bakırköy dr.sadi konuk diyetisyen

fndkkrdu

Guru
Kayıtlı Üye
29 Ocak 2013
2.607
96
363
bayanlar merhaba ben ne diyeti yaparsam yapayım sonunu getiremedim bi türlü internetteki her diyeti yaptım şuan 65-67 civarıyım tartılmaya korkar oldum baktım tek başıma bu kiloların altından kalkamıcam diyetisyene gidim dedim bakırköy dr.sadi konuktan randevu aldım gün geldi çattı 1 mart cuma günü 13,30da diyetisyendeyim umarım bu sefer zayıflarım. haftada 2 gün spora gidiyorum ismek'e tabi daha önce diyetisyene gidip bilgi edinenler zayıfladı ama ben hala aynıyım çünkü doğru düzgün diyet yapamıyorum bide hocamız bana sen 47 kilo olmalısın mutlaka dedi boyumda 1.58 :( neyse uzun lafın kısası daha önce hiç bakırköy dr.sadi konukta diyetisyene giden oldu mu ? doktor iyi midir kilo veren oldu mu acaba ?

Son düzenleme:
bayanlar merhaba ben ne diyeti yaparsam yapayım sonunu getiremedim bi türlü internetteki her diyeti yaptım şuan 65-67 civarıyım tartılmaya korkar oldum baktım tek başıma bu kiloların altından kalkamıcam diyetisyene gidim dedim bakırköy dr.sadi konuktan randevu aldım gün geldi çattı 1 mart cuma günü 13,30da diyetisyendeyim umarım bu sefer zayıflarım. haftada 2 gün spora gidiyorum ismek'e tabi daha önce diyetisyene gidip bilgi edinenler zayıfladı ama ben hala aynıyım çünkü doğru düzgün diyet yapamıyorum bide hocamız bana sen 47 kilo olmalısın mutlaka dedi boyumda 1.58 :( neyse uzun lafın kısası daha önce hiç bakırköy dr.sadi konukta diyetisyene giden oldu mu ? doktor iyi midir kilo veren oldu mu acaba ?
ben gitmiştim geçen yazın ama 6 ayda 1 çagırıyor bence hiç iyi degil sana liste verip 6 ay sonra tekrar dahiliyeden rendevu al tahlilerini al gel diyor ben daha gitmedim

dün giden birine sordum çok ilgili ne sevip sevmediğimi sordu dedi 1,5 ay sonra tekrar gel demiş ondan sonra bi 3 ay sonra tekrar gelcen demiş ona :) ve kiloda vermiş ?

Medical Parkta görev alan Sevil NAS'ı şiddetle tavsiye ederim.Oldukça ilgili ve gerektiğinden fazla bilgili.

ben gittim dün diyetisyene bu adamda çoook iyi bakalım 3 ay içinde kaç kilo vericem :)

İstanbulda bir çok diyetisyene gitmiş biri olarak önemli olan kendi iradenizle kilo vermeye çalışıp bunu yaşam biçimi haline getirmeye çalışmadıktan sonra verdiğiniz kiloları geri alıyorsunuz bakırköy Kızılay kan merkezinde diyetisyen Esra candemirle dört aydır uyguladığımız takip diyet sonrasında yaşam şeklimi değiştirmem gerektiği yönünde verdiği bilgilerle önemli olanın diyet listeleri olmadığını anladım şiddetle gitmenizi en azından verdiği uygulamaları hayatınıza birer birer geçirdiğinizde kendinizi daha özgür hissediyorsınuz

Back
X