- Konu Sahibi sevgi_burak
-
- #1.221
Sabah aksam yemeklerden yarimm saat once bir tatli kasigi bn faydasini gordum adet gunleriimde falan yunurtluyodum 19. Gunde yumurtladim bu sefer tavsiye ederim
canım yemek kaşığı olarakta alanlar varmış yemek kaşığı büyük biliyorsun sence fazlasının zararı olur mu
çok teşekkürler canım allah herkese tatdırsıns o duyguyu ben adaçayını günde 1-2 defa içiyordum hemde yumurtlama öncesi ve sonrasındada içtim bilmiyorum yumurtlamaya iyi geliyormuş diyorlardı birde ben pkoluydum adetlerim çok düzensizdi o ay ilk denememde de hamile kaldım.karışımdan her sabah aç karnına işe giderken 1kaşık alıyordum zaten bende pek yumurtlama olayı olmuyordu o ay olduğunu düşünüyorum.
kızlar ben gerçekten faydasını gördüm bunun yanıda hayıt tohumu, adaçayı da kullandım ama ininmıyacaksınız hemen o ay hamile kaldım.bende kadınlar kulübünden okumuştum şimdi 7 haftalık hamileyim denemeye değer diye düşünüyorum
:ecrin_bebek:[/Q
öncelikle hayırlı olsun bebişiniz.bir şey sorcaktım ben.bu karışıma adetin 4.gün başlanılsa da faydası olur mu yani anca yeni öğrendim de ben :) bu arada bildiğimiz adaçayını mı demleyip içiyoruz?
Bal Tarçın Çörekotu mucizesi gerçekten bir mucize yaratıyor yumurtalıklarda.
KlomenlE 1.ayımda yememiştim sadece 1 yumoş oldu.
2.ayımda karışımdan yedim 4 yumoş oldu.
3.ayımda karışımdan tekrar yedim 3 yumoş oldu.
ve bu ay 4.ayımda yemedım :1ninca:ve sadece 1 yumoşum olmuş.Gelde şimdi inanma bu mucize karışıma %80 yemediğim için fazla yumoş olmadı.Bundan sonra her ay yapıcam adet zamanı cokacimcoook:jeyyar:Yerüm seni bal,tarçın ,çöerekotu sırnaşık şey
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?