- Konu Sahibi sevgi_burak
-
nurtopu merhaba canım, bu karışım gec catlatıyor galiba ama tabi 2.gunden başlarsan kullanmaya.birde bu karışımla antibiyotikin zararlı olacağını düşünmüyorum ama ikiside geciktirici etken diye biliyorum
tabi bebiş istiyorsan antibiyotii kullanmasan iyi
Kızlar ümidinizi yitirmeyin,eşlerinizde sıkıntı yoksa bu kürün sizde de işe yarayacağına inanıyorum.Bu arada bende öneri bu kürü uygularen günde 2-3 tane kuru incirde yiyin.Ben corekotlarını ezemediğimden ağzımda çiğneyerek yutuyordum bu arada,
eşiniz keçiboynuzu pekmezi içebilir. ayrıca yumurtlama günlerinde de kocamla ikimiz ıhlamur-tarcın-karanfil kaynatıp balla karıştırıp içtik.
Bakın arkadaşlar cok karın ağrınız olursa böyle yarım saat falan, o muhtemelen çatladığınzı gösteriyor.hemen arkasından çalışın, hemen yataktan kalkmayın.
Tabiki bunca şeyden önce Allah ol dedimi oluyor arkadaşlar,
Ben İKİZ bekliyorum
Ailede ikiz falan da yok.
Bu karışım sanırım döllenmeden sonrada geliştirmeye devam etti :dance:
Allah hepinize tez zamanda nasip eder İnşallah
canım çok sevindim. Rabbim bize de nasip etsin. ikiz bebek çok heyecan verici. antibiyotik bugün bitti. geciksi istiyorum bende. ama hayırlısı. canım insana hiç olmayacak gibi geliyor bazen biliyor mjusun? belki de artık o tek çizgilere alıştığımızdan. Allah!tan ümit kesilmez. inşallah bakalım
canım yumurtlamadığından nasıl eminsin?herhangi bir yöntem uygulamışmıydın.
gec catlattı bende.sen nasıl kullandın, yani hangi günlerde?
Dün akşam karışımı yaptım.Tadı pek hoş değil. Arkasından su içtim ama inşallah özelliğini kaybetmemiştir.
kızlar selamlar bende yedim bitti bekliyoruz bakalım ben internetten baktım çörekotunun birsürü faydası varmış inanamadım sadece cok yiyince kaşıntı yapıyor bende yaptı sizlerde yaptımı bakalım bu ay neler olacak yazarız artık hepimize şifa olsun inşallahhhhh
ben de kullanıyorum kızlar , bu ikinci ayım, en geç 26 kasımda regl olmam gerekiyor , son 3 gündür bembeyaz akıntım başladı bakalım hayırlısı bekliyorum merak ve heyecanla...
sağol tatlım inşallah gelmiştirrr , Allah sana da , bana da , bu topicte bal-çörekotu-tarçın kullanan herkese hamiş olmak nasip etsin... zemuszemus
sağol tatlım inşallah gelmiştirrr , Allah sana da , bana da , bu topicte bal-çörekotu-tarçın kullanan herkese hamiş olmak nasip etsin... zemuszemus
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?