Bal-rekotu-Tarn mucizesi

fffffffffffffffffffffffffffffffffffffffff

selam canım 1 tatlı kaşığı çörek otu 1 tatlı kaşığı tarçın 1 tatlı kaşığıda keten tohumu bunları havanda döveceksin sonrada balla karıştıracaksın macun kıvamına gelesiye kadar sonrada sabah akşam aç karnına 1 tatlı kaşığı yiyeceksin canım inşallah faydasını görürsün

bu ballı karışımı nasıl yapıcaz

ben bir tatlı kaşığı bala bir çay kaşığı çörekotu ve bir çay kaşığı tarçın karıştırıp yiyiyordum her gün bir kez ama folikülleri çok hızlı büyütüyo o nednle dikkatli ye bence..ben folikülometriye göre yiyiyordum..hamileyim..hakkında hayırlısı olsun

agresiflik ne alaka şimdi sempatiksalakcinni sadece çevremde bu kürü bir çok kişi uyguladı ona dayanarak söyledim .UYgulayan uygulasın kendi fikrimi yazdım sempatiksalakcinni

eğer bu ifade tarzınız agresiflik değil de kendi ifade tarzınızsa denilecek bir şey yok tabi. bu kürden fayda gören bir sürü arkadaşımız oldu tabi göremeyen de. her bünyeye etki edecek diye bir olay yok çünkü. kendi fikrinizi daha yumuşak belirtmek çok da zor olmasa gerek

Ben bir sertlik göremiyorum yazımda :)) gayet yumuşakca neyse sempatiksalakcinni

yukarda yazmayı unutmuşum sakın ha yumurtlamadan birkaç gün önce kes...sakın yumurtlamadan sonra yeme...foliküller fazla büyürse kist yapabilir

bende adetin 2.günü başlayıp yumutlama günün bitimine kadar içiyırdum 2 seferdirde kist oluştu acaba sizin dediğiniz gibi kisti omu yaptıki peki nasıl ne zman içeceğiz ?

vallahı kızlar ben bu kuru debedıgım ay hamıle kaldım ve daha yenı hamıle oldugmu ogrendım hemde bende kronıklesmıs ıdrar yolu ıltahabı vardı ve buyuzden adetlerım cok duzensızdı yumurtlama problemı cekıyodum korunmamamıza ragmen 8 aydır hamıle kalamıyodum bu kuru uyugladım vee su anda hamıleyım kım ne derse desın bence ıse yarıyo tabı kısıden kısıye gore degısır orasıda ayrı mesele

Tebrik ederim tatlim. Ins. bendede ise yarar.

Arkadaşlar tarcın ın çörek otunun bal ın hakikten yumurta büyyüğüne mi inanıyorsunuz...hakkaten doktorlar bosuna tıp okumus,sizler mutfakta çözüm bulmussunuz...bikere hormonları düzenleyen şey beyinden geçer beyinden komut gider dolayısı ile bu karışımın bunu başardığı gbi bi sacmalığa inanmadan önce birdaha düşünün..
en iyisi iyi bir doktor bulup tedavi olmaktır.

biliyorsunuzki bazen dr lar bile çare bulamıyor bazı hastalıklara bitkilerle iyileşiyor insanlar eskiden ilaçlarmı varmış siz inanmayın yapmayın yapanlarada bence karışmayın lütfen çare için insan herşeyi yapar bizlerde çare arıyoruz zaten içtiğimiz şeylerin pc de neye yaradığını okursanız görürsünüz ne kadar faydalı olduğunu bu saçmalık değil lmaz:lmaz:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…