- 22 Haziran 2020
- 257
- 760
- 53
- 31
- Konu Sahibi nikimiferihakoydum
-
Evet ama totodan kaybolan boxer konusundaki tahminler pek de iyimser olmaz sanırım...
Taa oraya nasıl giriyoMübarek otta şahitlik eder gibi gelip gelip yapışmış tövbe tövbe
Sarı kurumus böyle kılçık gibi bir ot varya sarı kurumus otlarda gezerken hep ayaklarımıza batar cıkarırız tek tekya ben bir türlü gözümde canlandıramadım dona yapışan otu. o yeşil başak komple mi yapışıyo yoksa tane tane mi?nikimiferihakoydum bi resim çekip atsana ya
Hayır resmini yarın atabilirim
Ders 1: boxer değil. Artık baksır. Hepimiz öyle diyoruz bak.
Ders 2: Artk baksır değil don.Hepimiz öyle diyoruz bak
Ama don başka. O geçen gün evden başka beden çıkmıştı o ydu don. Bu baksır bildiğin
Allahım nasıl güldüm eğlendim şu anHe doğruu haklısn aslında bu baksırdır yoksa don olsa duramazdı
Kılçık otudurEki Görüntüle 2655314 Eki Görüntüle 2655314
[/QUOTE pek böylede değil ben atarım yarın resim benimki daha küçük hata baya küçük
Kocana Kıraç dan bir parça armağan ediyorum.
Kıraç-Çayır çimen geze geze
Çayır çimen geze geze oooo oooo
Çayır çimen geze geze oooo oooooya bi insan ot görüp nasıl süphelenir hiç bilmem ben görsem unursamam aklima bile gelmez
Cayir çimen geze gez of
Cayir cimen geze geze of
Oldum ben bir geveze
Kizina gonul verdim
Darilma hanim teyze
Of ninem of....
Çayır çimen geze geze ooo oooo çayır çimen geze geze oy
Çayır çimen geze geze ooooooo.
O zaman gelsin 'cayirda buldum seni ellere vermem senibi şeyi kırk defa söylersen olurmuş hesabı, bi kişi daha yazarsa kıraç'ı forumun ortasına summon edecez ha
Ameriganınnn oyunu bunlar hepOha daha dün konu açıldığı saatlerde Aşkı Memnuyu izlemiştim. Bihterle Behlül kosuda karsilastiklarinda sevismislerdi Nihal de tisortunde ot görünce "bunlar ne? otlarda yuvarlanmis gibisin" demisti. Nikini de feriha koymussun bunlar bir tesadüf mu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?