Veya kullandım ama bende ağrı olmadı diyen var mı? Bir çoğunuz bu kür ile gebe kaldınız değil mi
kııızzz nerelerdesin sen soğancıııben de bçt uyguluyorum bir şeyler okuyayım dedim bir de ne göreyim sen konu açmışsın
benim de 8. günüm ve kasık ağrısı yaşamıyorum. inşaAllah yumurtalarımız sağlıklı gelişir.
:))))
soğan kürünü yapmıcam canım, yumurtalarım da hiç sorun yok yapmak mantıklı gelmedi, ama çörek otu bal tarçını yapıyorum. Benimde 8. günüm canım. Haydi birlikte hayırlı haberleri alırız inşallah :)
arkadaşlar merhaba, reglimin 3. günü itibari ile bu kürü sabahları aç karnına bir kaşık yedim. (Bu arada yumurtalık vs sorunum yok tüm tahlillerim yapıldı herşey temiz) bugün 8. kez yiyorum ve 12. günde bırakacağım. Yalnız kasıklarım şişti ve hafif hafif sızlıyor. Yumurtalar fazla mı gelişiyor dersiniz, yada daha önce bu kürü deneyip bu durumu yaşayan var mı? Küre devam edip etmeme anlamında çok kafam karıştı
ben de yiyorum ama öyle abartmadım günlerce ..
sabahları 1 tatlı kaşığı yedim bir kaç gün arayla sonra yumurtlama zamanına yakın bıraktım. herşeyin çoğu zarar verir arkadaşlar. mesela benim midemi çok ağrıttı
Ben kullandim agri olmadi bende ama yumurtlama doneminde cok fazla akintim oldu ve o ay hamile kaldim simdi 4 aylik oldu bebegim
arkadaşlar merhaba, reglimin 3. günü itibari ile bu kürü sabahları aç karnına bir kaşık yedim. (Bu arada yumurtalık vs sorunum yok tüm tahlillerim yapıldı herşey temiz) bugün 8. kez yiyorum ve 12. günde bırakacağım. Yalnız kasıklarım şişti ve hafif hafif sızlıyor. Yumurtalar fazla mı gelişiyor dersiniz, yada daha önce bu kürü deneyip bu durumu yaşayan var mı? Küre devam edip etmeme anlamında çok kafam karıştı
Allahım hayırlısı ile kucağına almayı nasip eylesin. Daha önce ne kadar süre denemiştiniz çocuk sahibi olmayı? Bu kürü denediğin ilk ay mı gebe kaldın? Yorumun için çok teşekkür ederim, neden ağrı yaptı bende anlamadım. 1 yemek kaşığı nı tatlı kaşığına çeviriyorum bende son 3 gün kaldı zaten. Hayırlısı..
yorumun için çok teşekkür ederim. benim bugün 9. gün son 3 gün kaldı ama oranı bende azaltacağım haklısın çoğu zarar. Peki faydasını gördün mü?
doktor hiç bir sorunun yok dedi işte ama olmuyor.
Corekotu ilemikızlar merhaba 2.gün başladım bugün 3.gün ve kasık ağrım var çok erken değilmi sabah akiam yiyorum bir tatlı kaşığı çok muı sizce
Cnm hamilemisin[/QUOTE][QUOhamile misin 2, post: 37406648, member: 617357"]kızlar merhaba 2.gün başladım bugün 3.gün ve kasık ağrım var çok erken değilmi sabah akiam yiyorum bir tatlı kaşığı çok muı sizce
evt cnm[/QUOTE]Cnm hamilemisin
ıyı gunler canım corek otumu vesıle oldu hamılekalmanadoktor hiç bir sorunun yok dedi işte ama olmuyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?