- 23 Haziran 2009
- 320
- 173
- 123
bal çörek otu tarçın bunları kullanarak hamıle kalan varmı aranızda ??yada baska kurlerı uyguladıktan sonra hamıle kalan varmı??
Hamile kaldığım ay, hem bal+çörekotu karışımını hem de incir kürünü yapmıştım bende, etkisi olduğuna inanıyorum.
Hamile kaldığım ay, hem bal+çörekotu karışımını hem de incir kürünü yapmıştım bende, etkisi olduğuna inanıyorum.
Canım ben bal tarçın çörek otu karışımını bu şekilde biliyorum:
1 çay kaşığı tarçın
1 tatlı kaşığı çörek otu
1 yemek kaşığı bal
karıştırılıp sabah aç karnına yenilir
Keçi boynuzu pekmezide çok fazla havayla temas ettiğinden ve çok fazla kaynatıldıgından içerisindeki yararlı maddeler kalmıyormuş dolayısıyla yararıda olmuyormuş ...Keçiboynuzunu kaynatıp günde iki bardak suyunu eşine içiren bi arkadaş eşinin sperm sayısının kullanmadan öncekine göre spermiyogram testinde iki katına çıktıgını söylemiş sitede, keçi boynuzu suyunu kaynatırken de 3 dakika kaynatmaya özen göstermek lazımmış fazlası olmıycak yoksa yararı olmuyormuş İbrahim saraçoğlu söylemiş ...
Sİnemcİm ozaman eŞİne eĞer sİgara İÇmİyosa her gece yatmadan Önce 1 su bardaĞı havuÇ suyu İÇİr sÜper faydasını gÖrÜrsÜn
bende bu sekılde uygulandıgını bılıyorum ama benım alerjık sorunum oldugu ıcın ben tok karnnına yıyorum benım arkadasımın doktor arkadası var o ona bu sekılde tarıf ettıgı ıcın uyguluyorumcanım herkezın hakkında hayırlısı ınsallh tes zamnda bebışlerımız kapımızı calar
merhabalar ama maalesef sigarada içiyor.kabul ettireniyorum onda sıkıntı okmuş içemezmiş öyle şeyler((
demekki henüz tam anlamıyla bu bebeği istemiyor hayret bişi:umursamaz:
ne var bunda hem faydalı bişi zaten hemde nerden biliyo sorun olmadığını ki sorun olsa
bile bu yaptıklarımız destekleyici şeyler. hamilelikle ilgili tek başına çaba harcamakla
hem ruh hali dengesizleşir hemde kısa zamanda umudunu kaybedersin. kesinlikle birlikte hareket etmelisiniz birbirinize destek olmalısınızolumunekankayizsmile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?