- Konu Sahibi sevgi_burak
-
kızlar ben de b-t-ç bu ay deneyim dedim. ama adetimin 5 günü başladım. ve 1 hafta sabah akşam bir çay kaşığı yedim. bugün 14.günü ve açık kahve bi akıntı geldi. hiç böyle olmamıştı. bu karışımın bi etkisi olabilir mi?? lütfen cevapp....
arkadaşlar merhaba.o karışım işe yarıyor mu?bende yapacağım.adet olmak üzereyim.bakalım bu ayda bunu deneyelim.bende birgün hamile kalmak istiyorum
canım bende kullandım ve 11. gün kahverengi akıntı gelmeye başladı dr umu aradım kist olabilir dedi. ama işim çok yoğun olduğu için kontrole gidemedim. ama kist olduğunada inanmıyordum ve yine bu sitede yerleşme kanaması diye biley okudum ve 14. gün test yaptım 2. çizgi silik çıktı 2 gün sonra dr a gittim hamileydim ama düşük tehlikesi vardı. ve o gün akşam düşük başladı. diyeceğim kendine dikkat et. ben o ara ağır bi grip geçirdim sanırım o yüzden düştü. inş. sende hamilesindir ve allahım tamamına erdirir.
canım bende kullandım ve 11. gün kahverengi akıntı gelmeye başladı dr umu aradım kist olabilir dedi. ama işim çok yoğun olduğu için kontrole gidemedim. ama kist olduğunada inanmıyordum ve yine bu sitede yerleşme kanaması diye biley okudum ve 14. gün test yaptım 2. çizgi silik çıktı 2 gün sonra dr a gittim hamileydim ama düşük tehlikesi vardı. ve o gün akşam düşük başladı. diyeceğim kendine dikkat et. ben o ara ağır bi grip geçirdim sanırım o yüzden düştü. inş. sende hamilesindir ve allahım tamamına erdirir.
selam kızlar.. bisey sormak istiyorum.. bu ballı karısımı yaklasık 9 gundur kullanıyorum ama hic olmadıgı kadar cok fazla akıntım oldu... bana mı yan etki oldu yoksa sizlerede oluyor mu. yardımınız icin simdiden tesekkurler:)
canım inş. Allah tekrar hayırlısıyla hamile kalmayı nasip eder.
benim de düzenimi bozdu diye korktum. pazartesiye geçmezse dr.a gideyim diyorum.bugün 15. gün ve daha da arttı kahverengilik. erkenden gebelik nasıl çıktı şaşırdım. belli oluyor mu testte???
Arkadaslar merhaba, daha oncede basaka bir baslik altinda sormustum bu soruyu ama bir daha sansimi deniyeyim. Bu bal tarcin corekotu karisimini incir kuruyle beraber yapaniniz oldu mu? Olduysa bir faydasini gordunuz mu? Deneyimlerinizi paylasirsaniz cok sevinirim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?