bakışmak.....sizce?

valla bende böyle düşünüyorum...
yalnız görürse konuşabilir bence...

1- "Bakışmışsınız" yani siz de bakmışsınız, tabi ki siz bakarken diğerleriyle ilgilenmeyecek...

2- Bu durum yoruma açık... Dik dik bakıp hele yanından geçerken "ama nasıl bakıyor" diye tabir edilecek kadar süzenlerden rahatsız olup "Ne bakıyorsun!" demişliğim vardır... Gerçekten etkilenip olumlu düşünen erkekler "dik dik" bakmaz, kendilerini fark ettirirler ama rahatsız olursunuz diye çekinip bir müddet sonra göz göze gelmekten çekinirler...

3- "Bir şeyler" olabilir tabi... Mesela hayatında biri olabilir, sözlü, nişanlı olabilir, vücudunu beğendiği herkese öyle bakıyor olabilir... Evli barklı olduğu halde bile aynı tarif ettiğiniz gibi insanı süzen tipler bol...

Diyeceğim o ki sahile gitmediğiniz günlerde bile sizin tarafa bakıp bakmamasından anlam çıkaracak kadar zihninizi meşgul etmesine izin vermeyin niyetini bilmediğiniz insanın... Olacağı varsa olur bu işler... Sanırım tatil ve yapılacak pek bir şey yok diye heyecanlandırdı sizi bu mevzu... Etrafa daha dikkatli bakarsanız bahsettiğiniz çocuktan daha normal şekillerde etkilenenler vardır sizden, emin olun...

Eğer sende bakmışsan oda o yüzden bakmış olabilir ama belkide güzel şeyler olabilir yinede kendini fazla kaptırma bence.

aman valla kızlar buraya birileri ne zaman konu açsa, hep kendi geçmişlerinizle kıyaslıyosunuz oydu buydu önyargılarınızla milletide duygusuz ediyorsunuz.. heves de kalmıyo ..

Kızlar ben hoslanmadim ki zaten... fena değil tamam ama hani tam istediğim tip değil.. bakarken bişey hissetmiyorum.. ama hayatım o kadar durgun ki, belki renk katar

tek başına olduğun zaman seninle tanışmak için yanına gelmezse bil ki bi cacık olmaz ondan.

birkaç görmeyle anlayamazsın onu. bir gün tek başına git. yanına yaklaşmazsa anla ki önüne gelene bakan bir tip. daha bakma yüzüne.

aman valla kızlar buraya birileri ne zaman konu açsa, hep kendi geçmişlerinizle kıyaslıyosunuz oydu buydu önyargılarınızla milletide duygusuz ediyorsunuz.. heves de kalmıyo ..

Sormayın, birileri de ne zaman istediğini cevabı alamasa yorum yapanları önyargılı olmakla itham ediyor... Geçmişleriyle kıyaslamaları da çok doğal, herkesin hayatında bön bön bakan tipler olmuştur, neticede erkeklerin çoğu "aç"...

Kızlar ben hoslanmadim ki zaten... fena değil tamam ama hani tam istediğim tip değil.. bakarken bişey hissetmiyorum.. ama hayatım o kadar durgun ki, belki renk katar

Ben de önceki mesajımda "hayatınız durgun olduğu için çocuk dikkatinizi çekmiştir" demiştim ama hayatınız pek de renksiz görünmüyor... Dışarıda bakıştığınız çocuk, nette forum kullanıcıları, diğer üyeliğin mesajını da beğenmişsiniz, gayet keyifli zaman geçiriyor olmalısınız...

http://www.kadinlarkulubu.com/ask-h...z/536815-kadin-adam-ask-cekilir-aradan-5.html

Ben de yorumları çok sert buldum. Bu işten bir şey çıkmaz gibi kesin cümleler çok lüzumsuz.

Sen bırak diğer insanları. Kalbin, duyguların bir şeyler olup olamayacağı konusunda rehber olabilir sana.

Benim kuzenim bu yaz evlendi. Ve eşiyle tanışmadan önce , o kadar bakışmalar olmuş ki aralarında.
Hatta aylar sürmüş. Çocuk buna sürekli bakıyormuş. Bana anlatırdı acaba ne yapmaya çalışıyor , öyle bir bakıyor ki ... falan diye.
Ben de zamanla anlaşılır demiştim. Hoşlanmıştır ki bakıyor.
Neyse sonunda yanına gelip muhabbet etmiş, peşinden de azıcık koşmuş ve aşkla evlendiler işte. :))

Çok takılma ama mutlu ediyorsa bu durum seni mutluluğunu yaşa dilediğin gibi.
Güzel şeyler bunlar. :))

Ben de önceki mesajımda "hayatınız durgun olduğu için çocuk dikkatinizi çekmiştir" demiştim ama hayatınız pek de renksiz görünmüyor... Dışarıda bakıştığınız çocuk, nette forum kullanıcıları, diğer üyeliğin mesajını da beğenmişsiniz, gayet keyifli zaman geçiriyor olmalısınız...

http://www.kadinlarkulubu.com/ask-h...z/536815-kadin-adam-ask-cekilir-aradan-5.html[/QUOTE]

arkadaşım, samimi hislerle yazmış sormuş, bize danışmak istemiş. olumsuz yorumlara değil ama kesin-net yorumlar bence de çok gereksiz. tabiki hepiniz bişeyler yaşamışsınızdır, ama her bakan da aynı konumda olacak diye birşey yok. bu kadar net yazmaya gerek yok yani, olumsuz düşünüyorsundur buna sonsuz saygım var ama karşınızdaki hassas biri ise kırılır, üzülür. bide şuna gelmek istiyorum ki, arkadaşın zamanında açtıgı konu başlığını paylaşmışsın. bi sen mi akıl edebiliyorsun onu canım :) kaldı ki başka bi hesap açıp ordan da sorabilirdi sorusunu, o rahatsız olmuyorsa, kusura bakma ama sana ne oluyor? sorarım yani.

Elbette sorarsınız, ben de cevaplarım...

Konu sahipleri konuyu açar, herkes görüşünü yazar, dediğiniz kadar hassas olan da konusunda "Ben gayet umutluyum lütfen olumsuz düşünenler yorum yazmasın" diye belirtir biz de fikrimizi yazmayız ki konu sahibi "Ben de hoşlanmadım zaten, sadece durgun hayatıma renk gelir diye düşündüm" yazmış, yorumunuza bakan da sonsuz bir aşkı karaladık zanneder...

Diğer meseleye gelince, birilerinin çıkıp bu tepkiyi verebileceğini bilmeden mi alıntı yaptım sanıyorsunuz? Daha evvel ikinci üyeliğiyle kendi konusunda tartışma yaratan, başka nicklerle tatsız mesajlar atanlar oldu, şahit olduğum bir durumdan bahsediyorum, ikisini bir faal tutup aynı gün içinde başka konuda kendi mesajlarını beğenmesi aynı durumu yaşayabileceğimizi düşündürdü bana... Bu nedenle ikinci üyelik "yasak" zaten...

Konu sahibi çok mahrem bir konuda başka bir hesap açabilir, bunu yapanlar da vardır ama bu durumda iki üyeliği aynı anda kullanmak manasızdır, farklı çağrışımlar yapar, zaten burada açılan ikinci üyelik ve içeriği inceleyenleri aydınlatacaktır ki maksat başka üstelik bunu tespit eden de ben değilim... İyi niyetinizi takdir etmek isterdim ama bir ortamın nimetlerinden faydalanmak istiyorsak kurallarına uyacağız, aksini düşünüyorsanız bu konudaki dileklerinizi bu kuralları koyanlara iletmenizi öneririm...

Elbette sorarsınız, ben de cevaplarım...

Konu sahipleri konuyu açar, herkes görüşünü yazar, dediğiniz kadar hassas olan da konusunda "Ben gayet umutluyum lütfen olumsuz düşünenler yorum yazmasın" diye belirtir biz de fikrimizi yazmayız ki konu sahibi "Ben de hoşlanmadım zaten, sadece durgun hayatıma renk gelir diye düşündüm" yazmış, yorumunuza bakan da sonsuz bir aşkı karaladık zanneder...

Diğer meseleye gelince, birilerinin çıkıp bu tepkiyi verebileceğini bilmeden mi alıntı yaptım sanıyorsunuz? Daha evvel ikinci üyeliğiyle kendi konusunda tartışma yaratan, başka nicklerle tatsız mesajlar atanlar oldu, şahit olduğum bir durumdan bahsediyorum, ikisini bir faal tutup aynı gün içinde başka konuda kendi mesajlarını beğenmesi aynı durumu yaşayabileceğimizi düşündürdü bana... Bu nedenle ikinci üyelik "yasak" zaten...

Konu sahibi çok mahrem bir konuda başka bir hesap açabilir, bunu yapanlar da vardır ama bu durumda iki üyeliği aynı anda kullanmak manasızdır, farklı çağrışımlar yapar, zaten burada açılan ikinci üyelik ve içeriği inceleyenleri aydınlatacaktır ki maksat başka üstelik bunu tespit eden de ben değilim... İyi niyetinizi takdir etmek isterdim ama bir ortamın nimetlerinden faydalanmak istiyorsak kurallarına uyacağız, aksini düşünüyorsanız bu konudaki dileklerinizi bu kuralları koyanlara iletmenizi öneririm...

Tatlım içinden geliyorsa bak sen de , ama bakışma çoktur 100 tane varsa 5 i bir sonuca varır ondan herkes öyle diyor.Kaderinde varsa gelir konuşur tanışırsınız seversiniz..Sen bak istersen yine ya bakışmalara bağlanıp üzme kendini diye uyarıyor herkes seni

Ah ne güzel heyecanlar bunlar :) hiç kaçırma fırsatı, yaşa bu duyguyu! bakma söylenenlere. o kadar kıymetliki birine bişeyler hissetmek. git bak dene geliyor mu gelmiyor mu? geline nasıl aynı iyi elektirik devam ediyor mu? bundan sonrasına zaten sen yön vericeksin. ama kendine bu şansı ver.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…