- Konu Sahibi sevgi_burak
-
- #1.201
Bende adetin ikinci günü başlsdım notmalde bitmesi gerekirken halen üç gündürde kahve,kırmızı,turuncu renkte bile lekelenme oluyor.benim gibi farklılık yyasayan oldumu kızlar
Arkadaşlar malum ballara güvenemiyoruz piyasadaki. fayda görmüş olanlar hangi marka bal kullandıklarını yazabilirlerse ya da özel mesaj atabilirlerse çok seviniriz :) valla ben tarçını bile toz almadım. onlara bişe karıştırıyolar diye. çubuk aldım küçük fındık kırmak için kullandığım çekiçle ezdim valla. çörek otunu da aynı şekilde..
Bana da oldu,kahverengiden griye dondu sanki,bitmesi gerekirken bitmedi.9.gunum cok cok acik sari gibi geldi bugun de bi defa.
Her şey minik bir kalp çarpışı için... Anne olanlar ne kadar şanslı. Belki de bir çok anne bu kadar şanslı olduklarının farkında bile değildir. İki senedir bebek istiyoruz eşimle. Fiziksel hiçbir sıkıntımız olmamasına rağmen olmuyor. Her şey Allah'tan elbette. Ama insan üstesinden gelmekte zorluk çekiyor. Forumda görünce bu formülü bir umut başladım yapmaya, aşılama öncesinde. Ama sadece akşamları yapıyorum, fazla gelmesinden korkuyorum. Eşime de keçiboynuzu kürü yapmaya başladık.. Bakalım. Sonuç alır mıyız zaman gösterecek..
cnım nasıl işe yaradı mı inşallah sen de hamile kalırsın.
Seni çok çok tebrik ederim!! Bebeğini sağlıkla mutlulukla kucağına aldığın günler gelir bir an önce 😊
Benim henüz yumurtlama günüm gelmedi canım. Hala kürlere devam ediyoruz. Çörekotu-Bal-tarçın , keçiboynuzu ve bir de arısütü-bal-polen kullanıyoruz. Bir de eşime vitamin kullanıyoruz. Bu hafta ovulasyon haftam. Ama pek ümitli değilim.
Sana ne mutlu inanarak üstesinden gelmişsiniz bu durumun. Dua ederek, inançla. Uzun süredir dua etmekte zorlanıyorum ben. Allah affetsin.. 😔 İnançlarım belki zayıfladı. Yaşadıklarım bir sınav belki. Bilmiyorum ama nedense dua etmeye başladığım zaman sanki bir an başka bir yere kafam gidiyor, duam yarım kalıyor.. Sanki bir şey engelliyor beni. 😔 İnanmak çok güzel. Çok istiyorum bu durumun geçmesini.[/QUO
teşekkür ederim. allah sen ve senin gibi isteyen arkadaşlarıma hayırlı zamanda hayırlı evlatlar nasip etsin. kesinlikle öyle düşünme rabbin vermediği sürece sana kim bebek verebilir. düşünsene karısı kısır olup kendisi çok yaşlı iken rabbimin yahya adında bir evlat bahşettiği hz. zekeriyya aleyhisselamı. dua ediyor diyor ki rabbim karım kısır ben de artık çok yaşlandım ama bana senin katından hayırlı bir evlat bağışla diye. ve rabbim bahşediyor. başka bir örnek.. hz meryemi düşün. erkek eli değmeden bir meni damlası olmadan hz. isa ona müjdelenmedi mi.
Seni çok çok tebrik ederim!! Bebeğini sağlıkla mutlulukla kucağına aldığın günler gelir bir an önce 😊
Benim henüz yumurtlama günüm gelmedi canım. Hala kürlere devam ediyoruz. Çörekotu-Bal-tarçın , keçiboynuzu ve bir de arısütü-bal-polen kullanıyoruz. Bir de eşime vitamin kullanıyoruz. Bu hafta ovulasyon haftam. Ama pek ümitli değilim.
Sana ne mutlu inanarak üstesinden gelmişsiniz bu durumun. Dua ederek, inançla. Uzun süredir dua etmekte zorlanıyorum ben. Allah affetsin.. 😔 İnançlarım belki zayıfladı. Yaşadıklarım bir sınav belki. Bilmiyorum ama nedense dua etmeye başladığım zaman sanki bir an başka bir yere kafam gidiyor, duam yarım kalıyor.. Sanki bir şey engelliyor beni. 😔 İnanmak çok güzel. Çok istiyorum bu durumun geçmesini.[/QUO
teşekkür ederim. allah sen ve senin gibi isteyen arkadaşlarıma hayırlı zamanda hayırlı evlatlar nasip etsin. kesinlikle öyle düşünme rabbin vermediği sürece sana kim bebek verebilir. düşünsene karısı kısır olup kendisi çok yaşlı iken rabbimin yahya adında bir evlat bahşettiği hz. zekeriyya aleyhisselamı. dua ediyor diyor ki rabbim karım kısır ben de artık çok yaşlandım ama bana senin katından hayırlı bir evlat bağışla diye. ve rabbim bahşediyor. başka bir örnek.. hz meryemi düşün. erkek eli değmeden bir meni damlası olmadan hz. isa ona müjdelenmedi mi.
Allah'ın mucizeleri çok. Diyorum kendime; hayatta herkesin bir sınavı var. Bu da benimkisi.. Sabırla beklemeye çalışıyorum..
Sen ne kadar uyguladın kürleri. Özellikle keçinoynuzu nasıl yaptın? Bir hafta mı sadece?
Allah'ın mucizeleri çok. Diyorum kendime; hayatta herkesin bir sınavı var. Bu da benimkisi.. Sabırla beklemeye çalışıyorum..
Sen ne kadar uyguladın kürleri. Özellikle keçinoynuzu nasıl yaptın? Bir hafta mı sadece?[/QU
canım ben mart ayında adet miktarı azlığı sebebiyle doktora gittim daha yeni yeni çocuk düşünoyrduk zaten. hormon testi yapıldı fsh ve lh 9 larda çıktı hamile kalamazsın sen tüp bebek yapcaz falan dedi sonra başka bir doktora gittim inançlı dini hassasiyeti olan bir doktor. bu değerlerle gayet tabi hamile kalabilirsin deyip serophene verdi günde bir kere 5 gün içeceksin dedi ben de bal tarçın çörek otunu uygulayayum dedim onu sabah aç karnına yiyip sabah namazından sonra hergün yürüyüş yaptım bol bol su içip spor yaptım yeşillik yedim bol bol. keçiboynuzunu ise doktor hamile kalamazsın dediğinde uygulamaya başladık yani 3 nisandı başladığımızda. çok fazla kullanmadan zaten dün hamile kaldıımı öğrendim hem de adetime 2 gün kala.
Sen ne kadar uyguladın kürleri. Özellikle keçinoynuzu nasıl yaptın? Bir hafta mı sadece?[/QU
canım ben mart ayında adet miktarı azlığı sebebiyle doktora gittim daha yeni yeni çocuk düşünoyrduk zaten. hormon testi yapıldı fsh ve lh 9 larda çıktı hamile kalamazsın sen tüp bebek yapcaz falan dedi sonra başka bir doktora gittim inançlı dini hassasiyeti olan bir doktor. bu değerlerle gayet tabi hamile kalabilirsin deyip serophene verdi günde bir kere 5 gün içeceksin dedi ben de bal tarçın çörek otunu uygulayayum dedim onu sabah aç karnına yiyip sabah namazından sonra hergün yürüyüş yaptım bol bol su içip spor yaptım yeşillik yedim bol bol. keçiboynuzunu ise doktor hamile kalamazsın dediğinde uygulamaya başladık yani 3 nisandı başladığımızda. çok fazla kullanmadan zaten dün hamile kaldıımı öğrendim hem de adetime 2 gün kala.
Bunları duydukça ümitleniyor insan. 😊 İnşallah bir mucize de bi yaşarız! Biz de kürlere 20 Nisan'da başladık.
Çörekotu -bal- tarçını kullanmaya başladıkltan bir kaç gün sonra çok şiddetli kasık ağrıları yaşadım. Sende de olmuş muydu? Herhalde yumurta oluşuyordur diye düşündüm. Çatlatma için de bir şey yapmalı mıyım acaba?
Haftasonu yumurtlama günlerime denk geliyor..
Bunları duydukça ümitleniyor insan. 😊 İnşallah bir mucize de bi yaşarız! Biz de kürlere 20 Nisan'da başladık.
Çörekotu -bal- tarçını kullanmaya başladıkltan bir kaç gün sonra çok şiddetli kasık ağrıları yaşadım. Sende de olmuş muydu? Herhalde yumurta oluşuyordur diye düşündüm. Çatlatma için de bir şey yapmalı mıyım acaba?
Haftasonu yumurtlama günlerime denk geliyor..
hem de nasıl şiddetli kasık ağrım oldu var ya.. hatta serophene ile bal tarçın çörek otu kürünü uyguladığım için kist mi oluştu diye düşünmekten kendimi alamadım. neyse yumurtlama zamanım geçti ama bir türlü kasık ağrılarım geçmedi sürekli bıçak saplanıyordu sanki aha dedim yumurtlama bittiği halde geçmediyse kesin kist olmuştur diye çok korktum ama baktım hala devam ediyor çok endişelendim sonra göğüslerim farklı ağrıyınca acaba hamile miyim dedim
Ben de kist oluşmasından korkuyorum. Çok ağrı olunca kaygılandım. Şimdi ağrım hafifledi. Arada sırada ağrıyor. Herhalde ben göğüslerden anlayamam, hamile kalsam da. Zira regl öncesi her ay ölüyorum göğüs ağrısından. 😊 Bilinçaltım her ay hamile miyim acaba alarmı veriyor ve hamilelik semptomları yaşıyorum! Bi değişiklik olur mu bilmem 😄
Arkadaşlar bende geçtiğimiz ay adet olmadim onbes gun ama hamile degildim ve sitede arastirma yaptim adacayi ve corekotu adet sokturuyo diye denedim ve aksaminda oldum o yizden bu bal tarcin corekotu na da inaniyorum ve adetimin ikinci gunu basladim bnde bakalim sonucu mayista ogrencem ins
3 tane pkolu arkadasimiz kullandigu ay gebekaldi canim
canım bal tarçın çörekotunu sabah akşam ac karnına mı yiyorsun birde yemek kaşığı olarak mı alıyorsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?