Bal+Çörek otu +Tarçın ?

BEKLENEN ADET TARIHI

• DEMETNUR:14 OCAK

OY: 7 53,8%
  • UYGULADIGI KUR VEYE KURLER

OY: 6 46,2%

• Ankete Katılan
    13
Ben de denedım hamıle kaldım ama dÜŞÜkle sonuÇlandı bu ay yıne deneyecem bence ıŞe yarıyor ÇÖrek otunun bır tek ÖlÜme Çaresı yok unutmayın :)

hamile kalan arkadaşlara çook sevindim .Allah sağlıkla kucaklarına almayı nasip etsin..

bende bu ay adetimin 2. günü başladım. ama 3-4 gündür yemiyorum. ( tadı bi değişikya
üşeniyorum yemeye) inşallah işe yarar bu ay hamile kalırım:Saruboceq:

akıntı yapıyormu bu kür acaba. yumurtlama günüme daha var ama akıntım var bikaç gündür normaldir heralde

ALLAH HERKESE VERSİN BEBİŞLERİNİ.......

bende bu kürden denedim şu an sol kasıkda agrım var ara ara sancı giriyor ama adet günüme var daha 11.01.2010 da olacagım inşallah olmam ve güzel haberi veririm birde su maydanoz süt karışımı var ya yinde bu sitede okumuşdum onuda denedim kafamçokkarıştıolur inşaLlah

canım adet gecıktırmez ben 16 senedır cekıyorum sadece adet donemınde cok agrılı ve sancılı gecer dıkkat et kendıne canım

bal çörek otu tarçın bunları kullanarak hamıle kalan varmı aranızda ??yada baska kurlerı uyguladıktan sonra hamıle kalan varmı??

Hamile kaldığım ay, hem bal+çörekotu karışımını hem de incir kürünü yapmıştım bende, etkisi olduğuna inanıyorum.

Hamile kaldığım ay, hem bal+çörekotu karışımını hem de incir kürünü yapmıştım bende, etkisi olduğuna inanıyorum.

merhaba arkadaşlar.benim tüplereimle ilgili sorunum var.laparoskopi oldum.tekini açtılar.acaba bendede bir işe yarar mı?ama bn her kürü denerinde eşime o keçiboynuzu pekmezini yada suyunu nasıl içiririm?içmek istemiyo (( .hamiş olanlar inş. sağlıklı sıhhatli bir şekilde kavuşurlar bebeklerine...rabbim bizim gbilerini de tez zamanda kavuşturur isteklerine...

Sınemcım ozaman eŞıne eĞer sıgara ıÇmıyosa her gece yatmadan Önce 1 su bardaĞı havuÇ suyu ıÇır sÜper faydasını gÖrÜrsÜn

ben ıncır kuru degılde her sabah kahvaltıda 2tane incir 2tanede cevız yıyorum canım aynı zamandada folık asıt kullanıyorum ve esıme kecıboynuzu pekmezı yedırıyorum ıcıne fındık ve uzum cektım karıstırdım ve o kuru yedırıyorum hapınıze tavsıye ederım arkadaslar

yaaaaaa bu karışım nasıl yapılıyor,herkes kullandım kullanacağım diyor ama tam olarak nasıl yapıldığını yazmıyor.birde bu keçi boynuzu pekmezimi suyumu o nasıl kullanılıyor

bak canım sole anlatayım sana ben kucuk bı kavanoz yanı 225 gr balın ıcıne 1 tatlı kasıgı cekılmıs corek otu(aktarcılarda bulabılırsın bulamazsan rıca et ceksınler) 1 tatlı kacıgı tarcınını ıcıne koyup karıstır sabah aksam 1 tatlı kasıgı ye ıster ac ıster tok ben tok yıyıyorum canım kecı boynuzu pekmezı ıse sole bı kavanoz kecı boynuzu pekmezıne 2.50 mılyonluk fındık ve kuru uzmum (bunları robotta cek ole )pekmezın ıcıne atıyorum karıstırıp sabah aksam 2 yemek kasıgı yedırıyorum ac veya tok farketmemz sana kalmıs ben tok yedırıyorum hadı canım sana kolay gelsın tez zamandada bebısın gelsın

Canım ben bal tarçın çörek otu karışımını bu şekilde biliyorum:
1 çay kaşığı tarçın
1 tatlı kaşığı çörek otu
1 yemek kaşığı bal
karıştırılıp sabah karnına yenilir

Keçi boynuzu pekmezide çok fazla havayla temas ettiğinden ve çok fazla kaynatıldıgından içerisindeki yararlı maddeler kalmıyormuş dolayısıyla yararıda olmuyormuş ...Keçiboynuzunu kaynatıp günde iki bardak suyunu eşine içiren bi arkadaş eşinin sperm sayısının kullanmadan öncekine göre spermiyogram testinde iki katına çıktıgını söylemiş sitede, keçi boynuzu suyunu kaynatırken de 3 dakika kaynatmaya özen göstermek lazımmış fazlası olmıycak yoksa yararı olmuyormuş ıbrahim saraçoğlu söylemiş ...

bende bu sekılde uygulandıgını bılıyorum ama benım alerjık sorunum oldugu ıcın ben tok karnnına yıyorum benım arkadasımın doktor arkadası var o ona bu sekılde tarıf ettıgı ıcın uyguluyorumcanım herkezın hakkında hayırlısı ınsallh tes zamnda bebışlerımız kapımızı calar

Sİnemcİm ozaman eŞİne eĞer sİgara İÇmİyosa her gece yatmadan Önce 1 su bardaĞı havuÇ suyu İÇİr sÜper faydasını gÖrÜrsÜn

merhabalar ama maalesef sigarada içiyor.kabul ettireniyorum onda sıkıntı okmuş içemezmiş öyle şeyler ((

kızlar selam bu ay ilk defa bu ballı karşımı kullandım.ve adetim 1 gun gecikti. kasıklarım agrıyor.. ballı tarçınıda içerken çok fazla akıntım olmustu.. suandada nakıntım var.. sizce bu normal mi yoksa ters tepki mi yaptı hani kist yapanlar olmus ya?

bende de o sekıl canım akıntım cok su anda ama sanmıyorum merak etme tedırgınde olma sunu hıc bı zaman unutmayaın herseyı zevk alarak yapın yoksa o cok ıstedıgın seye kavusamazsınız hepınızzın gonlunden ne gecıyosa o olsun rabbım herkezı anne baba etsın kımseyı evlat hasretıyle tutusturmasın ınsalah(AMıN)

Hmm anladım cnm ben bildiğimi paylaşmak istedim sadece faydası olursa ne mutlu, malum hepimiz aynı amaç için burdayız dualarımızın kabul olması dileğiyle ... :Saruboceq:

merhabalar ama maalesef sigarada içiyor.kabul ettireniyorum onda sıkıntı okmuş içemezmiş öyle şeyler ((

demekki henüz tam anlamıyla bu bebeği istemiyor hayret bişi:umursamaz:
ne var bunda hem faydalı bişi zaten hemde nerden biliyo sorun olmadığını ki sorun olsa
bile bu yaptıklarımız destekleyici şeyler. hamilelikle ilgili tek başına çaba harcamakla
hem ruh hali dengesizleşir hemde kısa zamanda umudunu kaybedersin. kesinlikle birlikte hareket etmelisiniz birbirinize destek olmalısınızolumunekankayizsmile

spermiograma güveniyor bilmiyorum ama bn çok umutsuzum.artık olsun bebişim yaaasenağlama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…