Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bakma ver bakmak var okypetecim. bazen çok hoş birini görürüsün. allah için bi içim sudur. erkek yada bayan.(mesela ben güzel bayanlara bakmaya bayılırım). bakmaya doyamadığım erkeklerde vardır. ama tamamen , allah ne güzellikler yaratmış , diye bakarım. mesela Behlül. Kıvanç tatlıtuğ. ona bakmaya doyamıyom. boshayallersmile
ama bide şehvetle bakmak var ki. bence o aldatmaktır. karşındakinin gözlerinin içersine arzu ve istekle bakmak. (mesela böylesempatiksalakcinni)
Bakmak aldatmak değildir elbette. Ama dediğiniz gibi bakmak vaar, bakmak vaaar. İçine düşecek gibi, vay canına yavrum yesinler seni vari bakmak evet bir nevi aldatmak sayılır.
Güzele bakarsın geçersin, bitti.
Bakmak aldatmı?
Yok canım bana göre aldatma değil
Güzel olan herşeye bakarım ben
Ama bakmadan bakmayada fark var tabiki
Mesela Richard Gere ı görsem Bayağı bir bakarımkaydirigubbakcemile3
Hayranım o adama![]()
Bakmak aldatmı?
Yok canım bana göre aldatma değil
Güzel olan herşeye bakarım ben
Ama bakmadan bakmayada fark var tabiki
Mesela Richard Gere ı görsem Bayağı bir bakarımkaydirigubbakcemile3
Hayranım o adama![]()
Benim için bu geçerli değil tabiki edim beni yamulturkaydirigubbakcemile3ay mesela hepyanımda olsa richard gere de ,ben baksam baksam doyamasam.:roflol:
Ben edimden ve Richard dan başkasını beğenmem:hulya:
Evet ya çok klas bir adam.
Bende george cloneye hastayım çok karizmatik bir herüffff çay içmeye çağırsam gelirmi acaba :kedi: boshayallersmile
Ben edimden ve Richard dan başkasını beğenmem:hulya:
hehehehehe ay lokumum yerim ben seni kaydirigubbakcemile5 sonra edileri düşünemiyorum bile flaş flaş delikafadulden
Evet bak iyi bak ona yoksa karışmamheyt ben bekarım richard bana kaldı.zemuszemus