At olursa olur olmazsa takipci topluyorum ayagina gidersin7 ay once staj yaptigım yerdeki birinden hoslandim.beni gordugunde dikkatimi cekmeye calisir gibi net sekilde bakiyordu yuzume.ama ben de ona bakmaya basladigimda cekingenlesti ve hic tanisamadik.
Stajim biteli 7 ay oldu.şu an meslegimle ilgili bir sosyal medyam var.sizce istek atsam mi ?
Mantıklı zaten 3300 takipcim var.ama takip ettigim kisiler 130 tane.22 tane de ortak arkadas var.At olursa olur olmazsa takipci topluyorum ayagina gidersin
Soyle guzel bir fotonu paylas sayfanida ilgilendirsin ama o zaman tanirMantıklı zaten 3300 takipcim var.ama takip ettigim kisiler 130 tane.22 tane de ortak arkadas var.
Ama onemli olan şu; acaba hatirlar mi beni
Profil fotom var sadece.bir de paylasimlarda resmim yok.ama profilden tanisin bir zahmetSoyle guzel bir fotonu paylas sayfanida ilgilendirsin ama o zaman tanir
kiz adam ismini bilmiyor gozumu kor olsun bu diye mi bakmaktanProfil fotom var sadece.bir de paylasimlarda resmim yok.ama profilden tanisin bir zahmet
Bence de atay bir aşk mı doguyorrr
Bence de atay bir aşk mı doguyorrr
InsAllaBence de atay bir aşk mı doguyorrr
Yaa hic sorma.stajim bittiginde atmistim o zamanlar 35 kisi takipcim vardi sadece bu sekil.tribe girdim geri aldim 5 gun istegimi bekletti diyekiz adam ismini bilmiyor gozumu kor olsun bu diye mi bakmaktan
Istek attin o zaman beklettiAy
InsAlla
Yaa hic sorma.stajim bittiginde atmistim o zamanlar 35 kisi takipcim vardi sadece bu sekil.tribe girdim geri aldim 5 gun istegimi bekletti diye
Istek attin o zaman bekletti
Hm
Adam hakli ss te bile zor farkediyor insan
Bence daha yakin plan at
Istek attin o zaman bekletti
Hm
Adam hakli ss te bile zor farkediyor insan
Bence daha yakin plan at
Tamam o zaman ataga geceyimEvet daha iyi
bu sekildeyse tanımamıstır. fake bile sanmıs olabilir hic foto olmadıgı icin.Ay
InsAlla
Yaa hic sorma.stajim bittiginde atmistim o zamanlar 35 kisi takipcim vardi sadece bu sekil.tribe girdim geri aldim 5 gun istegimi bekletti diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?