz konusu kişinin verdiği cvpları görünce resmen kız bizimle dalga geçmiş diye düşündüm ve hala düşünmekteyim. Delinin biri kuyuya taş atmış 40 akıllı çıkaramamış hesabına döndü bu iş bence daha fazla prim vermeyelim yazdıkları doğruysa bile cvbını da , yaşadıklarından dersini de almıştır sanırım hayır ben bide içten içe üzüldüm ya valla bize yazık

ertesi gün hapı içtim onun etkisi olmazmı hiç?

Kızım saçmalama. Boşuna vesvese yapıyorsun. Ertesi gün hapı almışsin zaten doğru dürüst bişey olmamış. İhtimal var mı var. Ama milyonda bir falan herhalde.

Erken dönem hamilelik belirtileri zaten adet belirtilerine çok benzer. Adet gecikmesi olursa bir kaç gün sonra test al testi yap. O zaman net sonucu alırsın. Şimdi yaptığın testler zaten negatif çıkar.
Bir daha da bu kadar risk alma

İlerde o kadar pişman olursun ki bunu yaptığına yapmayın ya nolur bu yaşta bunları yapıp düşünmeyin bu yaş bunların yaşı değil bişey mi saniyosunuz bu cinselliği büyük ihtimal hamile değilsindr

Korkma canım birşey olmamıştır, ama birdahakine daha dikkatli ol yaşın daha çok ufak böyle şeyler ile kendini yorma yaşına ailene yakışır durumda yaşa lütfen, birkereliğine cahillik yapmışsın birdaha boyundan büyük işlere kalkışma en çok üzülen sen olursun

Canim hic deme beni cok seviyo diye aslada buna emin olma.... kendini beni cok seviyo benle evlenecek diye kandirip teslim etme...
Eger seni seviyosa sevismedende sever.... kendini kullandirma vücudunu ve sevgini askini bir mücevher gibi koru, koru kikiymetlensin sen bunun kiymetini sen bilmezsen emin ol elin oglu hic bilmez.... ve unutma yarin herhangi bir sey oldugunda bana veren herkeze verir der cikar sen ortada kalirsin.
Hem evlenmekte kacmiyo ben 30 yasinda evlendim simdi 32 yasindayim hicte pisman degilim ve evlenince anladim ki cokta bisey kacirmamisim cok ta matrak bisey degil yani annemin yanini hic bisey tutmaz.
Düsün bunlari canim

Lütfen biri bana bunun fake olduğunu söylesin. Soktadayim
Ben bunları 26 yasinda evlendikten sonra öğrendim.valla geç kalmışiz yeni nesil almış başını gitmiş. İnanmak istemiyorum ama gerçek sen aklını başına al, karnında çocukla kalirsin, erkek arkdsnda arksina bakmadan topuklar. Bu yaşta sana sahip çıkacak değil ya.

Bi halt yiyosaniz tam yiyin bu nedir ya. Yanlis anlasilmasin evlilik oncesi cinsellik bana gore gayet normal. Ama sirf her b.ku yiyip kendinizi yamamak adina surttu zevk suyu geldi bilmemne... Bunu da kesin umuma acik yerde agac altinda yapmisinizdir oyle canlandirabiliyorum anca hayalimde.
Kizlik zarin gitmediyse senden namuslusu yok ama ozgurce cinselligini yasayanlar tukaka

Yapmayinnnnn lutfennnn yapmayinn

Senin o aşka gelip yaptigin seyin sonuclari okadar agirki sen degil baban degil sülalen bile kaldiramiyoo eger hamile degilsenn sakin yanasma bu islere ki boyle hamile olan var ama ertesi gunu hapi almissin ins degilsin dir hayatini mahvetmemissindir
Oku meslegini eline al senden ailenin tek istegi bu onlara bunu yapmaya hakkin yokk

Son düzenleme:
Birgun yanlişlikla bekaret giderse burda konu acicaksin yapma etme guzelim. Sen guveniyorsun belki kendine ama o sevgilin fazla dayanmaz emin ol. Erkekler senin bekaretin bozulmusmu bozulmamismi bakmaz yapma etme kendini ve aileni dusun.. sonra bunlar ayrildiklarinda aileyle tehdit ediyorlar bdv yi oku biraz. Allah yardimcin olsun.

16 yaşındasın
Ben 16 yaşındayken penis ne onu bile bilmiyordum şimdiki nesil 5.vites gidiyor mübarek.

Zevk suyu 100 de 1 hamile bırakır. Zevk suyu ile hamile kaldım diyen çok çok nadirdir ben hiç duymadım mesela. Olduğunu iddia edenler var ama.

Birde Ertesi gün hapı almışsın hemen, hamile olma olasılığın %20 bile değil.
Hamile kalmak o kadar kolay da değil. Pat diye olmuyo o işler.

Madem bu haltı yiyorsunuz bir sonraki sevişmenizde sevgiline söyle prezervatif kullansın bir zahmet.
Öyle mi olacak böylemi olacak tedirginliklerini yaşamazsın en azıdan.

Ha birde hamilemi kaldım acaba diye stres yaparsan adetin gecikir daha da strese girersin bu sefer. Hamile olduğunu kesinlikle düşünmüyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…