- Konu Sahibi sevgi_burak
-
Ilginç diyeceğim aa sen diyince bende farkettim bende de çoğaldı hemde kçük sivilceler
bende 2aydır bu karışımı yiyorum fakat yüzümde sivilceler cıkmaya başladı gecen ay 1taneydi buay 26 kasım adet günüm ve ve sivilcem 2tane oldu daha önceden yüzümde hic sivilce cıkmazdı iyiyemi işaret kötüyemi anlamadım bide yumurtalıklarımda batma hissi ve akıntımda fazlalık oldu sizlerde böyle degişikler oldumu
arkadaşlar ben bu ay hem incir kürünü hem de b-t-ç kürünü yaptım. beş adyır deniyoorduk olmuyordu, bu ay hem kürlerin etkisi hem de Allah'ın izniyle az önce regl günümde testte ikinci çizgiyi gördüm. şükürler olsun :lepi:
amin canım inşallah Allah tüm isteyen arkadaşlarıma nasip etsintebriklerrrrrrrrrrr canım darısı tüm isteyenlere amin:içelim:
arkadaşlar ben bu ay hem incir kürünü hem de b-t-ç kürünü yaptım. beş adyır deniyoorduk olmuyordu, bu ay hem kürlerin etkisi hem de Allah'ın izniyle az önce regl günümde testte ikinci çizgiyi gördüm. şükürler olsun :lepi:
Justreader canım bana anlatabilir misin
ne zamandır bebek istiyordunuz? ne sıkıntınız vardı ? neler yaptınız? Bu aralar biraz desteğe ihtiyacım var açıkçası
Cevabın için de ayrıca teşekkür ederim.
iyi dileklerin için çok sağol canım. benim tayin burada ama memlekette izmir uzak sayılmaz yerimsenibencanım çooookkkkkkk sevindim ya... tebrikler, allah hayırlı evlat versin, sağlıklı bir şekilde büyümek nasip etsin, analı babalı inşaallaaaaaaaahhhhh, darısı başımıza diyorum,
he bir de Manisa'nın nerelerindensin ben biliyorum da Manisa'yı, ya da memleket Manisa mı? hani eğitimci diyor ya profilinde yoksa tayinle falan mı dedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?