Bakislar :(

Maddi gucun varsa yaptir ben dogallik dan yanayim paran yoksada takma kafana senin masum bakislarina kurban olurum diyenler cikar... bazen bos bakmak yılan bakisli olmaktan guzeldir.... takma
Sevdigim adam cok etkeyici bakan bi kadina gittikten sonra sanirim ben bi taktim.halbuki guzelimdir de ama ne bileyim kadinin bakislar buyuleyici ya hu

Günde 3 kere birer saat türkan şoray filmi izleyin

Onun gibi gozum zaten.ben etkilwyici bakmak.iatiyorum bayik degil

Tam bak herkes Türkan Şorayın bakışlarını çok beğenir ama bence baygın baygın bakıyor o kadın diyecektim ki sizde de Türkan Şoray bakışı varmış. Endişelenecek birşey yok o zaman, gözlerinizle cin gibiyim izlenimi veremeseniz de çoğu insana hem masum hem de seksi geliyordur eminim bakışlarınız.

Yine de oturun ayna karşısında mimik çalışın istiyorsanız, mesela bakışlarınızla kızgınlığı, özgüveni, neşeyi, alaycılığı filan belli etmeye çalışın.

İnsanları etkilemenin yolun konuyu anlaşılır ve Türkçe kurallarına uygun yazmaktan geçiyor

Ben begenmiyorum.ben cin gibi bakmak istiyorum.aynada calistim da komik bakiyorum o zaman da.ya ben ayne turkan sorayim zaten.bakislar burun saclar.o daha guzel o ayri da andiriyorum

Yukarıda bir yorumda sevdiğim bir adam etkileyici bakan bir kadına gitti yazmışsınız. Amaaan giderse gitsiin. Ayrıca Türkan Şoray'ın gözleri miii daha ne olsun. Bence aynada güzel özgüvenli dik duruşlu olan kadın bakışlarına çalışabilirsiniz. Yaşadığınız olumsuz bir durumdan dolayı şuan böylesiniz. Ama düzeltmek sizn elinizde

Ben disardan fazlaca ozguvenli ve ukala bi duruatayim zaten.gazla ozguven var bende.opmasa zaten adam o kadina gitti kadin da cok etkileyici demem demi.gerwksiz ozguvenliyim hatta.
Ama bayik bakiyom.audrey hepburn gibi nasil bakilir yaw

Ben disardan fazlaca ozguvenli ve ukala bi duruatayim zaten.gazla ozguven var bende.opmasa zaten adam o kadina gitti kadin da cok etkileyici demem demi.gerwksiz ozguvenliyim hatta.
Ama bayik bakiyom.audrey hepburn gibi nasil bakilir yaw
Kızz o bildiğn e-şek gözlü kocaman gözleri varr ben hep Türkan Şoray'a hayran oldum bilemedim.

Tam üzülerek okuyordum ki "malak gibi" yi okuyunca bir pohahhaha çıktı ağzımdan kız Allah iyiliğini versin

Konuşmanız da yazmanız gibiyse etkileyici olmamanız çok doğal.
Dönüp bi’ okusaydınız keşke.

Bakmak ve Görmek Farklı şeylerdir..Herkes size bakar ancak çok az kişi sizi görür gözler de kalbin aynasıdır ya hani onu da herkesin görmesi gerekmez seven gözlerine bakar ama ruhunu görür o yüzden nasıl baktığın değil nasıl göründüğün önemlidir Ruhunun nasıl görüldüğü Sen Zahirde çok boş bakıyorum dersin ama Seven zahire hükmetmez o yüzden Aşk konusunda bu noktaya takılman gereksiz ve üzücü Başarılı olmak bambaşka mevzuu zaten.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…