Bal-rekotu-Tarn mucizesi

kızlar ya bnde aldım çörek otu denicem AMA çörek otunn önce ezilmesi gerekiomuş ve bunlar öalesefki ezilmio o kadar sertki acaba bütün bi şekilde yapsam karışımı bi zararıo lurmu nette okumuştum ezerek yemenizi tavsiye edriz yazıodu...bu arada hamile arkadaşları tebrik ediorum inş sağlıkla kucanıza almak nasip olur...

canım ben ezmeden cigniyorum biraz acı oluyo ama alışıyo insan =) topigin ilk sayfalarındaki hamile kalan arkadaslar öyle yazmışlardı ve ezmek baya zahmetli oldugu için ben öyle yiyorum acıkcası =)

supremecm saol bnde öle denicem artık çok abartmadan ymek gerekeimuş okuduğum kadarıyla bugün başlıorm hayırlısı ile bnde birde prolaktn yksekliği var onada ii geliomuş....

slm arkadaşlar benim bugün kırmızılar geldi inş.sizinkiler gelmezde bebeklerinize kavuşursunuz ben 7-8 aydır uğraşıyorum yumurtam gelişiyor çatlıyor ama içine kanama yapıyor sonuçta bu oluyo yumurta gelişimi için kullandığınız kürler varmı binimkiler geç büyüyor biraz geçen ay 2 kutu menagon bitirdim bu ayda 5.günden itibaren başlıycam büyümesi için başka destek olarak ne alabilirim bilginiz varmı

Bugün benim 2. günüm. Evde tarçın olmadığı için sabah başlayamadım. Eve giderken tarçın alıcam ve akşama karışımı yapıcam. Hayırlısı ile artık gelişmeleri bildiririm

canım ben şöyle ezdim bir bezin içine koydum çörek otunu cekiçle balkonda ezdim tavsiye ederim ezilmemiş yeme böyle daha kolay biraz uğraşıyorsun ama

kızlar bende başlıcam bugün inş umarım hepiniz hamişcik kalırsınız ben dahil ehuehukaydirigubbakcemile3

Amiiiiiiiiiiiiiinn canım allah herkese nasip eder inşallah bende 2gün önce bitirdim yemeyi beklemedeyim bakalım ne olacak 2kere başlamıştım hiç sonunu getirmemiştim buay tamamladım inşallah hamiş kalırım başla canım çörekotunun çok faydaları var

Bugün benim 2. günüm. Evde tarçın olmadığı için sabah başlayamadım. Eve giderken tarçın alıcam ve akşama karışımı yapıcam. Hayırlısı ile artık gelişmeleri bildiririm

arkadaşım benim de senin gibi balım bitmişti akşam başladım bakalım ne olacak

kızlar selamlar bende yedim bitti bekliyoruz bakalım ben internetten baktım çörekotunun birsürü faydası varmış inanamadım sadece cok yiyince kaşıntı yapıyor bende yaptı sizlerde yaptımı bakalım bu ay neler olacak yazarız artık hepimize şifa olsun inşallahhhhh

nurtopu merhaba canım, bu karışım gec catlatıyor galiba ama tabi 2.gunden başlarsan kullanmaya.birde bu karışımla antibiyotikin zararlı olacağını düşünmüyorum ama ikiside geciktirici etken diye biliyorum
tabi bebiş istiyorsan antibiyotii kullanmasan iyi

arkadaşlar bugün sabah ilk kez aç karnına yaptım bu karışımı adetimin 2.günü inşallah şifa olur
canım ben ezmeden cigniyorum biraz acı oluyo ama alışıyo insan =) topigin ilk sayfalarındaki hamile kalan arkadaslar öyle yazmışlardı ve ezmek baya zahmetli oldugu için ben öyle yiyorum acıkcası =)
kızlar bende başlıcam bugün inş umarım hepiniz hamişcik kalırsınız ben dahil ehuehukaydirigubbakcemile3
Kızlar ümidinizi yitirmeyin,eşlerinizde sıkıntı yoksa bu kürün sizde de işe yarayacağına inanıyorum.Bu arada bende öneri bu kürü uygularen günde 2-3 tane kuru incirde yiyin.Ben corekotlarını ezemediğimden ağzımda çiğneyerek yutuyordum bu arada,
eşiniz keçiboynuzu pekmezi içebilir. ayrıca yumurtlama günlerinde de kocamla ikimiz ıhlamur-tarcın-karanfil kaynatıp balla karıştırıp içtik.
Bakın arkadaşlar cok karın ağrınız olursa böyle yarım saat falan, o muhtemelen çatladığınzı gösteriyor.hemen arkasından çalışın, hemen yataktan kalkmayın.
Tabiki bunca şeyden önce Allah ol dedimi oluyor arkadaşlar,
Ben İKİZ bekliyorum
Ailede ikiz falan da yok.
Bu karışım sanırım döllenmeden sonrada geliştirmeye devam etti :dance:
Allah hepinize tez zamanda nasip eder İnşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…