Selam hanimlar. Bu karisimi bnde denemek istiyorum ama toz halinde bulamadim.
Marketlerde satilan kucuk paketten almistim.
Hani su pogacalarin ustune felan atilan :26:
O sekilde balla tarcinla karistirip yesem faydasi olurmu ? Pcolu olup faydasini goren oldumu ?
O sekilde balla tarcinla karistirip yesem faydasi olurmu ? Pcolu olup faydasini goren oldumu ?
ya kızlar bu sayfayı ilk defa az önce okudum.malzemler evde vardı hemen yaptım.akşam yemeğinden önce yerim diye baya da bi heycanandım:)
ama ilerki sayfalarda adeti düzenli olanlar kulanmasın yazılmış.ben 28 günde 1 adet oluyorum.kullanmayımmı yani ?
aynen canım bende o şekilde kullandım tarçından dolayı biraz acı oluyo ehh çörek otunuda dişlerle öğütmek biraz yorucu ama bebek için herşeye değer yanlız pcolu kadınlarda deneyip hamiş olan varmı bilmiyorum ben 2 ay önce bebeğimi kaybettim kalbi durdu ilk adetimi 55. gün olduğumdan ne yazıkki 2 adet döneminin geçmesini bekliycem sonra bu karışımı tekrar deniycem umarım herkezin sağlıklı bebekleri olur
InsAllah canim,ben corek otunu karisimsiz sadece cigneyerek yuttum,her gun yemeklerden once.. Ama degisiklikler oldu vucudumda normalde bende adet doneminde goguslerim agrimaz corekotuyla agrimaya basladi..
su anda klomen tedavisindeyim ben... Allah yardimcimiz olsun
yok arkadaşım düzenle felan alakası yok adetin 2. günü başlıyosun 10 veya enfazla 12 gün yiyorsun hiçbir zararı yok benimde kistim vardı zararsız minik önce soğan suyu içtim kist gitti ilk ayda adetin 2. günü başladım o karışımı yemeye o ay hamile olduğumu öğrendim adetlerimde çok düzenliydi 26. gün sabah olmazsa akşam mutlaka olurdum rahat ol
selam kızlar adetimin 3.günü bu kürü uygulamaya başladım ama kafama takılan tek soru çörek otunu çekilmiş halde aldım ama ne zaman çekildiğini bilmiyorum nette okumuştum çekildikten hemen sonra balla karıştırın diyolar,ne yapayım tekrardan bi karışım mı yapayım yoksa devam edeyim mi?
selam kızlar adetimin 3.günü bu kürü uygulamaya başladım ama kafama takılan tek soru çörek otunu çekilmiş halde aldım ama ne zaman çekildiğini bilmiyorum nette okumuştum çekildikten hemen sonra balla karıştırın diyolar,ne yapayım tekrardan bi karışım mı yapayım yoksa devam edeyim mi?
ross1 ne yaptın bal çörekotu karışımın bitti mi bende bu ay yaptım 3 gün daha yiyeceğim hayırlısı.Birbirimize haber verelim.Buralarda pek kimse kalmamışBnde bugn baslayacagm bakalim ne olcak..
Ewt btti yedm bkalim ne olcak hayrlisiross1 ne yaptın bal çörekotu karışımın bitti mi bende bu ay yaptım 3 gün daha yiyeceğim hayırlısı.Birbirimize haber verelim.Buralarda pek kimse kalmamış
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?