- 9 Ağustos 2009
- 2.611
- 110
- 163
- 44
- Konu Sahibi sevgi_burak
-
Keçiboynuzunuda kullandık. suda haşlıyorsun süzüp içiyorsun. önceki ilaç kullanmamızda belki etkisi olur diye onuda içti eşim. ama kokusu tadı güzel değil dedi ve bi süre sonra bıraktı :çok üzgünüm:eşinin sperm değerleri az çıkmış anladığım kadarıyla bu kür daha çok yumurtlamayla ilgili diye biliyorum. saraçoğlunun sitesinde bu durumla ilgili bir kür var keçiboynuzuydu galiba. bunun da çok faydası olduğunu duydum. onu dene istersen...Allah gönlüne göre versin inş..
ballı hamişler
ceylan07
ceci
buneyaa
sumifer
denizkızıl
annemkızıyor
dtbernat (9.8.09) :CüvCüv:
BERAY (20.8.09) :CüvCüv:
baharçelik (24.08.09) :CüvCüv:
gulcangulcan (16.09.09) :CüvCüv:
ekin123 :CüvCüv:
dezy (17.09.09) :CüvCüv:
Asme (12.10.09) :CüvCüv:
Arkadaşlar bende çikolata kisti var.Kist yapıyormuş diye okudum.E ben de zaten var daha da başka kistler oluşursa ne yaparım?Çikolatası olup bu karışımı kullanan var mı? Yumoşlarım da büyümüyor.Geçen ay denedim bir ark dediği gibi ben de bu ay inanılmaz yoğun ve siyah yapışıklıklar şeklinde adet görüyorum.Bu ay 32 . günümde olmam gerekirken 36.günde oldum acaba bu bal-çörekotu-tarçın karışımıyla alakası var mı?Bugün 2.günüm başlıcam bugün.Salı günü de dr da randevum var ne olacak bakalım?
kızlar merhaba birşey sorabilirmiyim.
ben 2-12.gunler arasında bu karışımı kullandım.
ancak normalde akıntım olmamasuna ragmen, bu ay yumurtlama dönemimde cok akıntım oldu.
siz bu karışımı kullandığınızda akıntılarınız farkedilir derecede arttımı arkadaşlar?
kızlar merhaba birşey sorabilirmiyim.
ben 2-12.gunler arasında bu karışımı kullandım.
ancak normalde akıntım olmamasuna ragmen, bu ay yumurtlama dönemimde cok akıntım oldu.
siz bu karışımı kullandığınızda akıntılarınız farkedilir derecede arttımı arkadaşlar?
kaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2
canım bende adetimin 2.günü başladım bu ayki adetim 3 gün sürdü ayın 1nde olmuştum 8 de benden farklı bir akıntı geldi aylardır görmedğim o uzayan akıntı acaba yumurtam erkenmi çatladı diye düşündüm evet bu karışımda akıntı yoğunluğu bende yaşadım şimdi sabırla adet günümü bekliyorum ayın30 da muhtemelen olucam veya olmayacağım umarım olmam
kızlar yaa ben de bu ay kullandım ama bırakın öne çekmeyi yumurtlamam çok geç oldu. ama çok belirgindi resmen acısını hissettim çatlarken. akıntı da çok iyiydi. böyle düzene sokmayan varmı aranızda.
bi,rde yumurtlama olduğunu hissettiğim günden b ir gün önce ve ertesi günü ilişki oldu. 2 gün sonrada göğüslerim şişti acaip adetime 5 gün falan var o zamandan beri göğüslerim şiş ve acıyo normalde bu zamanlarda falan şişmesi gerekirdi. bu da karışımın etkisi mi acaba
İnşallah canım bu ay yüzümüz güler hepiimizin, bizde mucizemizi yazarız burdan.kaydirigubbakcemile5 canım evet bende işi riske etmedim hemen değerlendirdim bilgisayar hesaplamalrına görede dün artık son günümdü onuda değerlendirdim artık beklemediyim bu bal çörekotu ve tarçın yüzümüzü güldürür inşallhh senin hayırlı haberlerini bekliyor olacağım
chablisss öteki topice de yazdım,benimde 18.gun cok cok belirgin catladı yumurtam.kızlar yaa ben de bu ay kullandım ama bırakın öne çekmeyi yumurtlamam çok geç oldu. ama çok belirgindi resmen acısını hissettim çatlarken. akıntı da çok iyiydi. böyle düzene sokmayan varmı aranızda.
bi,rde yumurtlama olduğunu hissettiğim günden b ir gün önce ve ertesi günü ilişki oldu. 2 gün sonrada göğüslerim şişti acaip adetime 5 gün falan var o zamandan beri göğüslerim şiş ve acıyo normalde bu zamanlarda falan şişmesi gerekirdi. bu da karışımın etkisi mi acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?