Bal-rekotu-Tarn mucizesi

kızlar ben eşimede kullandırttım ama şayet arttırıyorsa eşimin tahlilleri düşük çıktı yani normalde dahamı düşüktü acaba:uhm:

slm hanımlar bende dün başladım mucize karışıma bakalım ne olacak gerçi benim salı günü tüp bebek merkezinde randevum var muayene olacağım ama bu arada sizleri okuyunca katılayım dedim denemekte fayda var değilmi :)

ballı hamişler
ceylan07
ceci
buneyaa
sumifer
denizkızıl
annemkızıyor
dtbernat (9.8.09) :CüvCüv:
BERAY (20.8.09) :CüvCüv:
baharçelik (24.08.09) :CüvCüv:
gulcangulcan (16.09.09) :CüvCüv:
ekin123 :CüvCüv:
dezy (17.09.09) :CüvCüv:
Asme (12.10.09) :CüvCüv:

Son düzenleme:
Keçiboynuzunuda kullandık. suda haşlıyorsun süzüp içiyorsun. önceki ilaç kullanmamızda belki etkisi olur diye onuda içti eşim. ama kokusu tadı güzel değil dedi ve bi süre sonra bıraktı :çok üzgünüm:

inşallah bal işe yararda hayırlısıyla güzel allahım bizede gönlümüze göre bebiş nasip eder senağlama

Arkadaşlar bende çikolata kisti var.Kist yapıyormuş diye okudum.E ben de zaten var daha da başka kistler oluşursa ne yaparım?Çikolatası olup bu karışımı kullanan var mı? Yumoşlarım da büyümüyor.Geçen ay denedim bir ark dediği gibi ben de bu ay inanılmaz yoğun ve siyah yapışıklıklar şeklinde adet görüyorum.Bu ay 32 . günümde olmam gerekirken 36.günde oldum acaba bu bal-çörekotu-tarçın karışımıyla alakası var mı?Bugün 2.günüm başlıcam bugün.Salı günü de dr da randevum var ne olacak bakalım?

kistlere bi zararı olur mu bilemicem ama ben de geçen ay kullandım günümden bir gün gecikti ve iki gün siyaha yakın tortu şeklinde geldi kanamaya sonra dönüştü acaba bununla mı ilgilikafamçokkarıştı

arkadaşlar bu karışımı erkeklerin kullanması kesinlikle zararlı östrojen hormonu içeriyor ve kadınlık hormonu bu biliyosunuz

ve çörekotunun içindeki bir madde saf olarak alınırsa erkekler tarafından veya fazla miktarda alınırsa spermleri öldürücü özellik gösterebiliyor haberiniz olsun sakın ama sakın erkeklere kullandırtmayın kaş yapalım derken göz çıkarmayalımmm

bende başladım bakalım karışıma.bugün adetimin 4.günü ve 2 gün önce başladım..bi gelişme olursa burdan haber veririm sizlerede..
rabbim hepimiizin yüzünü güldürür inşallah..

kızlar merhaba birşey sorabilirmiyim.
ben 2-12.gunler arasında bu karışımı kullandım.
ancak normalde akıntım olmamasuna ragmen, bu ay yumurtlama dönemimde cok akıntım oldu.
siz bu karışımı kullandığınızda akıntılarınız farkedilir derecede arttımı arkadaşlar?

kızlar merhaba birşey sorabilirmiyim.
ben 2-12.gunler arasında bu karışımı kullandım.
ancak normalde akıntım olmamasuna ragmen, bu ay yumurtlama dönemimde cok akıntım oldu.
siz bu karışımı kullandığınızda akıntılarınız farkedilir derecede arttımı arkadaşlar?

arkadaşlar benim gibi olanınız yokmu 1 haftayı aştı, yumurtlama tanımına uygun akıntı geleli.
hergun bugun herhalde diyorum ama aynen devam, bitmiyor?
sizde hiç bu şekilde akıntı olmuşmuydu??

kaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2
canım bende adetimin 2.günü başladım bu ayki adetim 3 gün sürdü ayın 1nde olmuştum 8 de benden farklı bir akıntı geldi aylardır görmedğim o uzayan akıntı acaba yumurtam erkenmi çatladı diye düşündüm evet bu karışımda akıntı yoğunluğu bende yaşadım şimdi sabırla adet günümü bekliyorum ayın30 da muhtemelen olucam veya olmayacağım umarım olmam

serpilcim cevabın için teşşekkür ederim.
bende 1.de adet görmüştüm ve ayın 9undan beri uzayan akıntım vardı
ben ateşte ölçüyodum bu hafta ortası catladı sanmıştım oysa bu mesajı yazdıktan sonra inanılmaz bir ağrıyla yumurtamı catlattım:))
seninde erken catlamış olbilir canım
değerlendirdin inşallah?

kaydirigubbakcemile5 canım evet bende işi riske etmedim hemen değerlendirdim bilgisayar hesaplamalrına görede dün artık son günümdü onuda değerlendirdim artık beklemediyim bu bal çörekotu ve tarçın yüzümüzü güldürür inşallhh senin hayırlı haberlerini bekliyor olacağım

kızlar yaa ben de bu ay kullandım ama bırakın öne çekmeyi yumurtlamam çok geç oldu. ama çok belirgindi resmen acısını hissettim çatlarken. akıntı da çok iyiydi. böyle düzene sokmayan varmı aranızda.
bi,rde yumurtlama olduğunu hissettiğim günden b ir gün önce ve ertesi günü ilişki oldu. 2 gün sonrada göğüslerim şişti acaip adetime 5 gün falan var o zamandan beri göğüslerim şiş ve acıyo normalde bu zamanlarda falan şişmesi gerekirdi. bu da karışımın etkisi mi acaba

arkadaşlar coreklen.com dan okudum bu karışımla ilgili
12 silme tatlıkaşığı taze öğütülmüş çörek otu 30gr
10 çay kaşıgı toz tarçın
10 yemek kaşıgı saf bal bu karışımdan hergün 1 yemek kaşıgı adetin 2.gününden başlayıp 12.gününe kadar sabah akşam yenilir.bu karışım yumurtları büyütüp hotmaonları düzenler...

:Saruboceq: inşallhh güzel haberleriniz alırız canım ne diyeyeim hiç bir bilgim yok yumurtanın neden geç çatladığını

İnşallah canım bu ay yüzümüz güler hepiimizin, bizde mucizemizi yazarız burdan.

chablisss öteki topice de yazdım,benimde 18.gun cok cok belirgin catladı yumurtam.
İnşallah geliyordur bebişin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…