Bal-rekotu-Tarn mucizesi

kasıklarımda sancı var ama bazen adet sancısı gibi bazen dolgunluk hissi gibi oluyo göğüslerimde şişti ve acıyo adet zamanıda acır ama şimdi uçları ve kahverengi olan kısmı bazen geriliyo bazen buruşuyo değişik birşey yani ben de de gaz var bide kabızlık başladı
kendimi çok dinliyorum belki o yüzdendir umutlanmak istemiyorum sonunda hayal kırıklığı yaşamakta var

Canım benim belirtilerime benziyo Hayırlısı olur inş.Biz genede kötüsünü düşünüp umudumuzu kaybetmeyelim.Belkide gelmiştir meleğin sen kendine dikkat et.2 gün daha bekle test yap bakalımm.Rabbim yüzünü güldürsünn inş.Bu karışım gerçektenn çok faydalıı benim yumurtaları acayip çoğaltmışş kist falan yoktu bende hem hamişim hemde kist yapmışş.O önemlii doğumda atılıyoo Allahın izniyle.Hayırlı haberlerini bekliyommdelikafadulden

Canım Birde Ateşini ölçsene sabahları benim adet günüm geçince ateşim hiç düşmedi hep 36,9 36,8 hep yüksek çıktı ateşim.Geçen aylar ölçmüştüm adet günümde düşerde ve adet olurdum.Ateşten anlayabilirsin.Hayırlısı Allahtan.

inşallah canım ama test yapmaya elim gitmiyo yarın kan testi yaptırcam hem garanti olur inşallah gelmiştir. haber vermezmiyim hiiççç...
daha önce de çok umutlanıp hayal kırıklığı yaşadım allahım sesimiz duyuyo eminim ama zamanını bekliyo

bu ay ilk defa ateş ölçümü de yapmıştım ilk günler 35,9-36,2 arasındaydı sonra 36,5-36,6 arasına çıktı sonlara doğru bıraktım ölçmeyi 3 gün ölçmedim son iki gündür yine ölçtüm 36,4-36,5 çıktı pek farketmedi yani ateşim yarın kanda test yaptırıcam hayırlı olur inşallah haber veririm canım ilginiz için çok teşekkür ederim hepinize.............:enbuyukkk:

arkadaşlar kaç gün yiyeceğim birde içine havuç atıyorsun 5veya 6 halka yumurtanın çatlaması içinmiş ben bügün öyle yaptım

arkadaşlar bu karışımda çörekotunun toz halimi kullanılacak peki.birde bal arısütü polen kullansak olurmu oda etkilimi.
ikisini birden kullansak olumu
bal çörekotu tarçın ve
bal arısütü polen ikisinimi kullanıcaz

kızlar hakikaten süper bişeymiş. perşembe dr gittiğimde yumoşlarım tam büyümemişti doktorum pazartesi tekrar gel demişti. perşembeden bu yana aklıma geldikçe bal+tarçın+çörekotu karışımından yedim. dün gittiğimde yumoşlarım büyümüşler hatta tek sağdaydı yumoşlarım şimdi solda bir tane daha oluşmuş vede büyümüş. bugün iğnemi vurunacağım allahım hayırsıyla verir inşallah bebişlerimizi.

kızlar bunu her ay tazemi yapmak gerekiyo ben geçen ay yapmıştım ve bi kase kaldı ona bu ay devam etsem bi sorun olurmu

Leblebi şekerimm bi haberr vermedinn merak ettimm senii.Hayırlı haberlerinii bekliyorumm.

canım benim üzgünüm pazar günü adet oldum 2 gündür bunalımdaydım yeni çıktım bunalımdan :teytey: allah hayırlısını versin bu gün yeniden başladım bal çörekotu tarçına aynı zamanda eşimde bi orun olmamasına rağmen keçiboynuzu içirmeye başladım daha aktif olsun diye bekliycez ve sabredicez başka çaremiz yok :lepi:

canım çörek tu toz olursa daha iyi olur bütün yutma.valla arı sütü ve poleni yapanı hiç duymadım

kızlar bunu her ay tazemi yapmak gerekiyo ben geçen ay yapmıştım ve bi kase kaldı ona bu ay devam etsem bi sorun olurmu

canım hergün taze yapman daha iyi olur diye düşünüyorum. olmaz canım devam et. incir suyu kürünüde uygulayabilirsin ben yaptım ve hamileyim

canım hayırlısı olsun bu ay olmadı inşallah bir dahaki aya olur

öyle kızlar ne yapalım allah bilir ve en iyisini bilir kısmet inşallah birdahaki ay olur buneyaa cım sen hamileydin dimi kaç aylık oldu
esraie peki senin durumun nedir hangi aşamadasın

kızlar ya bu bal çörekotu ve tarçın karışımını bu ay yaptım. da bu polenli bal varya aktarda satılan onunla yaptım. ama hiç yumurtlama akıntım olmadı benim bu ay. kullanmadığım zaman 2-3 gün süren yumurtlama belirtisi olan akıntım olurdu. bu karışım yumurtlamaya zarar vermiş olamaz dimi kızlar. birde bu eşe yedireceğimiz keçiboynuzu kürünü nerden buluyonuz:))

bu karışım yumurtlamaya zarar vermez reisdevrim37 benimde geçen ay akıntım olmadı ama yumurtlama vardı ben eşime keçi boynuzu kürü vermiyorum canım kendim kaynatıp suyunu içirdim daha doğal geliyo bana

öyle kızlar ne yapalım allah bilir ve en iyisini bilir kısmet inşallah birdahaki ay olur buneyaa cım sen hamileydin dimi kaç aylık oldu
esraie peki senin durumun nedir hangi aşamadasın

Canımm 7 haftalıkk dün kalp atışlarını izledikk.Allaha şükür.Herşey yolunda şimdilik birde şu bulantı kusmalarımm olmasa Napalımm geçer inş..Rabbim sanada tez zamanda nasip etcekk.Sevgiylee kal

allah hayırlı evlat nasip etsin canım amin isteyen herkese versin
kendine dikkat et bulantı kusmalar her an sana hamile olduğunu hatırlatıyo ki allaha daha çok şükret diye şikayet etme lüksümüz yok delikafadulden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…