- Konu Sahibi sevgi_burak
-
- #1.181
Kizlar bende bu karisimi gecen ay yaptim.daha önce buradan gördüm adetimin 3.günü başlamak nasip oldu.bu ay hamileyimdir diye çok umitliydim fakat rgl oldum. Bu arada ben 6 yillik evliyim.7.yila girdik.bebeğim yok hic hamilelikte gecirmedim.doktora da gidiyoruz doktor adetliyken cagiriyor.regl olunca yine gittim yumurta geliştirici Serophene verdi bu ilaca baslayali 3gun oldu.Bu karisimada reglimin 2.günü basladim sizce hem bu ilaç hem bu karisim olurmu? Not:Bal çörek otu konularına iki yerede yazdim ama kimseden henüz cvp gelmedi.
Arkadaşlar bal tarçın çörekotu karışımı nasıl yapılacak
Bu karışım nasıl yapılıyor günlük mü hazırlanıyor yoksa 12 günlük mü miltarları nedir ne kadar bal tarçın ve çörek otu çörek otunu illaki öğütmek mi lazım öğütümce heöen tüketin diyorlar bu yüzden 12 günlüğü hemen hazırlamak bana mantıksız geldi bilen varsa lütfen cvp yazabilirmi
merhaba arkadaşlar bu karışıma bende başlıcam bugün adetim biteli 2 gün oluyor ama denicem :) pko m war bir yandan da soğan suyu içmeye başladım
Bende yarin basliycam ama o kadar fazla cesit tarif var ki kafam karisti :26:
Kızlar ben adetin 2. Gunu başladım 2 gundur kullanıyorum tarifim şu şekilde baya araştırdım buarada çoğu kişide işe yaramış
10 yemek kaşığı bal
12 tatlı kaşığı çörekotu ( öğütülmüş)
10 çay kaşığı tarçın karıştırıp sabah akşam aç karnına 1 tatlı kaşığı yiyoruz
Karışımı Yedikten yarım saat sonra yemek yiyin etkisini göstersin.
hamilelikte duşuge sebebiyet verdiği için 12. Gunde bırakılıyor zararı olduğunuda sanmıyorum peygamberimizin çörek otu hakkında hadisi var ölümden başka herşeye çare diye
İnş çaremizi onda buluruz aminn
Ben bu karışımı yaptım ama çok kötü tadı var midem bulandı acaba sizde de böyle oluyor mu
Bende dün başkadım ama pco lara bi zararı varmı.kist filan oluştururmu.cevaplatsanız sevinirim.
Ben bu karışımı yaptım ama çok kötü tadı var midem bulandı acaba sizde de böyle oluyor mu
Bende dün başkadım ama pco lara bi zararı varmı.kist filan oluştururmu.cevaplatsanız sevinirim.
Kızlar ben adetin 2. Gunu başladım 2 gundur kullanıyorum tarifim şu şekilde baya araştırdım buarada çoğu kişide işe yaramış
10 yemek kaşığı bal
12 tatlı kaşığı çörekotu ( öğütülmüş)
10 çay kaşığı tarçın karıştırıp sabah akşam aç karnına 1 tatlı kaşığı yiyoruz
Karışımı Yedikten yarım saat sonra yemek yiyin etkisini göstersin.
hamilelikte duşuge sebebiyet verdiği için 12. Gunde bırakılıyor zararı olduğunuda sanmıyorum peygamberimizin çörek otu hakkında hadisi var ölümden başka herşeye çare diye
İnş çaremizi onda buluruz aminn
3 tane pkolu arkadasimiz kullandigu ay gebekaldi canim
Tesekkürler canım.bakalım birde bunu uygulayayım
Ay olmazmi birre ben tatli sevmem o corekotlari gicir gicir gozumden yaslar gele gele yuttugumu hatirliyoru.
ama iyiki yedim rabbimin vesilesi oldy
3 tane pkolu arkadasimiz kullandigu ay gebekaldi canim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?