Bal-rekotu-Tarn mucizesi

Bu karışım nasıl yapılıyor günlük mü hazırlanıyor yoksa 12 günlük mü miltarları nedir ne kadar bal tarçın ve çörek otu çörek otunu illaki öğütmek mi lazım öğütümce heöen tüketin diyorlar bu yüzden 12 günlüğü hemen hazırlamak bana mantıksız geldi bilen varsa lütfen cvp yazabilirmi

Ilacin icindeki maddeleri dr bizden iyi bilir ona bi sorun birbirine negatif seylerse Allah kkorusun baska skintilara yol acmasn

merhaba arkadaşlar bu karışıma bende başlıcam bugün adetim biteli 2 gün oluyor ama denicem :) pko m war bir yandan da soğan suyu içmeye başladım

Arkadaşlar bal tarçın çörekotu karışımı nasıl yapılacak

merhaba arkadaşlar bu karışıma bende başlıcam bugün adetim biteli 2 gün oluyor ama denicem :) pko m war bir yandan da soğan suyu içmeye başladım

Bende yarin basliycam ama o kadar fazla cesit tarif var ki kafam karisti :26:

Kızlar ben adetin 2. Gunu başladım 2 gundur kullanıyorum tarifim şu şekilde baya araştırdım buarada çoğu kişide işe yaramış

10 yemek kaşığı bal
12 tatlı kaşığı çörekotu ( öğütülmüş)
10 çay kaşığı tarçın karıştırıp sabah akşam aç karnına 1 tatlı kaşığı yiyoruz

Karışımı Yedikten yarım saat sonra yemek yiyin etkisini göstersin.
hamilelikte duşuge sebebiyet verdiği için 12. Gunde bırakılıyor zararı olduğunuda sanmıyorum peygamberimizin çörek otu hakkında hadisi var ölümden başka herşeye çare diye
İnş çaremizi onda buluruz aminn

Son düzenleme:

günaydın arkadaşlar evet bende aynı şekilde karışımı hazırladım kullanmaya başladım inşallah hepimize faydası olur

Ben bu karışımı yaptım ama çok kötü tadı var midem bulandı acaba sizde de böyle oluyor mu

Bende dün başkadım ama pco lara bi zararı varmı.kist filan oluştururmu.cevaplatsanız sevinirim.

Fakat ben sabaj aksam ac karnina yedim ben ole okudum
birde corekotu ogutulmus degilde taneli kullandim kendi dislerimle ezdim

selam kızlar, bu karışımı bende deniyorum bu ay. adetin 2. günü yani dün başladım yemeye. yalnız merak ettiğim bişey var. ben geçen ay gonal f + ovitrelle kullandım. gebelik oluşmadı ve adet oldum. bu ay doktora gitmek istemedim. bu karışımı deniyim dedim. şu an geçen aydan çatlamayan kist olan yumurtam var mı bilmiyorum yani. bu şekilde devam etsem küre bi zararı olur mu sizce? adetlerim düzenlidir ayrıca. yumurta tembelliği var sanıyorum. 2 ay klomen denedik. kist yaptı. doktorum gonal f ye geçelim dedi. o iğnelerle kaliteli yumurtam oluştu ve bir kimyasal gebelik yaşadım. sonra tekrar denedik gonal f ile. geçen ay tutmadı malesef. bu küre devam edeyim mi kızlar ? yardım edin nolur

Ay olmazmi birre ben tatli sevmem o corekotlari gicir gicir gozumden yaslar gele gele yuttugumu hatirliyoru.
ama iyiki yedim rabbimin vesilesi oldy

Canim benimki ögutulmus çörek otuydu yuttum direk ama 5 dk sonra kustum yapamadim gelecek ay tekrar denerim artik

Slm kizlar ben de ikinci bebek icin bu karisima basladim,3 yasinda bir kizim var.karisimda 4.gunum .3 aydr korunmuyorum ilk ay kimyasal geblk yasadim.bi onceki reglimden sonra,muhtemel ovulasyon gunlerimde 2 gunde bir beraber olduk esimle ama tutturamadik .baklim bu ay sonuc ne olacak.Bir de sunu sormak istiyorum bu karisim kasik agrisi yapar mi?yanma,batma ve bazende uyusma gibi?reglimin sonlari olmasina ragmen bu tip sikayetlerim var,kurden mi acaba diye dusundum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…