- 17 Ekim 2009
- 4.417
- 588
- 773
canım evet kur ıse yaradım dun hamıle oldugumu ogrendım deneyın mutlajka 8 aydır olmuyodum bu kuru denedıgım ılk ay hamıle kaldım canım ınsallh darısı sızlerın basınaolur[/QUOT
allahım hayırlısı ile kucağına almayı nasip etsin sevindim tatlım ben bazen bu soğuklarda üşeniyorum buz gibi mutfakta uğraşmaya ya kacırıyorum bazen öğünleri sabah akşam yiyemiyorum. bide karanfil duymuştum yemeklerden sonra bir tane alın diyo rahim duvarını kuvvetlendiriyo muş duydunuz mu hiç?
ya benim adetm bi gün geçiyo bugün test hala negatif üff acaba pozitifleşirmi ki ya :gitme:
benimde 4 gün geçti adetim. bu sabah test yaptım negatifff...
umudum kalmadı artık hiç bişey yapmak istemıyorummm
selennur sen adetin geçince mi yaptın ?
bende yedim bu kürü bu ay ama yine yookkk mafoldumben
adetin üzerinden geşsin bi 7 gun en az ümitsizliğe kapılma olumlu düşün her zaman için allah nasip eder inşallah heipimize
ben hamile değilim ama daha önce acı bi tecrübe gecirdim düşükle sonuçlandı.
o zaman 1 hafta önceden hergün yaptım piskolojım bozulmuştu artık gününde hafif kırmızı cıktı dedim hayal görmek istediğim için görüyorum ben devam ettim idrar testine 2 gün arayla 7. gün iyice belirginleşti 2. çizgi sonra gittim kan tahlili yaptımpozitifti ama o zaman kür falan denemedim bu ay deniyorum bende inşallah iyi sonuç alırız. ama ilk ayda olacak diye bişey yok herhalde. ne kadar zamandır istiyorsun bebek
inşallah canım bugün 4. gün hala regl olmadım :Saruboceq:
hap kullandım 11 ay . 9 aydır kullanmıyorum . ..
benim 5. gün adet olmadım daha :sm_confused:
benimde 5. gün adet olmadım daha... sen test yaptınmı cnm.. ben 3 gün gecikince yaptım negatif ama daha yokk :umursamaz:mafoldumben
bugün yine yaptım canım yine negatif artık eminim hamile filan değilim de bu regl niye bu kadar gecikti onu anlamadm kafamçokkarıştı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?