Bal+Çörek otu +Tarçın ?

BEKLENEN ADET TARIHI

• DEMETNUR:14 OCAK

OY: 7 53,8%
  • UYGULADIGI KUR VEYE KURLER

OY: 6 46,2%

• Ankete Katılan
    13
hayır yumurtaları olgunlaştırıyo dolayısıyla hamilelik kolaylaşıyo yerimseniben

ben de geçen ay denedim bu kürü eşimede havuç suyu ve keçiboynuzu suyu içiriyorum ayrıca doktor eşime klomen verdi her gün yarım kullanıo.bol bol salata,sebze yediriyorum özellikle çinko olan sebzeler ve benim bu ay belirtilerim erken başladı 26.günümde göğüs ağrılarım başladı 1 haftadır ağrıyo hala hasta olmadım geçen ay 43 gün üzerine adet olmuştum doktor tahlillerin temiz demişti inşallah bu ay bende hamiş olurum ve tüm isteyenlerde

benimde 4 gün geçti adetim. bu sabah test yaptım negatifff...
umudum kalmadı artık hiç bişey yapmak istemıyorummm

selennur sen adetin geçince mi yaptın ?
bende yedim bu kürü bu ay ama yine yookkk mafoldumben

ben hamile değilim ama daha önce acı bi tecrübe gecirdim düşükle sonuçlandı.
o zaman 1 hafta önceden hergün yaptım piskolojım bozulmuştu artık gününde hafif kırmızı cıktı dedim hayal görmek istediğim için görüyorum ben devam ettim idrar testine 2 gün arayla 7. gün iyice belirginleşti 2. çizgi sonra gittim kan tahlili yaptımpozitifti ama o zaman kür falan denemedim bu ay deniyorum bende inşallah iyi sonuç alırız. ama ilk ayda olacak diye bişey yok herhalde. ne kadar zamandır istiyorsun bebek

hap kullandım 11 ay . 9 aydır kullanmıyorum . ..
benim 5. gün adet olmadım daha :sm_confused:

hap kullandım 11 ay . 9 aydır kullanmıyorum . ..
benim 5. gün adet olmadım daha :sm_confused:

zaten doğum kontrol haplarını bıraktıktan sonra 3 ay kendiniz ilaçsız korunmalıymışsınız vucuk ilacın etkisini atsın diye. yoksa kalınan gebelikler sakat gebelik olabilmiş doga mukemmeli yaratmak istediği içinde sakat başlanan gebelik düşükle sonuçlanabilirmiş benim yaşadığım dogun kontrol hapını bıraktığım ay hamile kaldım sonra düşük oldu. ilacın etkisi vucuttan gidecek hormonların eski halini alacak falan 6 ay zaman gerekir zaten
diğer kalan 3 ayında da doğru zamanı tutturamamışsın dır pes etme

bide bi arkadaşım bana bir takvim önerdi onu paylaşmak istedim. ben bu ay bu takvimi denedim benim arkadasım 3 hamile kalan bu takvimle bildiğim.
adetin 1. gümü saymaya başlıyorsun 8. günü kanaman yoksa çalışmalara başla 8-10-12-14-16-18- e kadar gün aşırı devam hergunde calışabilirsiniz.o zaman kız olma ihtimali yuksek sipermler yorgun olunca kız olurmuşya

benimde 5. gün adet olmadım daha... sen test yaptınmı cnm.. ben 3 gün gecikince yaptım negatif ama daha yokk :umursamaz:mafoldumben

bugün yine yaptım canım yine negatif artık eminim hamile filan değilim de bu regl niye bu kadar gecikti onu anlamadm kafamçokkarıştı

kafana çok taktıysan eğer gecikir stres yapıyosun çünki bende geçen ay 43.günde adet oldum çok emindim hamileyim kesin diye kasık ağrıları,şişlik,gaz falan bende kullandım bu kürü en son adetimde bakalım nasip kısmet doktor bana hiç bi şekilde stres yapma dedi en baş düşmanımız o akışına bırka herşeyi.

bugün yine yaptım canım yine negatif artık eminim hamile filan değilim de bu regl niye bu kadar gecikti onu anlamadm kafamçokkarıştı

havalar soğudu ondandır bide stres yapıyorsun fazla düşme üstüne hasta olmuyorum dedikçe vucudun reddediyo olmuyorsun the secret diye bi kitap var onu okumuştum zamanı gelince olacak diye düşünmeye çalış demekki bugün olmamam lazım mış de. negatif düşünceleri silmeye çalış

bal çörekotu tarçın karışımını ben 2 ay önce eşimle beraber 12 gün boyunca yaptım tam yumurtlama günlerimde ilişkiye girdim ama hamile kalmadım ve adetimde 3 gün öncesinden olmuştu bu ay daha umutluyum ne bileyim gebelik belirtileri yaşıyorum sadece mide bulantısı yok adetime 3 gün var hayırlısı artık.
bu pozitif düşünce olayını 1 haftadır kendimde uyguluyorum hamilesin bak gör çıkacak testlerde diyorum eşimde gülüyor bana kandırma yine kendini diye.kaydirigubbakcemile3
olsun düşüncesi bile güzel olmadığı halde içinde hissetmek bile güzel:içelim:

öyle yapacam artık ya takmıycam kafaya olmuyosa olmuyo napim düşündükçe daha kötü oluyo :gitme:

inş. beklentileriniz güzel sonuçlanır. bende 5 gün sonra regl olacağım. bakalım bende birşey varmı?

bu arada yakamoz mersinlisin galiba bende mersinliyim ama şu an istanbuldayım

evet canım Mersinliyim ıstanbul da güzel şehir ama hiç bi yer Mersin kadar güzel görünmüyo benim gözüme hihoyyyt

merhaba arkadaşlar umudunuzu kırmak istemem ama kadınlar klübünde bu karışımla ilgili bi araştırma daha yaparsanız, bu karışım yüzünden birçok yumurtalık kistine sahip olan insan var.yumurtaları olgunlaşmayan insanlarda işe yarıyordur fakat böyle bi sorunu olmayan kişiler uyguladığında birden fazla yumurta olgunlaşıyor.sadece 1 tanesi çatladığı içinde diğerleri kistleşiyor.haberiniz olsun...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…