bende bu ay bu kürü yaptım Rabbim vesile kılar inşaallah hepimize..
sabah akşam bir tatlı kaşığı yedim bendede çok kasık ağrısı yaptı.ve inanılmaz akıntım oldu.
bu kürden bende cok umutluyum ama gene stres yapıyorum malesef.herkes rahat bırakınca düşünmeyince oluyor diyor ama onuda ben beceremiyorum
akıntım yok cunku adet olalı 8 gunum bugun bu ay adetım 2.5 gun surdu 2 gunu corek otuna basladım bır haftadır yıyorum ama felaket ıdrar tutmusum gıbı sıslık var bakalım nasıp
vallahi canım hamile kalmamda bi sorunum yoktu sadece evlendiğimde düşük yapmıştım tam 1.5 yıl sonra hamile kalabildim.
önce Allahın izniyle oldu birde o ay agnucaston diye bitkisel hayıt hapı var onu kullanmıştım hamile kaldım.
birde o ay artık hamile kalamıyorum diye salmıştım tedaviye başlayacaktık eşiminde test yaptırmasını bekliyordum kendimi diğer aya bırakmıştım ama kısmet işte o ay tutmuş. yani birazda kafanın rahat olması lazım.
söylemesi ayıp eşimle birlikte olurken hep hadi bebek yapalım düşüncesiyle yapıyordum . sadece o ay kendimi bıraktığım için canım isteyerek yapmıştım hani bebek olsun diye deil . çok şükür Allaha. inşallah sağ salim kucağıma da alırım. Allah isteyen herkese hayırlı zamanda nasip etsin. beklemek zor bilirim
merhaba kızlar ben konuya ve hatta gruba yeni dahil oldum. Bu kürü ilk defa bu ay bende yaptım hastalığımın 7. günğnde başladım ve ovulasyon tarihime kadar yaptım soğan suyuyla eş zamanlı. benim içerken ve yerken değil ama sonrasında ağrım oldu ve bu kürlerin neden olabilceğini hiç düşünmemiştim ta ki bu yazıyı okuyana kadar. şimdi adetime bir iki gün var ama 3-4 gündür sol kasığımda ağrı ve akıntım var. Hayırlısı bakalım
Konu kapanali coookkkk olmuş ama belki yeniden başlanabilir kimse yokmuuuuuuuu
ya kızlar özellikle bu konuyla ilgili konuşmaya ihtiyacım var b.c.t ile hamile kalanlar varmı
Bende ilk defa bu kürü denedim; hiçbir sağlık sorunum yok düzenli adet oluyorum düzenli yumurtluyorum ama erkek faktörüne bağlı bebeğimiz olmadı 2 normal düşük 2de kimyasal gebeliğim oldu en sonuncusu geçen ayki tüp bebek tedavisindeydi kimyasal gebeliğim. Neyse adet oldum 3.günü bal tarçın çörek otu kürüne başladım çünkü tüp bebek denemesinde gördükki eşimin sonuçları kötünün iyisiydi belki olur dedim 10 gün günde 2 tatlı kaşığı kullandım adetimin 18.günü kasık ağrısı ile birlikte kahverengi lekeler başladı ve kanamaya çevirdi bugün 32.günümde dayanamayıp doktora gittim 14 gündür kanamam bitmedi diye USG de solda bir yumurtan aşırı büyümüş ve çatlayamamış bu yüzden dedi hormon ilacı vermeyelim haftaya kontrole gel dedi adete çeviriyor adetle inşallah atarsın dedi çok şaşırdım doktorumda çok şaşırdı 3 yıllık hastamsın ilk defa sende bu durumu yaşıyoruz gözümüz aydın deyip birde dalga geçti:) lütfen benim düştüğüm hataya düşmeyin eğer adetiniz düzenli ise ve iyi kötü yumurtluyor iseniz hiç böyle şeylere girmeyin kaliteli yumurtlama için günde 3 litreye yakın su için başkada birşeye ihtiyacımız yok. En basit bir örnek vermek adına yazdım bunu kötü bir niyetim yok inanın alternatif tıbbada inanırım ama herşey herkese göre değil demekki klomen kullandım 3 ay her ay 3-4 yumurtam olur kendi kendine çatlardı o bile bana kist yapmadı tüp bebek ilaçları olsun 22 yumurtam toplanmasına rağmen hiç çatlamayıp kiste dönüşen olmadı siz düşünün bende şaşkınım