bakışmak.....sizce?

tatlım benım herşeyın bı başlangıcı vardır herkez bırısyle bı ortamda yada bırının tanıştırmasıyla ılışkıye başlıcak dıe bişey yokkı hanı bazı aşklarda böle bakışalarla başlar
mesela ben 7 senelık evlıyım ve eşimle aklımın ucundan bıle gecmıcek bı şekılde tanışıp evlendım ölede mutluyumkı
resmen ışten dönerken yolda karşılaştık bakıştık ve sonrası uzun hıkaye bı gun paylaşmamı ıstersen sana yazarım
dıcegım sukı rabbım ol desın yeterkı benım bı kere daha görme şaansım bıle yokken olay nerlere geldı 2.yavrumuzu beklıyoruz sen defalarca görmuşsuz konunu takıp dıcem gelışmelerı yazarsan sevınırım

hikayeni bekliyorum

Hikayeni ben de merak ediyorum. Lütfen paylaşır mısın.

O bakismalar genelde sonucsuz kalir. Ama yinede yalniz gidin ve yaniniza gelecek mi diye bir bekleyin isterseniz. Ama yinede genelde beni korkutur oyle tanimadigim etmedigim tiplerin, uzaktan bana gozlerini dikip bakmasi. Yani herkese yapiyor olabilir. Tek guzel kiz siz degilsiniz sonucta, o yuzden dikkat edin kendinize.

evetttt...
anlatır mısınız hikayenizi...

Cesareti varsa gelsin annenin de yanında olduğu bir zaman tanışmak istesin Ha o kadar cesareti yoksa tek olduğun zaman seninle tanışsın. Öyle bakışmalar hep olur hep yaşanır. Fazla umutlanma ve sakın sen İLK olanı yapma. (İLK konuşma, İLK bakma)

sakıncalı mı ilki yapmak ????

ah o bakışmalar yok mu o bakışmalar
bizlerin başına ne geliyorsa o bakışlardan geliyor. erkek bu canım, bütün dişilere ilgi duymak gibi über yetenekleri var onların. fiziki görüntünü beğenmiştir ilgisini çekmişsindir bakıyordur. bu çok normal, bir başka güzel bir kız görse senin gibi o kızda ona baksa onada bu şekilde bakacaktır. ancak bu demek değildir ki aranızda birşey olmaz unut gitsin demiyorum. olabilir ancak bir benzer durumu yaşadığım için bu şekilde konuşuyorum. erkek milletinin beyin işleyiş biçimleri standart. saten cesaretli biriyse elbet bir adım atacaktır. bu bakışma olayına çok takılma derim.

kızalr 2 3 kışı sormuş hemen aydınlatayımsızlerı ben staj görurken işyerınden dönuyordum kafamı bı kaldırdım kı bı arabanın başında bı delıkanlı bana bakıyo öle guzel bakıyodukı ama ben malum ramazan oruclu ac mı ac
neyse baktım gectım önemsemedım sonra bı baktım peşımden gelıyo seslendı bana bayan tanışabılırmıyız dıe bende dedımkı her önune gelnele konuşcak bı tıpım varmı dedım azarladım falan oda bana hayatında ılk defa yaptını şşimdi tanışmazsak belkı ömrunce bi daha göremeyecegını tam 3 kere yanımdan gectını söledı tabıkı yıne reddettım tam eve doğru ılerlerken eger dedı telınızı vermezsenız evınıze yada gıttınız yere kadar takıp etmek zorunda kalıcam dedı
ben tırstım tabı bıde yavrucagızım pekte nur yuzluydu cok efendı geldı ama yıne pas yok ıyı madem dedım sen telunı ver ben ararım gerekırse dıe salladım tabı aradan bıkaç gun gectı benımde aklımda kaldı caldırdım hemen aradı sonra başladık telde göruşmeye ama ınanaın 6 ay sonra ılk bıyerde oturduk hersabah 40 dk kalık yoldan gelıp benı bıkaçdaka görup gerı gıdıyo derken 7 ay sonra cımaya başladık bıkaç ay sonra söz nişan dugun falan derken bugunlere geldık şimdi o yoldakı yabancının 2.bebegını taşıyorum ve su ana tam karşımda duruyo ne garıp dımı ama hıc keske dedıırtmedı bana

evet gercektende garip ve ilginçmiş canım..
cesareti baya cokmus onun ya;keşke herkes öyle olabilse tabiii

Allah daim etsin mutlulugunuzu

evet gercektende garip ve ilginçmiş canım..
cesareti baya cokmus onun ya;keşke herkes öyle olabilse tabiii

Allah daim etsin mutlulugunuzu

sağol tatlım benım belkıde hanı bı baayanın tutumuda hemen guvenmemesıde ılışkının sonuçlandırılması ıcın cok önemlı bız o elektırıgı tuketmeden yaşamayı bılebıldık her şeyın zamanını bekledık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…