- 21 Ağustos 2013
- 4.702
- 5.092
- 158
- 40
- Konu Sahibi Dindirella
-
Bakışla ne alakası var ya valla benim yemyeşil gözlerime günde milyon kez iltifat geliyor kadın erkek herkesten ve ben de aynen boş ve şapşik bakıyorum yani :) amannn takılma böyle şeylere sana baksınlar zaten sen bakma kimseye :)Bence insanlari etkilemwnim,basaeili opmanin hatta insanlarin size asik olmasinin sebebi bir cift etkileyici gözden geciyor.bunun kirpikle kasla da ilgisi yok.bakislardaki ifade onemli.ben naparsam yapayim. Goz yapim itibariyle malak gibi bakiyorum.ya d aifadem sapsik.bu nasil duzelir.bole olup duzeltebilen var mi
Sen nasıl bakarsan bak. karsıdaki senı sevmişse zaten herseyıını güzel görürBence insanlari etkilemwnim,basaeili opmanin hatta insanlarin size asik olmasinin sebebi bir cift etkileyici gözden geciyor.bunun kirpikle kasla da ilgisi yok.bakislardaki ifade onemli.ben naparsam yapayim. Goz yapim itibariyle malak gibi bakiyorum.ya d aifadem sapsik.bu nasil duzelir.bole olup duzeltebilen var mi
Leyla'nın; kısa boylu, cartlak sesli, patavatsız ve çirkin bir kadın olduğunu biliyor muydun? ona bile aşık olan biri çıkmışken kendinize haksızlık etmeyin.Bence insanlari etkilemwnim,basaeili opmanin hatta insanlarin size asik olmasinin sebebi bir cift etkileyici gözden geciyor.bunun kirpikle kasla da ilgisi yok.bakislardaki ifade onemli.ben naparsam yapayim. Goz yapim itibariyle malak gibi bakiyorum.ya d aifadem sapsik.bu nasil duzelir.bole olup duzeltebilen var mi
Nasil meselaDoğru göz makyajı
Nasil mesela
Yaw olmuyo.goz kapaklarim buyuk.estetik sart sanirimBilgi birikimi ve durusunuz konusma tarzınız bakıslarınızı etkiler bazı insanlar gözleriyle gülümser eger cok buyuk ve dısta bir yapısı varsa hafif kısarak bakın mimiklerinizle uyumlu olması sart .. eger kucuk ve goz kapaginiz dar ise cok kısma hareketi yapmadan gulumsemenizle aynı ölçüde olmasına dikkat edin ..tek basina bakisla olmaz butun yuz ve mimik hali ile guzel gorunur. Aynada deneme yapin ve makyaj ile butunleyin....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?