Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
valla kime inanıcağımızı şaşırdık kimisi emzikten birşey olmaz diyo kimisi vermeyin diyor :S
asla emzik emdirme bir damak yapısı bozulabilir birde nekadar iğrenç pilastik birşey yavrumun ağzında çok itici dr demiştiki akıllı bebekler emzik emmez:)
emzik yenidoğan için iyi değil onlar çok küçük oldukları için emerken hemen yoruluyorlar doymadan uyuyakalıyorlar üstüne bide emzik tıkıstırılınca azına daha fazla efor sarfettiriliyor bebeklere biraz güçlerini topladıklarında vermekde sakınca yok.ancak bir yaşından sonra damak büyümeye başladıkca ön dişler dışa doğru gidiyor alt dişlerle üst disler arasında boşluk oluyor dişler birleşmiyor yani. benim oğlum 2 yasını geçmişdi bırakdırmak için yapmadığım kalmamışdı.ön dişlerini kullanamıyordu artık dişler olma yolunda hızlı adımlar atmaya başlamışdı. bir oyun oynadım ona kedi görmüşdü bahçede dedim kedi çaldı emziğini inandı baya ağlandı sızlandı ama emziğinin kedinin çaldığına inandıneticesinde emzikden kurtulduğumuzdan sonra bir sene kadarda dişleri yerine gelsin diye bekledik.