- 9 Ekim 2010
- 2.101
- 728
- 173
- Konu Sahibi misss_girl
-
Ne kullanışlı şeyler almışsın ya hemde şıklar bayıldım valla
Üste yapışmayan bu sıcak günlerde püfür püfür esicek şeyler giymek hoşuma gidiyo benim, rahatıma düşkünüm zaten
çok uygun fiyata tam da moda şeyler almışsın..güle güle giy canım ben de haftaya gidicem eklerim inş:)
güle güle kullan canım aldıklarını,bazıları pek tarzım değil ama fiyatları gayet uygun,üzerinde paralansın
bende yaklaşık 1 ay önce bakırköy pazarına gittim inanılmaz ucuz ve moder kıyafetler bulmak mümkün
bunlarda aldığım aksesuarlar çok çok ucuza tabiikii
bunlarda aldığım aksesuarlar çok çok ucuza tabiikii
teşekkür ederim canım daha güzellerini sen alırsın inşallahbayıldımmmm bayıldımmm bende gitmek istiyorum..gidenler yorum yapsa aldıklarını eklese hayal kırıklığı yaşamayız..daha neler aldın miss-girl eklermisin
Ben gittiğimde o kadar kalabalıktı ki önüme, sağıma, soluma, bana çarpanlara dikkat etmekten etrafı düzgünce inceleyemedim
Ama gerçekten çok iyi ucuzluk var sevgilimle gitmiştik, tabi rahat rahat gezemedik ki. "Ona niye bakıyosun, onu mu giycen, boşver onu, bakma boşuna, amaan daraldım, offf bunaldım, hadi çıkalım, uuff çok sıcak, sakın alayım deme, aklından geçirme"
En iyisi bir kız arkadaşımı alıp alışverişe öyle gitmek. Ben de tekrar gidip gezmeyi çok istiyorum şöylew rahaat rahat.
Bu arada konuyu takip edeceğim alışveriş yapanlar paylaşırsa bizim için de bilgilendirme olur
ay inşallah canımmmsende gidersen senin aldıklarınıda merakla bekliyecem ekle buraya olr mu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?