baksana talihe...

gallina

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
25 Haziran 2014
421
311
73
Merhabalar güzeller...

Benim bu aralar (son 1 yıldır) şansıma bişey oldu... ay hiç birşey mi yolunda gitmez... öncesinde çok çok şanslı değildim ama bu kadar da değildi yani...

Bi bahtsızlık bir şanssızlık... gökten kasnak yağsa bizimkisi dik düşer modundayım.

Mesela vize görüşmesinin olduğu gün 8 saat önce havaalanında bomba patlar red alırım.

Bir ülkeye yüksek lisansa kabul aldım oülkeyle aramızda kriz çıktı.İptal etmek durumunda kaldım.

Bir başvuru yapsam abuksabuk sebepten olmaz..

Sınava girdim 70 geçme sınavı 69,43 aldım ben şok.. telefon ettim yapıcak birşey yok dediler.

Ve daha birçok şey...

Bişey istemeye hayal etmeye korkuyorum artık..

bu bir dönem mi ?
geçer mi yaşayıp atlatan var mı Allah aşkına

Benimde bu aralar şansım yok canım gecicek insallah

ben kısmet diyorum bu tür şeylere.
8 saat önce patlama olup vize alamadığınız için üzülmek yerine 8 saat sonra patlama olup orada olabilirdiniz onun için mutlu olabilirsiniz mesela.
hayatta herşeyin bir sebebinin olduğuna inanırım.yolda ayağınıza çarpan taşın bile bir nedeni olabilir bilemezsiniz.
kelebek etkisi hayatta herşey.kaçırdığımızi sandığımız firsatlarin ilerde bize nasıl döneceğini bilemeyiz.
o yüzden olumlu yönlerinden bakmaya çalışın.hayatta herkesin kendini şanssız hissettiği dönemler olmuştur..

Tatlım herserde bir hayır vardır gözüyle baksan birazda.belki seni ülkende daha güzel fırsatlar bekliyor yada yada evli değilsen hayalindeki adam burda onunla dadaha tanismadin.yapılabilecek ne vrsa sen onu yap ama olmazsada yapacak bisey yok kader kısmet diye birsel var.nasibinde yoksa bir yudum su bile icemezsin.nasibinde varsada hiç ummadığın yerden bir kapı açılır.

Geldimi herşey üst üste gelir ya sizinkide öyle bi dönem sanırım.düşünce gücü diye bişey var güzel düşün güzel olsun

Aynen canım herşey üst üste her şey üst üste... elimi neye atsam kuruyoo...

Yorumlarini goruyorum ve cok pozitif bi enerjin var insana gecen
Gecici bi donemdir bazen olur herseyin ust uste geldigi resmen sabrimizin sinandigi ama gecer insallah
Ne kaliciki neler geciyo allah buyuk dert vermesin hale yola girer ins.

Her şerde bir hayır vardır deyip geçeceksin.
Başka ne yapılabilir ki? Kurşun döktür

Ankara'da var ama fal kafelerde filan... annemlerin yanına geçince bir gidim diyorum. Oda bu işten anlayanını bulmak lazım..bunu denicem

Tek tesellim böyle düşünmek İnanın vardır bir hayır diyorum...

Oturup düşününcede bunca emeklerim çabalarım ne zaman sonuca ericek bir rast gitsin artık diyorum.

Galibba herkesin boyle donemi oluyor bi bela geldimi sirayla pespese gelio.. hepsi aradan ciksin diemi nedir:) umarim sansin geri doner yolun acik olsun

Ankara'da var ama fal kafelerde filan... annemlerin yanına geçince bir gidim diyorum. Oda bu işten anlayanını bulmak lazım..bunu denicem
İlla anlayan biri olması gerekmiyor ki hani şu klasik evde döküleni kastetmiştim :)
Yinede farketmez tabi:)

yine geriliyomu merkur venus ilerliyomu bilmem bende ayni durumdayim
Burcumdan bakıyorum aylık günlük yorumlarına... hep gelcek ay döncek sansın hep öteleme hep öteleme... umut yok tamam diyorum buda oyalıyooo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…