Bal-rekotu-Tarn mucizesi

kızlar ben de b-t-ç bu ay deneyim dedim. ama adetimin 5 günü başladım. ve 1 hafta sabah akşam bir çay kaşığı yedim. bugün 14.günü ve açık kahve bi akıntı geldi. hiç böyle olmamıştı. bu karışımın bi etkisi olabilir mi?? lütfen cevapp....

canım bu b-t-ç adetinin 2.günü başlanıyor 12 gün dvam ediliyor. ben geç başladım. 5. gün başladım.. ama birkaç arkadaş düzensizlik oldu falan yazmışşlar ben de 1 hafta kullanıp bıraktım..

canım bende kullandım ve 11. gün kahverengi akıntı gelmeye başladı dr umu aradım kist olabilir dedi. ama işim çok yoğun olduğu için kontrole gidemedim. ama kist olduğunada inanmıyordum ve yine bu sitede yerleşme kanaması diye biley okudum ve 14. gün test yaptım 2. çizgi silik çıktı 2 gün sonra dr a gittim hamileydim ama düşük tehlikesi vardı. ve o gün akşam düşük başladı. diyeceğim kendine dikkat et. ben o ara ağır bi grip geçirdim sanırım o yüzden düştü. inş. sende hamilesindir ve allahım tamamına erdirir.

arkadaşlar merhaba.o karışım işe yarıyor mu?bende yapacağım.adet olmak üzereyim.bakalım bu ayda bunu deneyelim.bende birgün hamile kalmak istiyorum

canım benim hamiş olmuş olman güzel cok şükür yine olucak insallah ama bu kez cok dikkatli ol insallah tutunur :Saruboceq:

canım inş. Allah tekrar hayırlısıyla hamile kalmayı nasip eder.
benim de düzenimi bozdu diye korktum. pazartesiye geçmezse dr.a gideyim diyorum.bugün 15. gün ve daha da arttı kahverengilik. erkenden gebelik nasıl çıktı şaşırdım. belli oluyor mu testte???

selam kızlar.. bisey sormak istiyorum.. bu ballı karısımı yaklasık 9 gundur kullanıyorum ama hic olmadıgı kadar cok fazla akıntım oldu... bana mı yan etki oldu yoksa sizlerede oluyor mu. yardımınız icin simdiden tesekkurler:)

galiba yan etkisi herkese göre değişiyor canım. ben 1 hafta kullandım. kahverengi akıntı olmaya başladı. bugün 15.günüm. umarım senin akıntın da yumurtalarının çokluğuna ve kaliteli olmasına işarettir.

merhaba arkadaşlar bende bu ay deniycem bugun reglimin 1.gunu yarın başlarım bakalım yan etki yapmaz heralde doğal şeyler sonuç iyi verirse yazarım.yerimseniben

aslında bende beklemiyordum hatta öylesine yaptım testi bakmadım bile 10 dakika sonra yanından geçerken belli belirsiz gördüm sonra elime aldımki 2. çizgi çıkmış ilk defa :) ne yapacağımı şaşırdım.ama eminde olamadım ertesi gün tekrar yaptım yine pozitif ama 2. çizgi silik çıktığı için dr umu aradım hamilesin dedi. ama işte düşük oldu ve düşükten sonra düzenim benimde bozuldu sürekli kahverengi akıntı geliyorşimdi bile devam ediyor. yarın bende dr a gitcem bakalım ne diyecek. inş. seninde güzel haberlerini alırız. :Saruboceq:

Arkadaslar merhaba, daha oncede basaka bir baslik altinda sormustum bu soruyu ama bir daha sansimi deniyeyim. Bu bal tarcin corekotu karisimini incir kuruyle beraber yapaniniz oldu mu? Olduysa bir faydasini gordunuz mu? Deneyimlerinizi paylasirsaniz cok sevinirim.

slm kızlar bende bu karısımı kullandım akıntım cok oldu baya yanı ıkı aaydır yumurtlama donemım su gıbı olurdu kıvamlı olmadı ıkı ay ama bu ayyyyy akıntım asırı derece kıvamlı oldu ve baya akıntım oldu kızlar ben bu karısımın ıse yaradıgını dusunuyorum acaaba bole olması yumurtlamam ıyı oldugunamı ısaret sızce

slm kızlar bende bu karısımı kullandım akıntım cok oldu baya yanı ıkı aaydır yumurtlama donemım su gıbı olurdu kıvamlı olmadı ıkı ay ama bu ayyyyy akıntım asırı derece kıvamlı oldu ve baya akıntım oldu kızlar ben bu karısımın ıse yaradıgını dusunuyorum acaaba bole olması yumurtlamam ıyı oldugunamı ısaret sızce

braber kullan canım arkadaşım böyle şekilde hamile kalmıştı ama kuru inciri elindede yesen olur ama sen bilirsin hiç zararı olmaz bol şanslar canım opuyorumnanaktan

selam kızlar
adetıme ıkı gun var ıdrar testı yaptım negatıf cıktı galıba bu ayda geçti keyfım kaçtı bıldıgınız gııbı degıll.bu ay ıyı calısmıstık.ovulasyon testı,keçıboynuzu,corek otu karısımı,klomen yapmadıgımız kalmadı...ovulasyondan uc gun once uc gun sonra ve o gunde calıstık...adetten sonra ıkı gunde bır ılıskıde oldu.ben bu ay kesın olcak gıbı beklıyordum ama olmadı ustune bırde kıllandım asırı derecede klomenden herhalde... adetımı beklıcem sonra da rahım fılmı cekılcek..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…