benim fikrim eğer hoşlandıysan bakışmaya devam etmen.. yani erkekler şöyledir bunu yapar böyle davranır diye bi genelleme yapsakta bazı erkekler farklı olabiliyo.. belki de gerçekten seni beğenmiştir ve yalnız olmanı bekliyodur.. :) bencede ne umutsuz ol ne de çok umutlan.. :)
Kızlar bundan 15 gün önce annemle sahile indim.. tam banka oturacakken(hemen arada 5 metre var yok) kafenin bahçesinde bir cocukla göz göze geldik.. kalkana kadar 1-bakıstık... digerleriyle ilgilenmedi sırf bana baktı... 1 hafta sonra tekrar gördüm onu.. beni görünce sasırdı sankı yıne oyle bakakaldı... sonra biz annemle tam kalkıyoduk.. 2-yanımdan geçti ama nasıl bakıyo.. dün de annem kardeşimle oturuyomuş.. annemin oraya dogru bakmıs kafasını cevirmis.. sanırım beni göremeyinceartık annem bile anladı yani sonra ben geldim, kafeden cıktı tam karsımda telle konustu bakmadı ama gördümü görmedimi bilmiyorum... 3-sizce o kadar dikkatli bakıyosa varmıdır birşeyler ? yanımda annem yokken görürse gelir mi ?
aman valla kızlar buraya birileri ne zaman konu açsa, hep kendi geçmişlerinizle kıyaslıyosunuz oydu buydu önyargılarınızla milletide duygusuz ediyorsunuz.. heves de kalmıyo ..
tek başına olduğun zaman seninle tanışmak için yanına gelmezse bil ki bi cacık olmaz ondan.
birkaç görmeyle anlayamazsın onu. bir gün tek başına git. yanına yaklaşmazsa anla ki önüne gelene bakan bir tip. daha bakma yüzüne.
aman valla kızlar buraya birileri ne zaman konu açsa, hep kendi geçmişlerinizle kıyaslıyosunuz oydu buydu önyargılarınızla milletide duygusuz ediyorsunuz.. heves de kalmıyo ..
Kızlar ben hoslanmadim ki zaten... fena değil tamam ama hani tam istediğim tip değil.. bakarken bişey hissetmiyorum.. ama hayatım o kadar durgun ki, belki renk katar
arkadaşım, samimi hislerle yazmış sormuş, bize danışmak istemiş. olumsuz yorumlara değil ama kesin-net yorumlar bence de çok gereksiz. tabiki hepiniz bişeyler yaşamışsınızdır, ama her bakan da aynı konumda olacak diye birşey yok. bu kadar net yazmaya gerek yok yani, olumsuz düşünüyorsundur buna sonsuz saygım var ama karşınızdaki hassas biri ise kırılır, üzülür. bide şuna gelmek istiyorum ki, arkadaşın zamanında açtıgı konu başlığını paylaşmışsın. bi sen mi akıl edebiliyorsun onu canım :) kaldı ki
başka bi hesap açıp ordan da sorabilirdi sorusunu, o rahatsız olmuyorsa, kusura bakma ama sana ne oluyor? sorarım yani.
arkadaşım, samimi hislerle yazmış sormuş, bize danışmak istemiş. olumsuz yorumlara değil ama kesin-net yorumlar bence de çok gereksiz. tabiki hepiniz bişeyler yaşamışsınızdır, ama her bakan da aynı konumda olacak diye birşey yok. bu kadar net yazmaya gerek yok yani, olumsuz düşünüyorsundur buna sonsuz saygım var ama karşınızdaki hassas biri ise kırılır, üzülür. bide şuna gelmek istiyorum ki, arkadaşın zamanında açtıgı konu başlığını paylaşmışsın. bi sen mi akıl edebiliyorsun onu canım :) kaldı ki
başka bi hesap açıp ordan da sorabilirdi sorusunu, o rahatsız olmuyorsa, kusura bakma ama sana ne oluyor? sorarım yani.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?