Bal+Çörek otu +Tarçın ?

BEKLENEN ADET TARIHI

• DEMETNUR:14 OCAK

OY: 7 53,8%
  • UYGULADIGI KUR VEYE KURLER

OY: 6 46,2%

• Ankete Katılan
    13
canımburdakı butun ınsanlar bunu bılıyo zaten adet duzensızlıgı olanlar bu kuru kullanmıyo cunku adet duzensızlıgı demek duzensız yumurtlama demek canım herkez herseyı bılerek paylasıyo bılgılerı canım

selam b,dehalkiş ay bun u vbend eyuygulaycağım ama kafam karıştı kistmi yapıyormus ben düzenli adet oluyorum yardımcı olursanzı sevinirim

ay hızlı yazdım çok kötü oldu yazımm bu kuru bidahaki ay bende kullancam ama kafam karıstı kist yapıyomu arkadaşlar

kist yapıyormu bilmiyorum ama benim adetimi 3 gün öncesine çekmişti aslında tam emin değilim omu yaptı bunu ama onu kullandığım ay oldu böyle birşey yoksa çok düzenlidir adetlerim.

ben su zamna kadar bu karısımı yıyıpte sıkaytı olan gormedım duymadım bence tedırgınsen yapma sonucta duzenlı bı adetın var sen bırazdaha sanslısın o yuzden hangı gunler yumurtladugunu bul bence onun uzzerıne calıs

tedirginlik bi arkadaş yazmısya kist olur diye onun için sordum aslında 7 ay oldu bebiş yok bid e yumurtlama günlerini hesaplaıyamuyorum ya adteim hariç 3 haftada bi hasta oluyorumm yardımcı olursnaız sevinirim arkadaşlar

adet düzensizliğinin yumurtlama haricinde başka sebepleride var myom falan gbi.benim dediğim adeti düzenli olan yumurta rezervi ii olan ve düzenli yumurtlayan insanlar kullanmasın.sadece uyarıkullanıp kullanmamak elinizde.ama bu kürü kullanıp çocuk sahibi olan 5 kişi varsa aylarca kullanıp gebelik elde etmeyen ve yanında başka sorunları çıkan birçok kişinin yazısını okudum.bende sizden farklı değilim.bende gebe kalabilmek için uğraşıyorum. 2,5 ay önce laparoskopi oldum ve tek tüpüm var.doktor 6 ay verdi normal yolla gebelik için.ne kürler okudum maydonozla sütü kaynatıp buharına oturcakmışın falan.neredeyse deniyecektim. ta ki bir kadının o uygulamadan sonra adet olmadığını okuyana kadar.lafın kısası deneme tahtası olmayın her okuduğunuzu araştırmadan uygulamayın...

TIFF kullanıcısından alıntı
bal çörekotu tarçın topiğinde ben 3 kişi saydım, kisti olmayıp da bu karışımdan sonra nur topu gibi kist sahibi olan. üşenmezsen sen de say arkadaşım topik orda.

ben de bu karışımı 2 ay yedim...hiç kistim yoktu dr küçük küçük kistlerimin olduğunu söyledi sanırım bana da bu karışımdan oldu
(daha bir çok örnek var kopyalamamı isterseniz kopyalayabilirim

11-10-2009, 23:29
anjelic
Krizantem

Medeni Durumunuz: Evli
Meslek: Denetçi
Yaşadığınız Yer: ıstanbul Giriş tarihi: Jan 2009

Mesaj Linki

--------------------------------------------------------------------------------

Kızlar eğer regliniz ve ovulasyonunuz düzenliyse başka bir kür kullanmayın derim, benim e akıntım vardır ne de başka bir şey ve reglim çok düzenlidir maşallah, bal tarçın çörekotunu kullandığım iki sefrde de regl sürem uzadı ve bi garip oldu, o nedenle regl ve ovulasyon sorunu olanlara bir şey diyemem ama böyle sorununuz yoksa boşuna düzeninizi şaşırtıp strese girmeyin.

bugün yine yaptım canım yine negatif artık eminim hamile filan değilim de bu regl niye bu kadar gecikti onu anlamadm kafamçokkarıştı

ben bıdaha yapmadım test. olsa sılıkde olsa çıkardı dıye yapmadım bırdaha negatifi görmek ıstemedım.
6 gun geçti hala yok.. sen oldunmu adet, kaç gun geçtiydi senın

geçen ay bu karışımı yedim. adetim 14 gün gecikti bundan oldu sanırım :umursamaz:

yaa kızlar kısıden kıseye degısıyo bu kur bence ben kullandıgım ılk ay hamıle kaldım bende ıse yaradı dıyerlerını bılmıyorum

acaba cörek otunun mutlaka cekilmesi lazimmidir ??

ben almanyada yasiyorumda cekilmis cörek otu bulmak biras zor..

kizlar biz 4 ay sanirim calistik bebek icin ama ben erken gelsin diye sabirsizlaniyordum.sonuncu ayda yaptim bu karisimi sabah ve aksam yedim.nerdeyse 2 hafta yaptim sanirim.ve o ay mucizem geldi.tesadufmudur bilmiyorum ama sonuc da ortada hani.kuru yaptigim ay hamile kaldim ben.

slm bizde 2 aydır bebek istiyoruz karışımla ilgili yorumları okudum bende bu karışımdan yapıcam ama bende çörek otunu çekmeden kullanmak zorundayım çektirebileceğim yer yok. sonucunu mutlaka burda size bildiricem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…