- Konu Sahibi sevgi_burak
-
öyle kızlar ne yapalım allah bilir ve en iyisini bilir kısmet inşallah birdahaki ay olur buneyaa cım sen hamileydin dimi kaç aylık oldu
esraie peki senin durumun nedir hangi aşamadasın
bu ay bende basladım bu küre ıcımde büyük bı heycan var.. ''buneyaa'' sen denedın olduya ondan dolayı ıcımde cok umut var bu ay .. ınsallah olur.. ben petek balı aldım kendıme. esımede 1kg petek balı 1kg da soyulmamıs fındık aldım..
fındıkları soyup rondodan gecırıp balla karıstırıyorum ona sabah aksam 1 kasık yedırıyorum.. bunu yaparkende 1 gün 3 ıncır , 1 günde 3 cevız yedırıyorum.. sperm sayısını yükseltıyomus..
bunuda bır yerde okumustum.. ınsallah bısıler olur.. yıne herseyın hayırlısını Allah bılır...
canım ben 7 haftalık hamileyim incir kürünü uyguladığım ay hamile kaldım
maşallah canım allah nazardan korusun darısı isteyenleri başına inşallah
allah hayırlı evlat nasip etsin canım amin isteyen herkese versin
kendine dikkat et bulantı kusmalar her an sana hamile olduğunu hatırlatıyo ki allaha daha çok şükret diye şikayet etme lüksümüz yok delikafadulden[/QUOS
Sağoll Canımm benimm Allah cümlemize nasip etsin.Haklısın gerçektenn bende hamile kalmadan önce okurdumm hep kusan hamile bayanları.Ah keşke bende hamile kalsam kussam:roflol: Allah duamı kabul etti.Dilerim sende hayırlısıyla hamile kalıp sağlıklı hamilelik geçirirsinhihoyyyt
bu ay bende basladım bu küre ıcımde büyük bı heycan var.. ''buneyaa'' sen denedın olduya ondan dolayı ıcımde cok umut var bu ay .. ınsallah olur.. ben petek balı aldım kendıme. esımede 1kg petek balı 1kg da soyulmamıs fındık aldım..
fındıkları soyup rondodan gecırıp balla karıstırıyorum ona sabah aksam 1 kasık yedırıyorum.. bunu yaparkende 1 gün 3 ıncır , 1 günde 3 cevız yedırıyorum.. sperm sayısını yükseltıyomus..
bunuda bır yerde okumustum.. ınsallah bısıler olur.. yıne herseyın hayırlısını Allah bılır...
Canım Rabbim dualarını kabul etsin.Ben karışımın dışında günde bi kaç tane incir yedim.kuru inciri seferimm içine fındık ceviz doldurup yedimm.incir kürünü denedim suyuunu içemedimm.Ya bide kalıyo incirleerr sonradan o kalan incirleri yemeye çalıştımm yok yiyemedimm bazılarını keke kullandımm ee bir sürü incir kalıyo geride yazık günah israf oldu diye devam etmedim.Rabbim en kısa zamanda nasip eder inş.
canım madem herşeyi yapıyorsun eşine malum şeyden önce sert bir kahve yap spermlerin hareketliliğini artırıyormuş
bu bal halis bal mı? yoksa çiçek balı da uygulanabilir mi? bilgilendirirseniz sevinirim.
ok onuda denerım :) senın varmı bebegın ?
hayıt tohumu nasıiçiliyo kızlar.ve adaçayı.yani belli bi günü varmı ve şekerlimi şeekrsizmi.
bende bu karişimi denedim ama bu ay olmadı .yumoşlar zerre miktar büyümedi.
bide hayıt tohumu denicem .ha bide klomen kullanırken bunları kullanmak doğrumu acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?