Bal-rekotu-Tarn mucizesi

bende 2aydır bu karışımı yiyorum fakat yüzümde sivilceler cıkmaya başladı gecen ay 1taneydi buay 26 kasım adet günüm ve ve sivilcem 2tane oldu daha önceden yüzümde hic sivilce cıkmazdı iyiyemi işaret kötüyemi anlamadım bide yumurtalıklarımda batma hissi ve akıntımda fazlalık oldu sizlerde böyle degişikler oldumu

Arkadaşlar merhaba öncelikle. Sanırım bu topicte hamile olmayı arzulayan arkadaşlar var. Doktor benim yüzüme karşı senin çocuğun olmaz olsada doktor doktor gezersin olması için dedi ama evlendim 1.5 ay sonra kendiliğinden hamile kaldım şu an 4.5 aylık hamileyim. Sakın moralinizi bozmayın Allahtan ümit kesilmez. Allahtan diliyorum isteyen herkese nasip etsin.

kizlar bu baslik sayesinde bu ay ben de deniyorum karisimi, hayirli olur insallah. hatta bugun daha ikinci gunum ve yemeyi unutmustum basligi gorunce aklima geldi:))
Insallah bana da vesile kilar Rabbim bu karisimi.

inşallah canım herkesin melekleri gelir inşallah artık bizde meleklerimizi kucaklarımıza alırız buda bize vesile olur

ya kızlaaarrr bende de çıktı bu ay o sivilcelerden... ama ben hamişliğe yormuştum heralde hormonlarım değişiyo ondan diye... yaaaa eğer hepimiz hamişsek bu iyi ama hepimiz hamiş değilsek demekki bu bir yan etkiii... bekliyorum son 5 gün... sizlerin ne zaman regl günleriniz ??

evet canım aynı sruyu ben de sormuştum burda , akıntım acayip artmıştı yumurtalama akıntısı 10 gün falan sürdü, burda okumuştum yine yumurta sayısını arttıyormuş sanırım o yüzden akıntı miktarı da artıyor...

kızlar ya bu karışımın yan etkilerini yararını zararını bir bilene sorsKMI DOKTOR OLUR yda bitkilerle uraşan insanlar var ne dersiniz yanlış bişiyler yapmayalım....

arkadaşlar ben bu ay hem incir kürünü hem de b-t-ç kürünü yaptım. beş adyır deniyoorduk olmuyordu, bu ay hem kürlerin etkisi hem de Allah'ın izniyle az önce regl günümde testte ikinci çizgiyi gördüm. şükürler olsun :lepi:

tebriklerrrrrrrrrrr canım darısı tüm isteyenlere amin:içelim:

canım çooookkkkkkk sevindim ya... tebrikler, allah hayırlı evlat versin, sağlıklı bir şekilde büyümek nasip etsin, analı babalı inşaallaaaaaaaahhhhh, darısı başımıza diyorum,
he bir de Manisa'nın nerelerindensin ben biliyorum da Manisa'yı, ya da memleket Manisa mı? hani eğitimci diyor ya profilinde yoksa tayinle falan mı dedim

kııısslaaar, ya bir şey sorsam acaba bilginiz var mıdır, bu bal tarçın çörek otu regli geciktirir mi, benim 17 kasım dı günüm ama bugün 32 gün bitti hala regl olmadım da, bu ay ilk denemiştim bu karışımı, he bir de adet bitimine kadar adacayı içmiştim ama bunların etkisi olur mu ki ne?

slm kızlar,
Ümitlendirmek istemem ama bende de hiç sivilce olmaz hamile olduğumu öğrendiğim haftalarda birkaç tane arka arkaya patlattım, ilgili çekmişti, umarım bu ay bu topicte patlama yaşarız.

matematikci cok tebrik edeim canım, bende matematikciyim, bende bu ay hamiş kaldım:)bende manisalı sayılırım:)bende bu kürü kullandım:)Allah sağlıkla kucağına almayı da nasip etsin.

harunsultan yumurtan gec catlamış olabilir,sana ateş topicinde de yazmıştım gibi hatırlıyorum, ben 18.gun catladım canım beklenen tarihim 32.gundu ama ben 30.gun idrar görmüştüm.

KIZlar bu karışımı kullanıp hamile kalan varmı bende başlayacam benimde çocuğum olmuyor 5 senedir ve bendede yumurtalıklarım zayıf çalışıyo acba bi faydası olurmu ne olur cevap yazın yaaaaaaaaaa..

nurtopu anlatayım canım ama biraz uzun:)
daha kızken pcos olduğumu biliyordum
evlendim 2.5sene d.kontrol hapı kullandım
2008eylulde ilacı bıraktım,ilk ay adetim düzenliydi, sonra gelmedi, dr a kostum.
bhcgye baktı, birşey yok diye dr farlutal verdi, bitti adet olamadım ve agrılarım olduğunu söyledim,salak dr olursun yakında diye gecistirdi.
bende soğan suyu içtim, madem olamıyorum bu işe yarar diye.
hani soğan kürü varya pcoslulara önerilen, içtim ve anında ağrılarım başladı.
adet oldum gibi oldu,neyse 1hafta kıvrandım sonrasında öğrendimki dış gebelik geçirmişim ve tüpüm parçalanıp karın boşluğuna kanama yapmış.
laparoskopi ile yıkandı orası ama dr tüpü almadı - bu arada gittiğim dr u ve hastaneyi bilmem acil oraya gittik ve kaldım orada.
dr tüpü almadı ama normalde araştırdım rüptüre olmuş tüpler hep kapatılmış((
benimkinin kendisini yenilemesi beklendiğinden alınmadı - buda tahmin edersinki ikinci kez dış gebelik riskini artırıyor,bu anlattığım 2009 ocak.
kendiliğimden adet olamadım hiç, bu arada araştırıp sevimli dr buldum kendime
düşün bak ocaktan temmuza kadar 1 kere adet oldum oda yine farlutalle.
sonra ağustos ve eylülde dr ile klomen ve catlatma iğnesi denedik.
benim sol tüp patlamıştı ve klomen denediğim iki ayda da 1 yumoş hep soldan geldi ve iki ayda da hamile kalamadım
dr ilaca ara verdi ve benden rahim filmi istedi
bu ayda kalamasam rahim filmi çektirecektim
dr ilacı bırakınca bende b+t+c ve diğer bahsettiğim yolları denedim.
Allahıma çok çok şükürler olsun hamile kaldım bu ay.
Düşün ben 6 ayda ilaçla 1kere adet gördüm.
Hala şunu düşünürüm acaba bu kür benim sağdan yumurtamamı mı sağladı.
Sanırım sol tüpümün açık olup olmadığını hiç öğrenemeyeceğim:))
Ama yazın çok ümitsizdim ama bu topici okudukça içimden umut taşıyordu,ben bu küre çok inandım canım.biryerde okumuştum klomende yumurta geliştiriyor ama sayısı çok kalitesi düşük diye.
Bu kür ile oluşan yumurta kalitesi daha iyi oluyormuş.
Allah isteyen herkese tez zamanda nasip eder İnşallah. opuyorumnanaktan

Benim hikayem böyle,sende moralini yüksek tut.
Bu ay olmazsa da üzülme, her işte bir hayır vardır canım.
Bak ben o soğan küründen sonra, dış gebeliği öğrenince hep düşündüm benim yüzümdenmi oldu diye, üzüldüm cok ama her işte bir hayır vardır, Allah kısmet ederse tek yumurta ikizlerim geliyor.
Moralli olun arkadaşlar. opuyorumnanaktan

Çok sağol arkadaşım
Uzun uzun yazmışsın benim iç,n
Ellerin dert görmesin
ınşallah Rabbim bizlere de verir
Sorun nerede tam anlayabilmiş değilim
Tüplerim açık, normalde yumurtluyorum
eşimin sperm sayısı normal
ama hızlı ileri hareket sınırda
bu o kadar önemli mi bilmiyorum
gittiğimiz ürolog bu rakamlarla kendiliğinden çocuğunuz olma şansınız var dedi
Bazen kendimi suçluyorum
Bir ara karnımın üzerine lap topu koyup film izliyordum
3 yıl kadar önce
o zamanlar adet düzensizliğim ara kanamalarım falan oldu sonra laptoptan olduğunu düşünüp bıraktım böyle yapmayı
adet düzenim normale döndü
acaba diyorum o zamanlar bütün yumurtalarımın dna larını mı bozdum
o yüzden mi olmuyor
hiç olmayacak mı...................
Hayırlısı..

iyi dileklerin için çok sağol canım. benim tayin burada ama memlekette izmir uzak sayılmaz yerimseniben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…