- 12 Temmuz 2006
- 57.503
- 219.660
- 1.223
- 53
- Konu Sahibi nikimiferihakoydum
-
Forumun ortasına değil de KK F tipi geyik yapanlar koğuşuna gelebilir, bilmem en kestirmeden anlatabildim mibi şeyi kırk defa söylersen olurmuş hesabı, bi kişi daha yazarsa kıraç'ı forumun ortasına summon edecez ha
Sarı kurumus böyle kılçık gibi bir ot varya sarı kurumus otlarda gezerken hep ayaklarımıza batar cıkarırız tek tek
Hayır o sekilde bir sey yapmaz asla. Tuvaletini falan asla yapmaz hatta evdeki tuvaletten baslasın ada yapmaz. Ben tesadüf olduğuna inanmak istedim diğer kıyafetlerdede cıktı dün o ara Bi durdum sucladığım sey hoş değildi oda cok kırıldı dün cok yıprandık artık geyik yapılmasın rica ediyorum konum kapansın yorum yazan herkese tesekkürlerİnşallah dağda bağda araba sürerken sıkışmıştır ve şu çalılığın oraya çöğdürüvereyim demiştir.
Mune yi etiketleyip konunun kapanmasını isteyebilirsiniz,yoksa devam ederHayır o sekilde bir sey yapmaz asla. Tuvaletini falan asla yapmaz hatta evdeki tuvaletten baslasın ada yapmaz. Ben tesadüf olduğuna inanmak istedim diğer kıyafetlerdede cıktı dün o ara Bi durdum sucladığım sey hoş değildi oda cok kırıldı dün cok yıprandık artık geyik yapılmasın rica ediyorum konum kapansın yorum yazan herkese tesekkürler
O değil resmini atacaktım bugün hepsi yok olmus6136 sayılı kanuna göre yasaklanan suç unsuru teşkil eden ot bu mu?
Nasıl yapıldığını bilmiyorumMune yi etiketleyip konunun kapanmasını isteyebilirsiniz,yoksa devam eder
Ya hanımlar ne akıllısınız be.
40 yıl düşünsem donunda ot gördüğüm birinin dağda bayırda şey edebileceği ihtimali gelmez aklıma.
Çiftçi olabilirHerkes eşiniz ne iş yapıyor diye sormuş. Allah aşkına ne il yapsa iç çamaşırındn ot çıkabilir
ben görmemiştim tüh be. İstemsizce şarkı dilime dolandı o yüzdenbi şeyi kırk defa söylersen olurmuş hesabı, bi kişi daha yazarsa kıraç'ı forumun ortasına summon edecez ha
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?