Bal-rekotu-Tarn mucizesi

braber kullan canım arkadaşım böyle şekilde hamile kalmıştı ama kuru inciri elindede yesen olur ama sen bilirsin hiç zararı olmaz bol şanslar canım opuyorumnanaktan

Sagol Naagihancigim, incir kurune devam ediyorum ama btc karisimini tam duzenli kullanamadim, gec baslamak zorunda kaldim sonra uc gun ara verdim bakalim ne olacak. Tekrar tesekkurler guzel dileklerin icin, sevgiler gonderiyorum..

selam arkadaslar...benim her ay adetten 1 hafta once goguslerim agrir...1 ocakta adet gunum ama 3-4 gundur gogsum hafif agriyor yani adet belirtim basladi ((( oysaki aralikta cok calismistik sizce hamilelik sansim bittimi bu ay..

selam arkadaslar...benim her ay adetten 1 hafta once goguslerim agrir...1 ocakta adet gunum ama 3-4 gundur gogsum hafif agriyor yani adet belirtim basladi ((( oysaki aralikta cok calismistik sizce hamilelik sansim bittimi bu ay..

Merhaba arkadasim, insallah hamilesindir. Pek anlayabilmenin imkani yok galiba, ama belki idara testi yapabilirsin, bazen adetinin gelmesi gunden bir kac gun once cikabiliyormus hamileysen. Adetin gelinceye kadar kaybetme umidini, hic belli olmaz. Insallah vardir biseyler.. Yoksa da bir daha ki aya olur insallah..

cok saol canim...ben saniyordumki adet belirtisi gelirse kesin hamilelik yoktur.....

kızlar ben üç ay bal-çörekotu-tarçın yedim ve çok şükür 3. ayımda yani bu 2 gün önce hamiş olduğumu öğrendim .. evet bu kür işe yarıyor:lepi:

kızlar ben üç ay bal-çörekotu-tarçın yedim ve çok şükür 3. ayımda yani bu 2 gün önce hamiş olduğumu öğrendim .. evet bu kür işe yarıyor:lepi:

zemuszemus
opuyorumnanaktan
alkisalkisalkis

canım cok tebrik ederim seni, Allah sağlıkla kucağına almayı da nasip eder canım İnşallah.

Bide ben hamile kalsam bu karışımdan topiğe yemek verecem vallahi aklinialirimsmile kaydirigubbakcemile3

kızlar bu kürü kullanıp adeti geciken var mı? benim günüm 4 ocaktı hala adet olamadım. bu sabah test de negatif çıktı...

Kafama takmıyorum takmıyorum ama adet günü yaklaşınca hep takılıyo.Rabbim büyük Bi sorun çıkmadıktan sonra olcak inş Allahım dualarmızı kabul etsin inş.

genelde yumurlama adtte başlar bence adet gördüğünüz zaman başlayın ve bitince çok önemli olan on günü değerlendirin ve eşlernzede yedirin rabbim isteyen herkese çifter çifter nasip etsin...

inşallah allah gönlüne göre verirde yemek gerekmez sen mutlu ol yeterki bacıma.s.

Canım artık sıkıntıdan dalgaya vuruyoruz napalım :kedi: İnşallah o günleri görürüm Allah hepimize hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin yakın zamanda opuyorumnanaktan

erkeklerin kesinlikle yememeleri gerektiğini sperm hareketliliğini düşürdüğünü okumuştum ben. hem zaten bu yumurtalarla ilgisi olan bir şey erkeklerle ne ilgisi var. bilmediğimiz konular hakkında yorum yapmayalım arkadaşlar lütfen. çünkü hepimiz o kadar çok anne olmak istiyoruz ki duyduğumuz her şeyi yapabilecek durumda oluyoruz. o yüzden yazdıklarımız çok önemli. hepimize Allahtan birer melek diliyorum :Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…