Bal+Çörek otu +Tarçın ?

BEKLENEN ADET TARIHI

• DEMETNUR:14 OCAK

OY: 7 53,8%
  • UYGULADIGI KUR VEYE KURLER

OY: 6 46,2%

• Ankete Katılan
    13
bende bu ay yedim bu karışımı..
adetime 2 hafta var.
akıntım çookk . herkesde oluyo böle galıba inşallah gelir bebişimiz:Saruboceq:

merhaba arkadaşlar ben dün doktora gittim hamile değilmişim onu öğrendim ama hiç bi sorunumda yokmuş çok sevindim .3 aydır daha hamile kalamadım onada şaşırıyorum bende bu ayki adetimde bal tarçın çörek otu karışımını denicem bakalım hayırlısı ayın 17 sini bekliyorum merakla bu karışımı denemek için

merhaba arkadaşlar bende bu ay bal çörekotu tarçın karışımından yemeye başladım bunun yanında hayıt içiyorum eşimede çakşır suyu içirmeyi düşünüyorum Allah yardımcımız olsun şifa ondan bizde sebepelere sarılıyoruz.kızlar inş. hamilesinizdir ben bununla ilgili çok yazı okudum bu karışımı yediği ay hamile kalan sayısı çok fazla.hadi bakalım rast gele hepimize.

yaa kızlar bısey sorcam sıze dun aksam cok kotu agrı dırdı kasıgıma kasıklarım agrıyo ama onun yanı sıraa batmalar oluyo bu ne anlam gelıy anlamadım bensımdı yumurtam yenımı catlıyo yoksa baska bıseymı bole olan varmı aranızda ılk defa bole bı agrıyla karsılasıyorum cunkı????

Demetnur ne oldu sonucun kÜr ıŞe yaradı mı bende bu ay baŞladım buraya daha Önce yazmadım ama takıp edıyordum yazılanları ınŞallah ahyırlı haberlerını alırım...

ben c ok ınanıyorum bende kronıklesmıs ıdrar yolu ıltahabı vardı 12 senedırn cekıyorum 8 aydır bebk ıstıyorum ve bu kuru kullandıgım ay hamıleyım

bende bu ay ilk defa bu kürü denedim bugün adet günüm test yaptım negatif olmadı galiba bende işe yaramadı sanırım eyvahedigeldismile

gerçekten çörekotu bal tarçın işe yarıyomu?:bbo: benimde adetim düzensiz qeçen ay 28 de oldum bu ay bekliorum erken olurum die ama kasıklarımla çok şişkinlik var test yaptım neqatif:S

kaç gün gecikince öğrendin hamileliğini? adet gecikmesinin ilk günlerinde test yapmışmıydın ...

bal cörek otu tarcın kürünü reglim bittikten sonramı kullanacam bende bu ay deniycem inşallah bida ki aya işe yarar

canım vallah ıreglımın 1 hafta sonramaı yaksa 10 gun sonramaı ne basladım adet olucagım gune kadar kullandım normalde adetının 3 gunu baslıyosun 12 gun boyunca ma sen bılırsın yıne

ya benim adetm bi gün geçiyo bugün test hala negatif üff acaba pozitifleşirmi ki ya :gitme:

canım vallah ıreglımın 1 hafta sonramaı yaksa 10 gun sonramaı ne basladım adet olucagım gune kadar kullandım normalde adetının 3 gunu baslıyosun 12 gun boyunca ma sen bılırsın yıne

teşekkür ederim canım bilgi verdigin icin ben bugun kullaanmaya başladım hayırlısı bakalım ne olcak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…