- Konu Sahibi sevgi_burak
-
braber kullan canım arkadaşım böyle şekilde hamile kalmıştı ama kuru inciri elindede yesen olur ama sen bilirsin hiç zararı olmaz bol şanslar canım opuyorumnanaktan
selam arkadaslar...benim her ay adetten 1 hafta once goguslerim agrir...1 ocakta adet gunum ama 3-4 gundur gogsum hafif agriyor yani adet belirtim basladi((( oysaki aralikta cok calismistik sizce hamilelik sansim bittimi bu ay..
Merhaba arkadasim, insallah hamilesindir. Pek anlayabilmenin imkani yok galiba, ama belki idara testi yapabilirsin, bazen adetinin gelmesi gunden bir kac gun once cikabiliyormus hamileysen. Adetin gelinceye kadar kaybetme umidini, hic belli olmaz. Insallah vardir biseyler.. Yoksa da bir daha ki aya olur insallah..
cok saol canim...ben saniyordumki adet belirtisi gelirse kesin hamilelik yoktur.....
Arkadasim, benim bildigim kadariyla hamilelik belirtileri ile adetten onceki belirtiler ayni, o yuzden adet gunune kadar bilmek biraz zor galiba, insallah hamilesindir, kaybetme umudunu..
tskler canim ama gogus agrisi hamilelerde farkli oluyor bendeki farkli(
kızlar ben üç ay bal-çörekotu-tarçın yedim ve çok şükür 3. ayımda yani bu 2 gün önce hamiş olduğumu öğrendim .. evet bu kür işe yarıyor:lepi:
zemuszemus
opuyorumnanaktan
alkisalkisalkis
canım cok tebrik ederim seni, Allah sağlıkla kucağına almayı da nasip eder canım İnşallah.
Bide ben hamile kalsam bu karışımdan topiğe yemek verecem vallahi aklinialirimsmile kaydirigubbakcemile3
Kafama takmıyorum takmıyorum ama adet günü yaklaşınca hep takılıyo.Rabbim büyük Bi sorun çıkmadıktan sonra olcak inş Allahım dualarmızı kabul etsin inş.
inşallah allah gönlüne göre verirde yemek gerekmez sen mutlu ol yeterki bacıma.s.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?