Bal-rekotu-Tarn mucizesi

arkadaşlar size bişey sormak istiyorum ben de buay çörekotu ,bal,tarçını kullandım garip bişey var ben buay hala yumurtlamadım bir bilgisi olan varmı akıntı yok ama koku var çok şaşkınım kafam karışık

canım yumurtlamadığından nasıl eminsin?herhangi bir yöntem uygulamışmıydın.
gec catlattı bende.sen nasıl kullandın, yani hangi günlerde?

canım çok sevindim. Rabbim bize de nasip etsin. ikiz bebek çok heyecan verici. antibiyotik bugün bitti. geciksi istiyorum bende. ama hayırlısı. canım insana hiç olmayacak gibi geliyor bazen biliyor mjusun? belki de artık o tek çizgilere alıştığımızdan. Allah!tan ümit kesilmez. inşallah bakalım

senağlama
bugün biraz depresifim
heralde eşimi de özledim biraz
Rabbim ona sağlık sıhhat versin
hayırlısyla kazasız belasız dönsün inşallah

bende bilirim o duyguyu, ama Allaha çok şükür çok uzun sürmedi.
ben 3-4 ay önce adet bile olamıyordum canım düşün, tek çizgi görmek bile lüks yanında.
banada bu kadar cabuk olmaz gibi geliyordu ama bu karışımdan hep cok ümitliydim canım.

bu arada Allah kavustursun canım eşinle.

canım yumurtlamadığından nasıl eminsin?herhangi bir yöntem uygulamışmıydın.
gec catlattı bende.sen nasıl kullandın, yani hangi günlerde?

canım benim ben adetimin 2ci günü başladım 12gün yedim adaçayıda içtim günde 2veya 3 incir yedim bunları uyguladım

he yumurtladığıma gelince heray ben adetimin 12 veya 14günlerinde akıntım geliyordu beyaz sıvı şeklinde ama buay gelmedi ordan anlıyordum

Dün akşam karışımı yaptım.Tadı pek hoş değil. Arkasından su içtim ama inşallah özelliğini kaybetmemiştir.

arkadaşım valla bende o karışımı erken arkasın dan kesin 3bardak su içiyordum etkisinin gideceği hiç düşün medim ama ben çörekotu tarçından nefret ederim yiyemem oyüzden bende zorlandım hayırlısı artık allah denk getirsin

ya canım benim bende kaşınıyorum son bikaç gündür ellerim falan demekki ondan oldu =) diyodumki noluyo bana. Evet insallah şifamız olur :Saruboceq:

ben de kullanıyorum kızlar , bu ikinci ayım, en geç 26 kasımda regl olmam gerekiyor , son 3 gündür bembeyaz akıntım başladı bakalım hayırlısı bekliyorum merak ve heyecanla...

sağol tatlım inşallah gelmiştirrr , Allah sana da , bana da , bu topicte bal-çörekotu-tarçın kullanan herkese hamiş olmak nasip etsin... zemuszemus

sağol tatlım inşallah gelmiştirrr , Allah sana da , bana da , bu topicte bal-çörekotu-tarçın kullanan herkese hamiş olmak nasip etsin... zemuszemus

Amiiiiiiiiiiiiinn canım inşallah bu kür bizleride birer anne adayı yapar bizleride sevindirsin allahüteala inşallah

Justreader canım bana anlatabilir misin
ne zamandır bebek istiyordunuz? ne sıkıntınız vardı ? neler yaptınız? Bu aralar biraz desteğe ihtiyacım var açıkçası
Cevabın için de ayrıca teşekkür ederim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…