ben 19 yaşındayım :) ama hiç bakışmadım bakan olsada ben bakmadım yanii. çünkü ben bir iki bakışla etkilenip birisiyle tanışma isteği duymam :) bilmiorm başkalarında böyle mi ama bende böyle.hadi okulda filan olsa birisi aracı olur tanışırsın ama böyle zor geliyor bana acele etme daha karşına çok kişi çıkar kader kısmet işi
neye dayanarak söylüyosunuz kızlar peki,, deneyimli iseniz fikirlerinizi dinlmek isterimmgenel de bir şey çıkmaza katılıyorum :)
neye dayanarak söylüyosunuz kızlar peki,, deneyimli iseniz fikirlerinizi dinlmek isterimm
kısacası erkekler bakar diyelimmmm
Kızlar bundan 15 gün önce annemle sahile indim.. tam banka oturacakken(hemen arada 5 metre var yok) kafenin bahçesinde bir cocukla göz göze geldik.. kalkana kadar bakıstık... digerleriyle ilgilenmedi sırf bana baktı... 1 hafta sonra tekrar gördüm onu.. beni görünce sasırdı sankı yıne oyle bakakaldı... sonra biz annemle tam kalkıyoduk.. yanımdan geçti ama nasıl bakıyo.. dün de annem kardeşimle oturuyomuş.. annemin oraya dogru bakmıs kafasını cevirmis.. sanırım beni göremeyinceartık annem bile anladı yani sonra ben geldim, kafeden cıktı tam karsımda telle konustu bakmadı ama gördümü görmedimi bilmiyorum... sizce o kadar dikkatli bakıyosa varmıdır birşeyler ? yanımda annem yokken görürse gelir mi ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?