Bal-rekotu-Tarn mucizesi

:Saruboceq: inşallhh güzel haberleriniz alırız canım ne diyeyeim hiç bir bilgim yok yumurtanın neden geç çatladığını
inşallah canım inşallah işe yaramıştır:CüvCüv:
İnşallah canım bu ay yüzümüz güler hepiimizin, bizde mucizemizi yazarız burdan.

chablisss öteki topice de yazdım,benimde 18.gun cok cok belirgin catladı yumurtam.
İnşallah geliyordur bebişin.

inşallah canım hepimizinki yoldadır. en azından zamanında olmasada güzel bir yumurtlamaya sebep olduğunu öğrenmiş olduk

arkadaşlar bu öğütülmemiş çörek otunu nasıl eziyorsunuz bu kürü hazırlarken yarım kavanoz bala mesela ne kadar çrek otu koyacagım 10 günlük için yardımcı olursanız sevinrim

arkadaşlar bu öğütülmemiş çörek otunu nasıl eziyorsunuz bu kürü hazırlarken yarım kavanoz bala mesela ne kadar çrek otu koyacagım 10 günlük için yardımcı olursanız sevinrim

ben her sabah ve akşam için taze hazırlıyorum çörek otunuda robota yada sert bişyle ezebilirsin bildigim kadarıyla bu taze hazırlanıp yenmesi gerekmiş çörek otunu ezip hemen yenmeliymiş o zaman fay veryomuş sen erkekmisin bayanmı eger erkeksen erkeklerın kullması zararlı unutmaa

ben kapalıçarçıdan kahve öğütmek için olan birşey var adını bilmiyorum.. onun ufaklarından gördüm aldım. onda tozunu yapıyorum. yarım kavanoz çok olur bence bir kaseye yap . göz kararı.zaten biliyorsundur umarım 2 ve 12.günler arası yiyeceksin. sabah akşam bir kaçık. cokacimcoook sonra bırakacaksın.

sağolun arkadaşlarr deneyeceğim bu bayanım soyismim erkanda ...inşallah hayırlısı olurr.

slm kızlar benim ikigündür karnım şideetli ağrıyor adet sancısı gibi daha adetime çok var :) sanki bu ay ben umutlu gibiyimm yanii bilmiyorum içimdeki his öyle ama yanılıyor gibide olabilirim umarım bu mucize bizede yarar

serpilcim yumurtluyor olabilirmisin acaba?bak bizde de çok ağrı oldu.
eğr yumurtlamanın üstünden gectiyse oda iyi.
inşallah hissettiğin gibi bebişin gelmiştir

küçüklüğümden beri karnım ağrıdıkça bu karışımı yapar yerdim..tarçınsız ama. karın ağrısına iyi geliyo diye bilirim , bak daha nelere çare oluyomuş :ecrin_bebek:

merhabalar, bende bu karışımı kullandım bu ay ve şu an hamileyim,başkalarınada umut olsun diye buraya yazayım istedim,darısı sizlerin başına inşallah

serpilcim yumurtluyor olabilirmisin acaba?bak bizde de çok ağrı oldu.
eğr yumurtlamanın üstünden gectiyse oda iyi.
inşallah hissettiğin gibi bebişin gelmiştir

canım ya bilmiyorum bu ay iyice kafam karıştıı ay sonu evde taşıyacağım yani umutlarım bugün umutsuzlukla pekişti beni :sinifsinif:

ballı hamişler
ceylan07
ceci
buneyaa
sumifer
denizkızıl
annemkızıyor
dtbernat (9.8.09) :CüvCüv:
BERAY (20.8.09) :CüvCüv:
baharçelik (24.08.09) :CüvCüv:
gulcangulcan (16.09.09) :CüvCüv:
ekin123 :CüvCüv:
dezy (17.09.09) :CüvCüv:
Asme (12.10.09) :CüvCüv:
derinlerdesin (21.10.09):CüvCüv:

canım gerçekten burda evlat hasretiyle yanan arkadşlara umut oldun bana oldun kısacası :)

ben bir kaç şey daha ekleleyeyim,reglin 2.günü ile 12.günü arasında b+t+ç.otu karışımını yaptım,13.günden itibaren ovülasyon testinde çift çizgiyi görünceye kadar (23.gün gördüm,biraz geç oldu ama güzel oldu) her gün bir fincan adaçayı içtim,bu arada karışım bittikten sonra düzenli bir şekilde bal yemeyi ihmal etmedim,her sabah ve gece aç karına 1'er tatlı kaşığı ve hergün bir fincan süt içtim.bunların hepside yumurtlamayı sağlayıcı besinlermiş ama yumurtlama gerçekleşmeden adaçayı içimini durdurmak gerekiyormuş bunuda anlamanın en iyi yolu ovülasyon testi.bana şifa oldu inşallah sizlerede olur.
ALLAH EN KISA ZAMANDA HER BİRNİZE NASİP EDER İNŞALLAH BU MUTLULUĞU YAŞAMAYI a.s.

:hulya: bende önümüzdeki ay senin paylaşmış olduğun bilgiler doğrultusunda uygulayacğım tşkk :))

teşekkürler verdiğin bilgiler içinn sağlıkla kucağına almak nasip olsun..

bugun 3. günüm baslasam olur mu bide bn sogan kürü yapıyorm ikisi bir olur mu

serpilcim ev taşırken sen kendini cok yorma bence, gerci adet tarihihni de bilmiyorum ama yormamaya çalış.moralleri bozup,stres yapmak yok, hayırlısıyla gelsin bebişlerimiz

selam arkadaşlarr benimde bugün adetimin 3. günü ve dün başladım karışımı yemeye ama akşamları yemiyorum sadece sabahları aç karna yiyorum inşallah hepimize çare olur

merhabalar, bende bu karışımı kullandım bu ay ve şu an hamileyim,başkalarınada umut olsun diye buraya yazayım istedim,darısı sizlerin başına inşallah

ayy ne güzel ne güzel haberler bunlar.. insanın içi sahiden umut doluyor. canım peki sen bu karışımı bir sorundan dolayı mı kullanmıştın yani tedavi gördüğün bir durumun var mıydı. ben de pko var da o yüzden sordum.Allah inş meleğinle mutlu sağlıklı upuzun bir yaşam verir sana..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…