Benimde bu aralar şansım yok canım gecicek insallahMerhabalar güzeller...
Benim bu aralar (son 1 yıldır) şansıma bişey oldu... ay hiç birşey mi yolunda gitmez... öncesinde çok çok şanslı değildim ama bu kadar da değildi yani...
Bi bahtsızlık bir şanssızlık... gökten kasnak yağsa bizimkisi dik düşer modundayım.
Mesela vize görüşmesinin olduğu gün 8 saat önce havaalanında bomba patlar red alırım.
Bir ülkeye yüksek lisansa kabul aldım oülkeyle aramızda kriz çıktı.İptal etmek durumunda kaldım.
Bir başvuru yapsam abuksabuk sebepten olmaz..
Sınava girdim 70 geçme sınavı 69,43 aldım ben şok.. telefon ettim yapıcak birşey yok dediler.
Ve daha birçok şey...
Bişey istemeye hayal etmeye korkuyorum artık..
bu bir dönem mi ?
geçer mi yaşayıp atlatan var mı Allah aşkına
Annem illahi sirkeli su dök dedi başından... önce hadi canım daha neler dedim.. dün bir kova sirkeli su döktüm başımdan aşşağı... o kadar çaresizim.. inşallah canımBenimde bu aralar şansım yok canım gecicek insallah
Geldimi herşey üst üste gelir ya sizinkide öyle bi dönem sanırım.düşünce gücü diye bişey var güzel düşün güzel olsun
Nazardan mı bedduadan mı ah mı aldık eşikten mi atladık anlamadım ki...Yaşadım.Yaşıyorum.Daha atlatamadım.
Nazardan mı bedduadan mı ah mı aldık eşikten mi atladık anlamadım ki...Yaşadım.Yaşıyorum.Daha atlatamadım.
Her şerde bir hayır vardır deyip geçeceksin.
Başka ne yapılabilir ki? Kurşun döktür
ben kısmet diyorum bu tür şeylere.
8 saat önce patlama olup vize alamadığınız için üzülmek yerine 8 saat sonra patlama olup orada olabilirdiniz onun için mutlu olabilirsiniz mesela.
hayatta herşeyin bir sebebinin olduğuna inanırım.yolda ayağınıza çarpan taşın bile bir nedeni olabilir bilemezsiniz.
kelebek etkisi hayatta herşey.kaçırdığımızi sandığımız firsatlarin ilerde bize nasıl döneceğini bilemeyiz.
o yüzden olumlu yönlerinden bakmaya çalışın.hayatta herkesin kendini şanssız hissettiği dönemler olmuştur..
Galibba herkesin boyle donemi oluyor bi bela geldimi sirayla pespese gelio.. hepsi aradan ciksin diemi nedir:) umarim sansin geri doner yolun acik olsunMerhabalar güzeller...
Benim bu aralar (son 1 yıldır) şansıma bişey oldu... ay hiç birşey mi yolunda gitmez... öncesinde çok çok şanslı değildim ama bu kadar da değildi yani...
Bi bahtsızlık bir şanssızlık... gökten kasnak yağsa bizimkisi dik düşer modundayım.
Mesela vize görüşmesinin olduğu gün 8 saat önce havaalanında bomba patlar red alırım.
Bir ülkeye yüksek lisansa kabul aldım oülkeyle aramızda kriz çıktı.İptal etmek durumunda kaldım.
Bir başvuru yapsam abuksabuk sebepten olmaz..
Sınava girdim 70 geçme sınavı 69,43 aldım ben şok.. telefon ettim yapıcak birşey yok dediler.
Ve daha birçok şey...
Bişey istemeye hayal etmeye korkuyorum artık..
bu bir dönem mi ?
geçer mi yaşayıp atlatan var mı Allah aşkına
İlla anlayan biri olması gerekmiyor ki hani şu klasik evde döküleni kastetmiştim :)Ankara'da var ama fal kafelerde filan... annemlerin yanına geçince bir gidim diyorum. Oda bu işten anlayanını bulmak lazım..bunu denicem
Burcumdan bakıyorum aylık günlük yorumlarına... hep gelcek ay döncek sansın hep öteleme hep öteleme... umut yok tamam diyorum buda oyalıyoooyine geriliyomu merkur venus ilerliyomu bilmembende ayni durumdayim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?