Bal-rekotu-Tarn mucizesi

amin canım teşekkürler bu zamana kadar hiç olmadı böyle adeten sonra adet sancısı gibi bir sancıı demekki yummurtlamıyodum ondan şimdi yumurtlamış olabilirim aslında hamile kalmam çokta önemli değil önemli olan yumurtlamamdı.
kiloluyum biraz 86 oldum çünkü 165 de boy yani hamile kalsam zor olur
zayıflamam lazım ama yumutluyosamda çok seviniyorum ya

kızlar benim de ilk ay denememdi gerçi yumurtlama problemim yok ama yinede yaptım yediM ama olmadı malesef adet oldum hayırlısı..bu ay da içsem bi sakıncası olur mu?YANı yumurtlama problemi ve adet düzensizliğ olmayanda bi yan etkisi olur mu

ben 3gündür yiyorum adet miktarında fazlalaşma var btç nin etkisi olabilir mi?

evt canım sadece bu karışımı kullanıyorum..

kızlar bu topiğe de yazmak istedim ki bu bitkisel karışımların işe yaramayacağını söyleyenlere nispet olsun. henüz bçt karışımını yapmadım. soğan kürü yaptım 1 ay. pkoluyum. 2. ay da yarım yamalak yaptım. halbuki saraçoğlu pkolular 4 ay yapsın diyordu. neyse benim yıllardır 0.5 cm ile başlayıp 3.2 cm e kadar çıkan bir miyon problemim vardı. bazen ağrıdan ağlardım. ve çarş günü doktora gittim.kadın Allah Allah nerde bu diye söylenmeye başladı. ne oldu hocam dedim. senin miyonun kaybolmuş anlayamadım nasıl iş dedi. hiç karıştırmadım soğan filan inanmayıp bide üstüne azarlıyorlar çünkü.ama ne keyiflendim sormayın. ben ilk başta iltihap miyonu filan halledip bu kürüde yumurtlama için kullanmayı düşünüyordum. şimdi zamanı geliyor artık. kızlar bide bu kür yumurtaların gelişimini mi sağlıyor çatlatmasına da yardımcı oluyor mu? benim yumoşlar baya büyüyor ama çatlayamıyor çünkü. pes etmek yok kızlar ballı hamileleri sayfalar halinde yazacak kadar çok hamişimiz olacak Allahın izniyle..:teytey:kaydirigubbakcemile3

hayır canlar adetin 2.günü başlanıyo 12. gününe kadar toplam 10 gün sabah akşam aç karnına yeniyo hadi hayırlı olsun bebişler

selam kızlar ben de ramazan bayramı dolayısıyla adetimin 3. günü akşam başlayabildim ancak şehir dışındaydık ... umarım işe yarar bu ayın 29 unda rahim filmim çekilecek inşallah ikisi de bebiş için iyi gelir ...

slm kızlar ben bu ay bu çörekotunu yemiştim bende kist vardı işe yaramadı dün doktordaydım haftaya pazartesi laposkopi ameliyatı ile kistim alınacak tüplerede bakılacak inşallah bir sorun çıkmaz

MERHABA ARKADAŞLAR;
Uzun zamandır bu siteye girmiyordum ve artık zamanım olunca tekrar giricem. gerçekten yararlı bilgiler var. Bizimde 2senedir bebişimizin olmuyor.ve 6ay öncesine kadar sorunun benden kaynaklandığını düşünmüştük. en son eşime test yaptılar ve eşimin değerleri düşük çıktı. hap verdiler. 3ay kullandı sonra tekrar test yaptılar ve değerlerinin biraz daha yüksek çıktığını söylediler. şuan iğne kullanıyor. 9 hafta haftada 1 gün oluyor. kayınvaldem bu söylemiş olduğunuz ballı karışımın tarifini duymuş bi yerden. ama sanırım içine tarçın eklemedi belki etkili olur diye düşünüyoruz. ben tekrar bi karışım yapimde şifa niyetine içsin eşim...

eşinin sperm değerleri az çıkmış anladığım kadarıyla bu kür daha çok yumurtlamayla ilgili diye biliyorum. saraçoğlunun sitesinde bu durumla ilgili bir kür var keçiboynuzuydu galiba. bunun da çok faydası olduğunu duydum. onu dene istersen...Allah gönlüne göre versin inş..

ballı hamişler
ceylan07
muzurperi(düşük)
ceci
buneyaa
sumifer
cosmopoli (düşük)
denizkızıl
annemkızıyor
dtbernat (9.8.09) :CüvCüv:
BERAY (20.8.09) :CüvCüv:
baharçelik (24.08.09) :CüvCüv:
gulcangulcan (16.09.09) :CüvCüv:
ekin123 :CüvCüv:
dezy (17.09.09) :CüvCüv:

kızlar sankii bu karışımın sperm artırdıgını bi yerde okumuştum ama hatırlamıyorum nerden okudugumu benim hormonlarım gayet düzenli yumurtlamamdada bi sorun yok ne eşime kullandırmayı düşünüyorum ben nasıl olur acaba CADIARZU

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…